Equipo

Bezzia minangka situs web sing dadi bagean saka klompok Internet AB sing gedhe. Kaca kita khusus kanggo wanita saiki, wanita mandiri, rajin lan prihatin. Tujuane Bezzia yaiku supaya kasedhiya kanggo para sing maca warta paling anyar babagan fashion, kecantikan, kesehatan lan bersalin, lan liya-liyane.

Editor tim kita khusus ing bidang kayata psikologi, pedagogi, mode lan kaendahan utawa kesehatan. Sanajan cabang profesional sing beda-beda, kabeh padha duwe tujuan umum, semangat kanggo komunikasi. Thanks kanggo tim editor Bezzia, ing taun-taun pungkasan situs web kita wis akeh sing maca. Komitmen kita bakal terus nambah lan nawakake konten sing paling apik.

El Tim editor Bezzia Iki digawe saka editor ing ngisor iki:

Yen sampeyan uga pengin dadi bagean saka tim nulis Bezzia utawa situs web liya sing dituju kanggo pamirsa wanita, isi formulir iki.

Koordinator

  • Diana Millan

    Panulis, penerjemah, blogger lan ibu. Aku lair ing Barcelona sawetara telung puluh taun kepungkur, cukup suwe dadi ketagihan seni, mode, musik lan sastra. Penasaran lan rada sembrono, mesthi waspada supaya ora ketinggalan apa-apa sing ditawakake urip!

Penyunting

  • Susana godoy

    Wiwit aku isih cilik, aku yakin yen tugasku dadi guru. Mula, aku duwe gelar Filsafat Inggris. Ana prekara sing bisa dikombinasikake kanthi sampurna karo fashion, kaendahan utawa urusan saiki. Yen nambah musik rock sethithik kanggo kabeh, kita wis duwe menu lengkap.

  • Maria vazquez

    Telung puluh taun lan karo sawetara pasinaon khusus kanggo jagad teknik, ana akeh karep sing ngrebut wektu. Aku duwe kesempatan kanggo sinau salah sawijine, musik; Dene sing nomer loro, masak, aku wis mandhiri. Amarga aku dadi bajingan ibuku, aku kelingan nikmati hobi iki sing saiki bisa dakcritakake karo sampeyan amarga Blog aktualidad. Aku nindakake saka Bilbao; Aku mesthi urip ing kene, sanajan aku nyoba ngunjungi kabeh papan sing bisa dakbeta ing pundhak.

  • Maria Jose Roldan

    Ibu, guru pendhidhikan khusus, psikopedagog lan semangat nulis lan komunikasi. Penggemar dekorasi lan rasa sing enak, aku terus sinau ... nggawe semangat lan hobi dadi tugasku. Sampeyan bisa visit sandi situs web pribadi dadi sadar kabeh.

  • Tony Torres

    Nggolek versi paling apik kanggo aku, aku nemokake yen kunci urip sehat yaiku keseimbangan. Apamaneh nalika dadi ibu lan kudu nyipta gaya urip. Ketahanan minangka konsep urip, adaptasi lan sinau yaiku sing mbantu aku saben dina supaya rumangsa luwih apik ing kulitku dhewe. Aku seneng banget babagan kabeh gawenan tangan, mode lan kaendahan sing ngancani aku saben dina. Nulis minangka semangatku lan pirang-pirang taun, profesi. Gabung karo aku lan aku bakal mbantu golek keseimbangan sampeyan supaya bisa urip kanthi sehat lan sehat.

  • Miriam Guasch

    Apoteker lulus ing 2009 saka Universitas Barcelona (UB). Wiwit iku aku wis fokus karir ing njupuk kauntungan saka tanduran alam lan kimia tradisional. Aku pacangan anak, kéwan lan alam. Tujuanku yaiku nulungi kabeh wong sing mbutuhake, nyuda efek ala, ningkatake kesejahteraan lan malah ngelingi Planet sing ditresnani. Jam-jam sing dakkarepake nalika metu saka apotek aku khususake kanggo kulawarga, sinau, maca lan nulis. Aku uga bagéan saka papan perlindungan kewan, kang ngiseni kula karo katresnan lan rasa seneng. Cekakipun, sinau lan tetulung punika ingkang mindhah kula ing gesang iki lan aku nyoba kanggo tansah duwe iki "loro resep" ing urip saben dina. Kanggo iki perlu kanggo ngrungokake, mula aku ngajak sampeyan takon, aja nganti ana keraguan. Aku seneng bisa menehi saran lan ngrungokake apa sing sampeyan ucapake.

