Zucchini lan mozzarella gratin

Zucchini lan mozzarella gratin

Dina iki ing Bezzia kita nyiyapake resep banget prasaja sing kita mikir becik kanggo nedha bengi, a Zucchini lan mozzarella gratin. Endhog, zucchini lan keju, kanthi kombinasi iki, apa sing salah? Gratin kebak rasa nanging, ing wektu sing padha, lembut banget, coba!

Kita bisa ngomong yen iku resep cepet nanging kita bakal ngapusi. Apa kita bisa njamin sampeyan bakal kudu bisa banget sethitik kanggo wis siap; kene paling karya wis rampung dening open. Lan iku sing gratin kudu nglampahi ing paling 30 menit ing.

A liwat open bakal nimbulaké dicampur endhog kanggo nyetel, keju nyawiji lan gratin njupuk a warna emas sing apik. Bahan-bahan kasebut gampang banget, nanging yen sampeyan ora bisa nemokake mozzarella parut, sampeyan bisa nyoba nggawe resep nganggo keju parut liyane utawa malah. karo keju pondhok.

Ingredients

  • 1 zucchini
  • 2 chives
  • Endhog 3
  • 150 g. mozzarella parut
  • 20 g. tepung jagung
  • Jiwit pala
  • Sal
  • Mrica
  • Minyak zaitun ekstra prawan

Langkah demi langkah

  1. Cuci zucchini kanthi apik lan Cut mau dadi irisan-irisan 1 cm kandel, mbuwang tip.
  2. uap wong sawetara menit, nganti rada softened.
  3. Nalika, chop bawang kira-kira, kalebu sawetara bagéan ijo.
  4. Sawise zucchini wis softened, sijine iku ing colander lan ayo ngubur sajrone 10 menit.
  5. Manfaatake wektu kasebut kanggo ngalahake endhog ing mangkuk lan nyampur karo keju, 2/3 saka spring trikatuka disigar, cornstarch, a jiwit saka pala, uyah lan mrico.
  6. Sawise grease banyu mancur kanggo oven sing arep sampeyan gunakake.

Zucchini lan mozzarella gratin

  1. Selehake zucchini ing sisih ngisor banjur tuangake campuran saka mangkuk ing ndhuwur.
  2. Dibagi bawang tetep ing ndhuwur lan digawa menyang oven.

Zucchini lan mozzarella gratin

  1. Panggangan ing 180 ° C kanggo bab 25 menit utawa nganti endhog disetel lan banjur au gratin 5 menit liyane nganti Golden coklat.
  2. Seneng zucchini anget lan mozzarella gratin.

Zucchini lan mozzarella gratin


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.