Top crochet, tren ing mangsa panas

ndhuwur crochet putih

ing ndhuwur crochet dheweke bali saben taun menyang koleksi fashion kanggo ngumumake pendekatan musim panas. Dheweke nindakake kanthi luwih utawa kurang pinunjul gumantung ing taun, lan kanthi nuansa sing beda kanggo adaptasi karo tren. Musim iki, contone, ana telung tren sing metu saka liyane.

ing koleksi spring-summer 2022 Zara, Sfera utawa Free Wong nawakake kita, utamané, crochet ndhuwur ing nada alam. Nanging iki dudu sing paling misuwur, nanging desain warna-warni kanthi motif kembang lan sing digabung karo rajutan liyane.

Pucuk putih utawa kanthi nada alami

Pucuk ing warna alami sing paling populer ing koleksi saiki. Utamane sing nganggo nada putih utawa watu, serba guna lan gampang digabung. Iki umume ditondoi kanthi pola, langsung karo tali kandel lan gulu bunder, kaya desain tutup Zara. Senajan iku uga bisa kanggo golek kardigan karo lengen cendhak lan kerah cantik kaya siji saka tenan Free wong.

Top karo motif warna-warni

Pucuk Crochet

Nggolek desain sing luwih nyenengake? Bet ing desain ing werna utawa karo motif werna. Sampeyan bakal nemokake puncak crochet musim iki kanthi warna sing cerah kaya ijo, kuning lan jambon. Lan bebarengan karo iki, liyane desain bohemian liyane karo motif kembang maneka warna.

Blus karo awak crochet

Blus kanthi rincian crochet

Kita kudu ngakoni manawa ing antarane usulan-usulan sing kita ucapake saiki, iki minangka favorit kanggo musim semi. Lan iku sing blus iki sing incorporate awak crochet utawa panel ngarep Dheweke wis nelukake kita. Padha tetep imbangan sampurna antarane bohemian (crochet) lan romantis (lengan puffed, ruffles ...).

Sampeyan bakal nemokake cukup sawetara usulan saka jinis iki putih bebarengan karo liyane sing nggabungake motif kembang. Apa sampeyan seneng karo top crochet kanthi kembang putih lan biru lan lengen cendhak kaya aku? Iku desain Zara.

Apa sampeyan seneng crochet tops? Apa ana ing lemari sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)