Roti pipis tomat Cherry

Roti pipis tomat Cherry

Kita durung nyiapake uyah koka nganti saiki ing Bezzia lan kita pengin nindakake. Kita wis milih siji coke warata karo isi asin prasaja supaya fokus ing adonan. Kue tomat ceri karo bawang.

Coca, kang migunakaken utamané ing pesisir Mediterania Spanyol, disiapake saka adonan roti. Adonan sing prasaja sing, sawise munggah sajrone jam, nyedhiyakake dhasar kanggo ngisi. Isi sing ing kasus asin bisa ngemot sayuran, iwak, sosis ...

Aja wedi karo adonan! Ora kaya sawetara adonan roti, siji iki gampang banget lan sampeyan ora perlu trampil karo kneading kanggo nyiapake. Sampeyan mung kudu nyampur kabeh bahan ing mangkuk. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Ingredients

  • 200 g. glepung dieja kabeh
  • 150 ml banyu anget
  • 5 g. ragi roti panggang seger
  • 40 ml minyak zaitun ekstra prawan
  • Uyah 1 sendhok teh
  • 1 sendhok teh papak bubuk
  • Siji pizca de orégano
  • 1 bawang putih
  • 1 sakepel tomat ceri
  • garam serpihan (opsional)

Langkah demi langkah

  1. larut ragi ing banyu anget.
  2. Banjur, kanthi bantuan spatula nyampur glepung ing mangkuk, banyu karo ragi, lenga, uyah lan bubuk bawang putih.

Siapke adonan

  1. Sawise rampung, nutupi lan supaya ngaso paling sethithik sak jam setengah ing panggonan sing anget, tanpa arus. Ing njero oven, contone.
  2. Wektu liwati panas oven nganti 200ºC lan garis loyang nganggo kertas parchment.
  3. Tuang adonan menyang tray iki lan wangun coke nggunakake driji kanggo ngetokake adonan.
  4. Banjur nambahake bawang ing ndhuwur julienned, ing tomat Cherry Cut ing setengah lan jiwit saka oregano.
  5. Drizzle karo cipratan lenga ekstra prawan sadurunge njupuk menyang open.

Tarik adonan lan tambahake ngisi

  1. Panggang coca 25 min ing 190ºC utawa nganti adonan dadi emas.
  2. Banjur njupuk metu saka open, sprinkle sawetara flakes saka uyah lan seneng cake tomat ceri.

Roti pipis tomat Cherry


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)