Mantan editor

  • Susana Garcia

    Kanthi gelar Pariwara, sing paling disenengi yaiku nulis. Kajaba iku, aku kepincut karo kabeh sing estetis lan apik banget, mula aku dadi penggemar dekorasi, trik mode lan kecantikan. Aku menehi tips lan ide supaya migunani kanggo wong liya.

  • Carmen Guillen

    Mahasiswa psikologi, monitor pendidikan lan macem-macem hobi. Salah sawijining karepku yaiku nulis lan liyane nonton video lan maca kabeh sing ana gandhengane karo kecantikan, dandanan, tren, kosmetik, lsp ... Dadi papan iki sampurna amarga aku bisa ngeculake apa sing dakkarepake lan nyampur kekarepan loro. Muga-muga aku bisa nuduhake apa sing aku ngerti babagan subyek lan sampeyan uga bakal mbantu aku terus sinau babagan topik iki kanthi komentar. Matur nuwun kanggo maca Bezzia.

  • Angela Villarejo

    Ahli ing jaringan sosial lan Internet lan mode. Aku seneng ngupayakake warta paling anyar lan tips babagan kaendahan wanita. Yen sampeyan pengin sumringah, aja ragu-ragu lan tindakake kula!

  • Eva alonso

    Blogger, desainer, manajer komunitas ... gelisah lan akeh minat sing nggawe aku ora ngerti. Aku seneng banget babagan mode, bioskop, musik ... lan kabeh sing ana gandhengane karo urusan lan tren saiki. Galicia ing kabeh sisih papat, aku urip ing Pontevedra, sanajan aku nyoba mindhah sabisa-bisa. Aku terus sinau lan sinau saben dinane, lan muga-muga tataran anyar iki padha banget marga.

  • Valeria sabater

    Aku ahli ilmu jiwa lan panulis, aku seneng nyampurake ilmu karo seni lan macem-macem imajinasi. Minangka pribadi, aku uga seneng banget karo awakku dhewe, mula ing kene aku bakal menehi akeh tips supaya ayu lan ing wektu sing padha apik.

  • Eva Cornejo

    Aku lair ing Malaga, ing kana aku gedhe lan sinau, nanging saiki aku manggon ing Valencia. Aku minangka desainer grafis miturut profesi, sanajan semangat kanggo masak sing gampang lan sehat nyebabake aku nyedhiyakake kabeh perkara liyane. Diet sing ora apik nalika remaja, aku dadi luwih seneng pawon sing luwih sehat. Wiwit kuwi, aku miwiti nulis resep ing blogku "Monster Monster Resep", sing saiki isih luwih urip. Saiki aku duwe kesempatan kanggo terus nuduhake resep liyane sing menarik ing blog liyane amarga Blog Aktualidad.

  • Marta Crespo

    Halo! Aku Marta, sosiologis lan seneng banget karo bocah. Aku nggawe video babagan dolanan sing paling disenengi bocah cilik ing omah. Saliyane nyenengake kanggo dheweke, dheweke uga bakal bisa entuk ilmu sing bakal mbantu proses pendhidhikan lan sosialisasi, sinau hubungan karo kulawarga lan lingkungane kanthi cara sing sehat lan seneng.

  • Patrycja Grzes

    Geek cah wadon seneng banget babagan seri, buku lan kucing. Ketagihan teh. Aku wanita Polandia sing apik ing Spanyol sing uga seneng mode lan muga-muga bisa nggawa sudut pandang sing seger lan asli babagan iki. Kelangkaan kita ndadekake kita unik lan kita kudu nggunakake, individualitas minangka kunci sukses lan rasa seneng.

  • Gambar placeholder Carmen Espigares

    Psikolog, spesialis SDM lan manajer komunitas. Granaína kabeh urip lan golek target sing bakal ditindakake. Sawetara hobi aku? Nyanyi ing kamar mandhi, filosofi karo kanca lan ndeleng papan anyar. Maca sing luwih anyar mesthi siyap ngadhepi tantangan anyar kanthi eseman sing ditandur. Plancongan, nulis lan sinau minangka karepku sing gedhe. Ing latihan terus lan magang ing urip, amarga ... lan apa sing diarani urip yen kita ora nyedhot kabeh sing ditawakake ...

  • Irene Gil

    Kerajinan, kerajinan, daur ulang kreatif, hadiah asli, dekorasi, perayaan ... ALL HANDMADE.