Doormat asli bisa mlebu ing omah sampeyan

Doormat asli

Saben detail dekorasi penting. Mula, nalika ndandani omah kita mesthi nyoba menehi sentuhan khusus lan pribadi. Yen sampeyan salah sawijining wong sing seneng milih orisinalitas, sampeyan bakal bisa sukses doormats asli. Wis mesthi diarani yen surat lamaran ujar akeh babagan interior lan ing kasus iki ora bakal kurang.

Amarga thanks kanggo doormat iki, kabungahan bakal dadi bagean saka langkah pertama sing kita lakoni. Sampeyan bisa milih frasa asli, réplika film utawa rincian liyane sing bakal dibayangke saka lemah. Sampeyan bakal dadi tangga teparo paling lucu ing bangunan kasebut. Kowe ora mikir kaya ngono?

Pesen paling apik kanggo pengunjung sing nggawa doormat

Tindakake, utawa meh, riko ing omah diwenehake. Nanging mesthine, sanajan kita ora pengin katon ora sopan, kita tetep nggawe bisu babagan perkara sing kita pikirake. Mula, yen sampeyan ora ngerti carane ngucapake manawa dheweke ora teka ing tangan kosong, ora kaya taruhan sawetara doormat sing duwe frase langsung kaya: 'Pengunjung paling gedhe ngunggahake bir lan sampah sing murah.' Mbok nalika mlebu, dheweke ora nganggep utawa paling ora, sawetara eseman bakal negesake lan yen sampeyan seneng, sampeyan bisa tuku Kene padha

Doormat liyane nyebutake anggur, utawa ora ngganggu swasana sing alaSanajan dudu materi, nanging kita luwih ngormati. Sawetara wong malah duwe aturan omah, mula ora ana sing kaget mlebu. Mangkono, sampeyan bakal wis ngerti apa sing ditentang. Model kaya iki mesthine bakal kaget kabeh wong sing liwat. Dadi identik karo orisinalitas, kaya sing kita karepake.

Fepudos Star Wars

Doormats kanggo welcome kanthi cara sing asli

Tembung 'welcome' uga kasedhiya ing sebagian besar aksesoris kasebut. Nanging sejatine manawa sing ditemokake ing Amazon nindakake kanthi cara sing luwih aneh. Amarga mung nganggo tembung sing bisa uga ora lengkap, mula kita bisa nindakake kiasan film kaya 'Star Wars' lan pass menyang sisih peteng karo iki keset penting.

Sanajan sampeyan seneng musik, sampeyan ora bakal bisa lali salah sawijine Lagu-lagu rock Spanyol kaya sing dikembangake dening Miguel Ríos nalika semana. Saiki, sampeyan uga bisa duwe ing sikil lan ora luwih becik ngomong kanthi ide kaya kasebut Kene kita nuduhake sampeyan. Bakal mesthi ana ide sing sampeyan senengi!

Doormat khusus

Mesthi sampeyan uga bisa nindakake doormat dhewe kanthi cara sing dipersonalisasi, saengga kabeh kulawarga diwakili kanthi cara utawa cara liyane. Dadi, sing paling apik sing sampeyan bisa tindakake yaiku milih jeneng ing sangisore sepatu ing desain nalika katon. Kene. Yen ora duwe anak, sampeyan bisa uga duwe kewan ingon-ingon lan uga ana ing keset, kaya sampeyan urip dhewe utawa dadi pasangan. Amarga kabeh jinis kulawarga bakal diwakili ing ide kasebut.

Pusat Perk Doormat

Seri favorit sampeyan

Yen ana seri sing dadi favorit favorit wiwit jaman 'Kanca'. Saiki dheweke wis kumpul maneh ing dokumenter sing bisa sampeyan seneng ing platform. Nanging ing mburi kabeh petualangan saka rong apartemen lan 6 kanca sing nggawa luwih akeh eseman tinimbang sing diarepake. Komedi sing sanajan wis suwe saya sukses, mula ora ana ngelingi salah sawijining skenario sing paling saiki. Amarga kita kabeh ngerti cafe sing duwe sofa dhewe lan ketemu sedina muput. Saiki sampeyan bisa nampani omah kanthi 'Central Perk' sing sampeyan duwe Kene. Apa ide sing apik ora?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.