Efek kaktus: Dekorasi lan kerajinan

Vinil dinding kaktus

Asale saka ara-ara samun, ikon sinematografi barat lan kartun sing ora kaetung, referensi warisan Meksiko ... kaktus minangka salah sawijining tanduran omah yen miturut prinsip, kita nemokake ora apik banget lan monoton (amarga katon meh beda-beda sajrone pirang-pirang taun), nanging duwe kaluwihan gedhe ing level alami lan dekorasi. Cocog banget kanggo kita sing meh ora duwe wektu kanggo pot utawa, ayo diadhepi, kita ora trampil ngolah kebon; lan godhonge daging bisa dicocogake ing lingkungan apa wae, wiwit kolonial nganti minimalis, yen beda-beda jumlah, ukuran, tekstur utawa wadhah sing ana ing omah kasebut.

Kaya nalika ngobrol aksesoris omah kanthi kulit, kaktus uga misuwur amarga duweke kekuwatan lan kekiatan sanajan kita ora ngati-ati banget. Kita ngerti manawa ora perlu disiram asring amarga duwe cadangan banyu sing gedhe utawa nolak suhu kanthi kontras, nanging sing ora kudu dilalekake yaiku diselehake ing papan sing bisa nikmati lan nyedhot sinar srengenge. Kasunyatan manawa kita biasane ndeleng dheweke diubengi watu cilik, wedhi utawa kerikil amarga bisa mbantu dheweke bisa nembus luwih apik lan gegayutan karo iki, penting yen lemah ing pot kasebut entheng, ora caket.

Pedoman dekorasi karo kaktus

Tren dekorasi karo tanduran kaktus bisa dipindhah alternatif ngelawan: Pilih mung siji sing duwe kepribadian tartamtu lan bisa gampang dipindhah (luwih apik karo pot pvc), utawa ngisi ruangan kanthi koleksi kaktus lan sukulen sing beda-beda tampilan lan ukuran sing nggawe alas lan efek warna ing ruangan kasebut.

Wiwit ing kahanan wadhah sithik utawa ora ana gandhengane karo tanduran iki, pilihan sampeyan bakal estetis lan ing kene katon kontras uga prentah: Vas, layar kaca, terrarium utawa mangkuk iwak sing elegan ngadhepi pot kanthi motif surem kayata tengkorak sing inspirasi Meksiko iki. simbolisme Dina Mati.

Panci kembang trendi kanggo Kaktus

Bangku Fjordfiesta Krobo

Nganti saiki, nalika mikir babagan njupuk kaktus menyang kantor, biyen duwe fungsi sing jelas, yaiku nyegah radiasi lan lemes visual amarga terus nggunakake komputer (mitos utawa ora). Sing terakhir Proposal desain Skandinavia nyedhiyakake visi anyar sing ditrapake ing alam: Tampa pelanggan ing bangku sing kalebu aksesoris praktis, laci lan kontainer khusus kanggo tanduran. Yen kita kudu ngenteni wektu suwe ing resepsi perusahaan, mesthine lungguh ing bangku kaya ing Fjordfiesta lan ing jejere kaktus bakal ngenteni luwih sabar.

Kaktus kanthi gampang DIY

Antarane kabeh proposal dekorasi ing level kerajinan kaktus Sing wis dakdeleng musim iki, aku luwih seneng wong loro iki: Sing paling asli lan efektif kalebu nglukis pirang-pirang kali ing ijo lan ngetrapake spek putih utawa paku palsu kanggo dheweke; disebar kanthi strategis ing pot lan «voila»; Apa sing disabetake?

Saliyane, kita ora bisa nglirwakake fashion amigurimi, sing kalebu rajutan boneka cilik utawa aksesoris kanthi teknik crochet; Ternyata salah sawijining tes utama sing kudu diadhepi yen pengin sinau teknik kanthi apik yaiku nggawe kaktus sing realistis. Asale saka Jepang (sing mesthi cocog), amigurimi ora mung adhedhasar nggawe patung hiasan kanthi pesona; Sejatine, yaiku babagan mbalekake semangat kaya bocah sing digawa mlebu lan obyek sing bisa ditrapake minangka panglipur, pesona lucky utawa elemen anti-stres.

Pincushion bentuk kaktus DIY

Ing blog eklektik saka A Koala ing Winsconsin kasurung kanggo berkembang a ijo rasane pincushion kanthi bentuk kaktus: Praktis sing sampeyan butuhake yaiku umpluk utawa katun kanthi jarum lan benang, nanging asile bakal luwih jelas yen kita nambah kembang cilik sing ditutup tombol lan dilebokake ing pot sing sejati, tinimbang kanthi bobote bakal dadi dhasar kanggo nancep pin tanpa wedi. Gambar sing kalebu ing kene digunakake minangka tutorial "ekspres"; luwih kepenak mokal.

Kaktus pedesaan digawe nganggo baja

Yen, kaya sing wis dirembug ing wiwitan, kita bali menyang asale, kaktus langsung ana hubungane karo alam semesta kulon lan jins, lan ing internet dipasarake ing format sing paling beda: Sanajan sing paling sukses biasane kaktus ing bahan vinil kanggo tembok kaya sing ana ing gambar sampul, sing liyane digawe nganggo pagar kawat kaget utawa nganggo sepatu jaran. Patung otentik sing njupuk DIY luwih adoh lan menehi hawa pedesaan sing nyata, bisa uga luwih cocog kanggo nghias omah-omah desa utawa ruangane bocah-bocah remaja, sing luwih gampang "emosi kuwat".

Gambar - Fjordfiesta, Dekorasi, Liyane


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.