Aplikasi kencan terus berkembang ing Spanyol

app kencan

Download umum dating app mundhak 32% ing wiwitan taun 2022. Prasangka babagan kaca kasebut saya suda lan luwih akeh wong sing ndeleng aplikasi kasebut minangka cara liya kanggo ketemu wong liya.

Akeh kaca iki dianggo ing dinamika digawe cepet kang iku cukup kanggo geser jempol tengen layar saka kiwa menyang tengen kanggo milih janjian sabanjuré. Liyane duwe irama sing luwih santai, milih profil sing wis diverifikasi lan tim manungsa sing nanggapi ing mburi layar.

Apa sampeyan ngerti yen kita wong Spanyol iku katelu ing peringkat nggunakake portal dating online lan aplikasi? Kita mung dikalahake dening Amerika Serikat lan Brasil ing peringkat, sing ndadekake kita dadi kepala Eropa sajrone nggunakake aplikasi kencan. Nanging, kaya apa aplikasi kasebut lan sing paling populer ing Spanyol?

Saperangan

Kanggo kabeh

El Populasi Tunggal Mundhak, sing, miturut data saka Institut Statistik Nasional, wis dadi 36% ing taun 2019 dadi 40% ing taun 2021, lan dieksploitasi dening pasar aplikasi kanthi terus-terusan nggoleki ceruk generasi sing bisa menehi layanan.

Lan ora mung saka relung generasi, aplikasi iki uga nggunakake jinis liyane niche miturut kapentingan, ras lan malah agama. Saiki ana aplikasi kencan kanggo kabeh wong, sanajan nalika ninggalake sing paling populer, kita bisa nemokake kekurangan pangguna.

Kaya sing wis kasebut, akeh aplikasi kasebut bisa digunakake ing dinamika sing digawe cepet sing cukup gesek jempol ing layar kanggo milih janjian sabanjuré. Kita ngomong, umpamane, babagan aplikasi kaya Tinder utawa Bumble, ing ngendi wanita kudu njupuk langkah pisanan.

aplikasi dating

Ing sisih liya, jinis apss liyane nyamar dadi papan sing luwih santai lan ramah. Iki umume ditujokake kanggo niche sing spesifik, kaya sing kedadeyan, contone, Ourtime, fokus ing umure luwih saka 50 taun. ing kene pemilihan calon ditawakake miturut afinitas sawise njawab kuesioner sing lengkap lan kabeh profil wis diverifikasi, tegese aplikasi kasebut nggawe manawa wong sing diwakili ing profil digital cocog karo wong ing jagad nyata.

Ana apss kang kedhaftar utamané looking for sembrono utawa seksual ketemu lan liyane kang sesambetan wis prioritized. Paling populerNanging, nanggapi kabeh profil kasebut, saengga nyakup macem-macem pangguna sing luwih akeh.

Paling populer ing Spanyol

Edarling lan Meetic Dheweke isih dadi portal sing paling kerep dibukak ing Spanyol. Loro-lorone adhedhasar matchmaking kanggo suggest partners, ngewangi sampeyan nemokake psychologically related lan kompatibel wong. Aku manawa sampeyan bakal ngerti slogan pisanan: kanggo singles nuntut.

Sing nomer loro, Meetic, kalebu Grup Match sing ndominasi ruang kencan karo aplikasi kaya Tinder, Hinge, Kathah Iwak, OK Cupid, Ourtime utawa Cocokake. Antarane iki Tinder iku paling populer, kang antarane ndhuwur 3 paling populer dating app ing negara minangka beda minangka AS, UK, Jerman, Prancis, Spanyol lan Italia.

Miturut macem-macem prakiraan, Match Group nyathet luwih saka 56% saka total unduhan aplikasi kencan, diikuti klompok MagicLab, sing duwe. bumble lan badoo, liyane saka aplikasi dating paling populer ing Spanyol.

aplikasi dating

Yen sampeyan pengin ketemu wong sing duwe kapentingan sing padha ing wilayah sampeyan, golek kanca utawa golek hubungan, aplikasi kencan iki minangka alternatif digital karo cara tradisional lan tatap muka liyane. Waca deskripsi, ndhaptar sawetara lan coba.

Elinga yen ketemu wong kanthi cara iki bisa dadi pajek banget. Butuh wektu kanggo nelusuri kanggo nemokake profil apriori padha, kang ora mung ngetik kita dening ngarsane nanging apa padha marang. Uga, yen ditemokake, dheweke ora mesthi duwe tujuan sing padha karo kita. Yen tujuan kita spesifik banget, bisa nyebabake frustasi kanggo ngliwati fase sing padha terus-terusan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.