Cuka sari apel mbantu sampeyan ngresiki omah

cuka

Cuka sari apel bakal mbantu sampeyan ngatasi pirang-pirang prekara sing bisa ditindakake, sampeyan bisa ngerti kepiye carane bisa mbantu sampeyan kanthi kaendahan utawa cara nggunakake supaya pasugatan luwih enak, nanging apa sampeyan ngerti nggunakake cuka apel kanggo mbantu ngresiki omah? Cuka sari apel iku gumun kanggo akeh wong, lan saiki uga bakal dadi sampeyan lan omah. 

Cuka sari apel bisa digunakake kanggo nggawe omah sampeyan luwih resik lan ora nggunakake bahan kimia sing ing jangka panjang bisa ngrusak bahan kasebut lan bisa uga mbebayani kesehatan sampeyan lan kulawarga.. Aja lali cara ngresiki sing ngemot cuka sari apel. Sawise maca artikel iki, kita yakin sampeyan bakal nyoba trik kasebut kanggo nyadari apike, lan sampeyan bakal wiwit ngirit dhuwit kanggo produk reresik!

Cuka sari apel ing pawon

  • Larutan 50/50 cuka sari apel kanthi banyu bisa dadi pawon sing luwih resik - bisa uga mateni bakteri.
  • Sampeyan bisa ngresiki meja, gelombang mikro, kompor, lsp. Cuka ora bakal ngrusak permukaan apa wae.
  • Sampeyan bisa nambah cuka sari apel menyang siklus mesin cuci piring kanggo mbusak noda sing paling wangkal ing sajian. Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo ngresiki mesin cuci piring.
  • Yen sampeyan nggosok tangan sampeyan bisa nambah cuka menyang spons sing dipasang ing sabun. Utawa tambah ing wadhah cilik cuka sethithik nganggo sabun supaya mengko dijupuk nganggo spons kanggo nggosok piring kanthi tangan.

10-mupangat-cuka apel

Cuka sari apel ing jedhing

  • Cuka sari apel bakal mbantu sampeyan nglawan cetakan sing bisa digawe. Gumantung saka keruwetan cetakan, sampeyan mung bisa nggunakake cuka sari apel kanggo ngresiki - yen wis serius banget - utawa encer cetakan nganggo banyu sithik - yen ora serius banget-.
  • Nalika nggunakake cukà apel ing jedhing, sampeyan bisa nambah minyak esensial supaya ambune jedhing luwih apik. Nanging, bau cuka ora bakal tahan suwe lan bakal ilang sawise sawetara wektu.
  • Yen sampeyan duwe pipa sing diblokir rambut utawa apa wae sing digunakake saben dinane, cuka bisa dadi sekutu sing apik. Sampeyan bisa pour setengah gelas soda manggang ing saluran, banjur cangkir cukà, lan pungkasane gelas banyu panas. Kabeh ngetutake. Sawise 15 menit, sampeyan bakal bisa ndeleng reaksi manggang soda lan cuka lan umpluk umpluk cilik katon - kayadene nalika eksperimen ing sekolah. Sampeyan mung kudu mbilas kabeh nganggo banyu sing umob lan ora bakal cacat. Ora bakal ana penyumbatan maneh, tanpa kudu nggunakake bahan kimia sing atos.

cuka apel apel

Cuka sari apel ing ruang tamu

  • Yen sampeyan duwe noda lilin ing ruang tamu saka nggunakake lilin, sampeyan bisa ngikis nganggo piso dempul utawa nganggo kertu kredit. Nanging sawise iku, lebokake cuka sari apel ing banyu sithik lan sampeyan bisa kanthi gampang nyisihake sisa-sisa saka lilin. Gunakake kain supaya bisa diusap kanthi apik.
  • Cuka sari apel sing diencerke ing banyu bisa ngresiki tembok sampeyan kanthi aman, sanajan sampeyan wis ngecet. Sampeyan uga bisa ngresiki perabotan supaya ora resik lan ora ana bakteri apa wae.
  • Noda karpet ora bakal cocog karo sampeyan yen sampeyan duwe cuka sari apel. Sampeyan mung kudu pour sawetara sendok uyah menyang cuka lan gosok rereged. Banjur vakum nganggo pembersih vakum supaya resik lan garing.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.