Gabungake warna sing sregep lan trendi ing rasukan sampeyan

Katon karo oranye minangka karakter utama

Yen ana tren sing katon jelas musim iki, prasetya kanggo warna sing sregep kayata ijo, oranye, jambon utawa kuning. Werna-werna sing bisa digabungake ing gaya kita kanthi cara sing beda-beda gumantung apa kita luwih wani utawa kurang.

Sampeyan yakin manawa akeh sing mikir yen warna kasebut ora cocog karo sampeyan. Nanging, mbok menawa sawise ndeleng pilihan gambar sampeyan bakal ngganti pikiran. urusan karo warna tren Kabeh mau duwe peran gedhe ing koleksi anyar, saengga bisa milih saka macem-macem sandhangan, pelengkap lan aksesoris kanggo ditambahake menyang rasukan kita.

Werna

ijo lan jeruk Iki minangka warna sing bakal menehi dolanan paling akeh ing musim panas iki, diikuti karo jambon. Mantan bakal digabung karo putih utawa bakal digunakake kanggo nggawe rasukan siji-werna. Jambon, ing sisih liya, bakal ditemokake ing pirang-pirang usulan sing digabungake karo oranye, menehi wujud kanggo sawetara rasukan sing paling sregep ing musim iki.

Gaya kanthi ijo minangka protagonis

Carane nggabungake menyang rasukan kita

Apa sampeyan cenderung nolak warna sing kandel kaya iki? Banjur coba gabungke menyang klambi sampeyan liwat plugins.  Sandal kanthi hak dhuwur utawa tas bisa nyedhiyakake cathetan warna lan tren sing sampeyan goleki kanthi kawicaksanan tartamtu.

Gaya ing nada pink

Un crop top ing werna padhang Bakal nambah kontras menyang gaya netral. Digabungake karo celonone kanthi pinggul dhuwur lan kaos putih lan sampeyan bakal entuk tampilan musim panas banget. Apa sampeyan ora crop top? Sampeyan bisa entuk efek sing padha karo celonone utawa kaos kanthi warna sing sregep kontras karo putih utawa ireng.

Warna ora wedi sampeyan? Busana monokrom ing werna iki gaya, utamané sing dumadi saka rok lan jaket cendhak. Uga jas minangka alternatif sing apik. Yen sampeyan kesel, sampeyan uga bisa nggunakake sandhangane kanthi kapisah.

Gambar - @bartabacmode, @tianykirilove, @mariadelaord, @walkinwonderland, Stylist, thefashionspot, @komangtrisanthy


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.