Kepiye cara nolak wong lanang tanpa ngrasakake rasa

ngomong ora wong

Ora ana wanita sing seneng wayahe teka iki ... kayane ngipi elek, nanging yen ana wong lanang sing nemoni kita utawa nawakake jinis lan wangsulane negatif ... kepiye sampeyan bisa nolak wong lanang tanpa nesu? Kadhangkala kita bisa uga ora peduli (kanthi cara egois) apa sing dirasakake, lan luwih-luwih manawa kita ora ngerti wong kasebut, nanging kabeh bakal owah nalika wong kasebut dadi kanca kita.

Sapa wae, elinga wae nalika ana wong lanang ngusulake prekara sampeyan amarga dheweke wis mikir banget, yaiku, minangka langkah gedhe sing ditindakake, nyoba nggawe tumindak romantis karo sampeyan. Mula, iki ana sawetara tips supaya sampeyan bisa nolak priya tanpa nuwuhake kroso.

Hormat ing ndhuwur kabeh

Penting, sampeyan kudu ngajeni wong kasebut miturut kekarepane sampeyan supaya dheweke ngajeni, mula aja bengok-bengok dheweke ora nuwuhake isin marang wong liya. Ngormati perasaan lan wangsulan kanthi wicaksana.

ngomong ora

Aja menehi pangarep-arep palsu

Yen sampeyan ora pengin jelas ing wangsulan lan aja ngubengi, amarga yen ora nindakake, sampeyan bakal menehi pangarep-arep palsu. Supaya ora mikir bab sing ora, sampeyan kudu langsung jujur ​​lan langsung, nanging kanthi cara sing mulya lan kanthi hormat.

Gampangna wae

Yen sampeyan kudu nolak wong sing nglamar sampeyan, coba ucapake "ora" kanthi cara sing gampang ditindakake. Kandhani manawa sampeyan seneng dering kasebut, nanging wis cepet banget utawa sampeyan mikir dheweke butuh wanita sing luwih apik ... nanging yen sampeyan ora gelem, jelasake sebabe sampeyan nolak.

Aja ngguyu!

Aja ngguyu wong sing nyritakake apa sing dirasakake, amarga dheweke minangka wong kaya sampeyan lan dheweke uga duwe perasaan. Aja lali tips pisanan, sampeyan kudu ngajeni!

Lan prekara sing penting banget yaiku yen sampeyan nanggapi kanthi langsung, dheweke pancen pantes.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)