Daftar Robinson, nyingkirake telpon bisnis!

Dhaptar Robinson

Bosen nampa telpon saka pemasar lan operator telpon ing landline? Apa ponsel sampeyan uga muni nalika preian kanggo menehi layanan sing durung dijaluk? Dhaptar Robinson ngidini sampeyan, kanthi gampang lan gratis, supaya iklan perusahaan sing sampeyan durung menehi idin kanggo ngirim pariwara.

Daftar Robinson minangka layanan gratis kanggo dhaptar sing sapa wae bisa gabung lan bisa digunakake kanggo pariwara kanthi telpon, surat pos, email lan SMS / MMS. Mengkono mung butuh limang menit lan sampeyan bakal entuk katentreman atine. Sampeyan pengin ngerti luwih akeh?

Apa Dhaptar Robinson?

Iki minangka layanan pengecualian pariwara gratis, kasedhiya kanggo konsumen, sing tujuane nyuda jumlah publisitas sing ditampa. Sapa wae sing ndhaptar ing dhaptar iki supaya ora nampa komunikasi komersial liwat telpon, SMS, email, surat pos utawa pasuryan.

Cathetan

Dhaptar Robinson minangka layanan milih metu pariwara gratis sing nduweni fitur pangenalan saka AEPD  (Badan Spanyol kanggo Perlindungan Data) lan dikelola dening Asosiasi Ekonomi Digital Spanyol. Badan iki lair saka persetujuan konsensus antarane pirang-pirang perusahaan sing dadi anggota Asosiasi Ekonomi Digital Spanyol (ADIGITAL) lan, kanthi cara kasebut, dheweke bakal ngurmati panjaluk warga sing kadhaptar ing file iki supaya ora dadi panampa publisitas. . sing durung dijaluk kanthi jelas. Yen ora, perusahaan kasebut kudu dilaporake menyang AEPD.

Carane aku njaluk ing Dhaptar Robinson?

Sembarang wong alam Sampeyan bisa nggabungake dhaptar Robinson kanthi sukarela lan gratis. Ing kasus bocah cilik ing umur 14 taun, wong tuwa utawa wali kudu ngisi formulir sing diwenehake dening situs web kasebut.

Gabung Dhaptar Robinson

Kanggo ndhaptar, sampeyan mung kudu mencet tombol ing kaca ngarep. "Gabung daftar" lan tindakake pandhuan. Sampeyan kudu milih dhisik yen sampeyan pengin ndhaptar dhewe utawa wong sing umure kurang saka 14 taun banjur isi formulir kasebut kanthi kabeh data sampeyan. Sawise nglakoni, sampeyan bakal nampa email kanthi link kanggo verifikasi registrasi lan, yen wis rampung, sampeyan bakal bisa ngetik saluran sing sampeyan ora pengin nampa pariwara ing panel pilihan sampeyan. Ing ringkesan:

  1. Ngakses situs web banjur klik ing "Nggabungake dhaptar."
  2. Pilih "Aku" utawa "Kanggo wong liya" yen sampeyan pengin nambahake wong sing umure kurang saka 14 taun menyang dhaptar.
  3. Isi formulir kasebut karo data sampeyan banjur klik "daftar"
  4. Menyang kothak mlebu email, sampeyan bakal nampa a email konfirmasi karo link kanggo konfirmasi akun.
  5. Ing web klik «Akses» kanggo ngenali dhewe lan ing panel pilih preferensi sampeyan. 

Pilih preferensi sampeyan

 

Yen sampeyan wis kadhaptar ing dhaptar, kaya sing wis ditemtokake ing Undang-undang Perlindungan Data, perusahaan sing sampeyan durung menehi idin lan sampeyan dudu klien ora bakal bisa ngirim pariwara ing kasus apa wae. Nanging tansah ana sing nemokake pojok warisan rampung ukum rampung jebakan. Dheweke paling sithik nanging sampeyan butuh sawetara tips liyane kanggo nyegah.

Pembatalan lan Denunciation

Apa yen aku wis menehi idin marang perusahaan nanging saiki aku pengin mbatalake? Sampeyan bisa nindakake iku ing panel pilihan ing "Pencabutan telpon". Iki bakal nuduhake menyang perusahaan sing sampeyan wis menehi idin yen sampeyan ora pengin nampa telpon iklan maneh.

Apa sing kedadeyan yen perusahaan sing aku ora menehi idin nelpon aku? Ing saben telpon sampeyan duwe hak kanggo ngandhani perusahaan yen sampeyan ora pengin nampa tawaran liyane kanggo bageane. Yen kedadeyan kasebut, perusahaan kudu nyimpen data sing ana hubungane karo penarikan pangguna sajrone setaun lan ngolah data pribadhi kanthi tundhuk karo peraturan hukum saiki.

Yen mangkono, perusahaan terus nglakokake lan ngetrapake kampanye pariwara sing ora dikarepake, laporake! Saka OCU padha nunjukaké sing panggolekan a keluhan malpraktek lan pelecehan pariwara babagan panggunaan data pribadhi dening pihak katelu minangka solusi sing paling efektif.

Apa iku migunani kanggo sampeyan? Apa sampeyan ngerti dhaptar Robinson?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)