Festival kanggo seneng musik live ing April

Festival Musik April 2022

Taun iki bisa dirayakake kabeh festival sing kudu ditundha ing edisi kepungkur amarga Coronavirus. We mangkono mbalekake normalitas tartamtu lan kamungkinan saka seneng musik live, ora tanpa langkah keamanan tambahan tartamtu.

Bakal dadi april sabanjuré nalika musim festival sing kuat diwiwiti ing negara kita lan ing Bezzia, kita pengin nuduhake informasi babagan papat sing bakal dianakake saben wulan kasebut ing Jerez de la Frontera, Benicàssim, Vilalba utawa Murcia. Tuku tiket!

spring trompet

Festival kasebut Spring Trumpeter bakal bali menyang Jerez de la Frontera wiwit 7 nganti 9 April 2022. kanggo mengeti edisi kaping enem. Festival kasebut bakal terus taruhan ing poster sing digawe saka seniman saka macem-macem gaya. Artis sing, sawise dibatalake taun kepungkur, ngonfirmasi kehadirane. Ing antarane sampeyan bakal nemokake Kase.O, Orishas, ​​​​SFDK, Makako, Mala Rodriguez, Fuel Fandango, El canijo de Jerez, Lola indigo, Los chikos del maiz, Hora Zulú, Nikone…

spring trompet

Tiket dina sing kalebu akses menyang papan konser diregani € 45 (+4,5 gd) lan pass umum telung dina €60 (+6E gd). Yen sampeyan uga pengin kemah, rega langganan 3 dina bakal € 75 kanthi mlebu wiwit Kamis, 7 April jam 14:00 nganti Minggu, 10 April nganti jam 18:00.

Festival SanSan

Festival Sansan 2022 wis dikonfirmasi bakal bali menyang Kutha Valencian Benicassim, saka 14 nganti 16 April. Sawise edisi kaping papat kanthi sukses banget, festival iki bakal nampilake Crystal Fighters, Dani Martín, La Casa Azul, Rozalén, El Capitán Elefante, 2manydjs, Álvaro de Luna, Amatria, Califato 3/4, Chef'Special , Cheti, Ciudad Jara, Fresquito y Mango, Fuel Fandango, Hinds, Kokoschka, La Bien Querida lan Tanxugueiras, antarane seniman liyane.

Festival SanSan

Pembayaran umum kang menehi akses menyang konser ajang kanggo 3 dina ing Festival diregani ing € 65 (karo discounts kanggo residents), sanajan liwat VIP liyane karo layanan eksklusif uga kasedhiya. Kajaba iku, mesthi, tiket dina kanggo € 35. ¡Priksa kabeh kemungkinan!

IVF

Saka April 22 kanggo 24, Vilalba bakal maneh sugih ing fuchsia kanggo nampa edisi kaping limalas saka IVF ing ngendi kita bakal seneng maneh macem-macem pagelaran lan aktivitas sing disebarake ing antarane tahapan sing ana ing Praza da Constitución, Stage Emerxente, lan Campo da Feria.

IVF 2022

Sen Senra, Viva Sweden, Natalia Lacunza, La La Love You, Rufus T. Firefly lan Cupido minangka sawetara band indie sing pisanan dikonfirmasi lan banjur digabung karo Carlos Sadness, Baiuca, Lali la france, Delafé Dj Set lan Idoipe. Yen sampeyan kepengin melu festival iki, mlayu! Karcis telung dina isih sithik for sale ing web.

Warm Up

Sawise kudu mbatalake edisi sadurunge, Festival Warm Up bakal dianakake maneh ing kutha Murcia. Iku bakal dadi 29 lan 30 April kanthi program musik sing dipimpin ing dina pisanan dening Bastille, Rigoberta Bandini, Digitalism, Fangoria, Lori Meyers, Sen Senra, La Femme, Cupido utawa Genevas. Sawijining dina Izal bakal menehi salah sawijining pertunjukan pungkasan sadurunge pisah. Dina sing padha uga bakal muni, antara liya, Miles Kane, Mura Masa, Zahara, Ojete Calor, Alizzz, Georgia, Shinova, Nunatak, Triángulo de Amor Bizarro lan La La Love You.

Festival Pemanasan

Langganan saiki kasedhiya saka € 65. Kanggo tiket dina, bakal didol nalika artikel iki diterbitake, mula kita ora ngerti regane saiki. Priksa metu ing situs web festival!

Apa sampeyan bakal bali menyang festival lan konser musim semi iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.