Favorit gedhe kanggo menang Eurovision 2022

Eurovision 2022 Chanel

Ora ana sing ngerti Sapa sing bakal diumumake minangka pemenang Eurovision 2022?. Bets wis digawe lan bener iku mung prediksi, nanging ahli wis seri favorit sing padha ndeleng antarane pisanan ing dhaftar. Mesthi, mengko, antarane juri lan voting umum, kabeh bisa diganti.

Kita wis wiwit semifinal, nanging bener ana seri negara sing 'ora kena pengaruh' sing mlebu sing diarani. 'Gedhe 5'. Iki sing ora bakal liwat semifinal maneh, nanging langsung menyang final. Antarane wong-wong mau misale jek sing ana uga favorit amba kanggo njupuk hadiah. Apa sampeyan pengin ngerti apa iku?

Favorit kanggo menang Eurovision 2022: Ukraina

Iku misale jek sing salah siji saka favorit amba, wis njupuk Panggonan pisanan antarane bookmakers, Ukraina. Usul kasebut asalé saka band Kalush Orchestra. Ing kono kita bisa nemokake macem-macem rap, uga sapuan kuas rakyat lan sing digabungake karo pop. Wis taun kepungkur Ukraina njupuk Panggonan kaping lima lan misale jek sing taun iki teka kanggo kabeh. Thanks kanggo campuran swara kasebut, dheweke dadi nomer loro sing paling akeh dipilih dening masyarakat kanggo makili negarane. Pemenang yaiku Alina Pash, nanging amarga ana kontroversi dheweke ditinggalake saka kontes. Mula, Kalush Orchestra teka karo kabeh pangarep-arep kanggo kontes lan misale jek sing saiki, padha duwe tangan ndhuwur.

Italia sepisan maneh favorit gedhe

Nalika padha njupuk Panggonan pisanan taun kepungkur, thanks kanggo inovasi lan bakat Maneskin, taun iki katon cukup kuwat maneh. Minangka ing bookmakers Italia ing Panggonan liya minangka favorit. Dadi, kita kudu ngenteni nganti dina Setu kanggo ndeleng apa juri lan masyarakat pancen padha mikir. Ing wayahe kita ngerti yen pagelaran kasebut dadi tanggung jawab Mahmood&Blanco, sing nggawa balada sing diarani 'Brividi'. Bener mbok menawa Mahmood wis akrab karo sampeyan, amarga dheweke wis menang ing taun 2019 kanthi lagu sing judhule 'Soldi'. Ayo ndeleng apa dheweke duwe nasib sing padha karo telung taun kepungkur.

Panggonan katelu dadi kanggo Swedia antarane taruhan

Kita isih kudu ngenteni apa sing kedadeyan minggu iki, nanging tanpa mangu, Swedia minangka taruhan gedhe liyane. Luwih saka apa-apa amarga wis mapan ing posisi katelu nalika kita ngomong babagan kolam renang Eurovision. Sing tanggung jawab munggah panggung yaiku Cornelia Jakobs kanthi lagu 'Hold me closer', kang misale jek wiwit sepi banget, nanging wis sing tutul Festival sing seneng banget. Kontes Lagu Eurovision 2022 dudu anyar kanggo Cornelia amarga dheweke wis ana ing taun 2011 lan 2012. Apa dheweke bakal menang ing wektu iki?

Sam Ryder ing Inggris

Kayane Inggris wis jelas banget nalika milih Saint Ryder minangka calon favorit. Mbokmenawa iku muni banget kanggo sampeyan, amarga swarané wis lelungan ing saindhenging donya. Wiwit Sam misuwur banget ing jejaring sosial kaya Tik Tok. Interpreting bagéyan saka songs misuwur, wis nelukake akeh ati, lan iku ora kanggo kurang. Nduwe luwih saka 12 yuta pandherekipun lan ewonan seneng sing ndadekake liyane favorit gedhe. Lagune 'Space Man' mundhak kaya busa ing antarane para calon, mula kita kudu ngenteni sawetara dina kanggo nemokake pilihan pungkasan.

Spanyol uga ing antarane favorit

Ana tansah panemu kanggo kabeh raos, nanging misale jek sing Spanyol uga wis wungu antarane 5 songs favorit lan pagelaran saka taruhan. Chanel menehi kabeh ing panggung lan energi kasebut tansah nular. Iku misale jek sing 'SloMo' Iku teka bebarengan cukup kuwat lan saliyane wis duwe retouch occasional ing paketan lan koreografi, iku manawa kanggo kurban nuduhake sing nganti totoan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)