Entuk inspirasi saka rasukan iki nganggo celana kulit

Gaya nganggo celana kulit

Celana kulit utawa ing kulit imitasi padha dadi misuwur nalika suhu mudhun. Lan iki minangka alternatif sing apik kanggo nggawe rasukan sing anget kanggo saben dinane sajrone wulan sing luwih adhem. Apa sampeyan durung nglebokake lemari sampeyan?

Yen sampeyan durung mutusake kanggo nindakake, bisa uga ndeleng gaya sing wis diklumpukake saiki bakal menehi dorongan. Carane saben taun watara wektu iki kita wis diklumpukake gaya beda karo iki minangka protagonis kanggo inspirasi sampeyan lan mbantu sampeyan entuk paling akeh. Temokake wong-wong mau!

Nalika sampeyan bakal duwe wektu kanggo mriksa rasukan tiyang istri sing ngrampungake pilihan iki beda saka sing kita kumpul pungkasan tiba. Lan iku sanadyan celana lurus ireng lan coklat tetep favorit, tren ngajak sampeyan gabungke ing macem-macem cara.

 

Gaya nganggo celana kulit

Gagasan kanggo nggabungake celana kulit

Gabungke celana kulit karo a ndhuwur rajutan iku tansah sukses. Sampeyan uga bisa nindakake, apa wae gaya sampeyan. Kanggo kasual sing ngidini sampeyan pindhah kanthi nyaman, gabungke celana lurus kanthi tekstur alus kanthi jumper kru-neck rajutan sing apik lan kaos T-shirt warna coklat.

Gaya nganggo celana kulit

Ganti klambi karo sawetara ditutup sepatu kurang lan sampeyan bakal entuk tampilan tren inspirasi maskulin sing bakal ngidini sampeyan ngadhepi kabeh sing ditindakake ing dina iki. Kita durung ngomong, nanging suhu sing kurang bakal meksa sampeyan nambah sandhangan anget ing wektu iki, lan ora ana sing luwih apik tinimbang jas dawa kanthi nada netral kanggo iki.

Gambar-gambar sing seneng banget saben musim dingin, uga bisa nyumbang kanggo gaya tren. Pilih siji blazer utawa jas kotak-kotak lan gabungke karo celonone, kaos turtleneck dhasar lan boots tungkak dhuwur.

Lan carane nganggo celana kulit kanggo acara utawa pesta karo kanca-kanca? Bet ing a desain tungkak ing nada coklat utawa burgundy Langkah menyang kontras pump dhuwur-heeled lan ndhuwur iku mati karo ndhuwur entheng lan jumper rajutan kanggo nglindhungi dhewe saka kadhemen. Rapi nanging ora resmi.

Gambar -  @komangtrisanthy, Net-a-portir, @walese, @claudii_b_, @pernilleteisbaek, @monik, @nettiweber, @bartabacmode

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.