Carane ngresiki rambut nganggo produk alami

rambute entheng

Lightening rambut kanthi produk alami minangka tujuane kabeh sing pengin warna rambut pirang, tanpa kudu nggunakake produk dandanan rambut. Njaluk pirang alami, ayu lan padhang, ora gampang, sanajan sampeyan duwe produk tartamtu. Yen sampeyan duwe warna sing peteng banget utawa pengin entuk asil sing apik tanpa ngrusak rambut, penting kanggo nyelehake dhewe ing tangan profesional.

Lan ora cukup kanggo milih salon kecantikan, dina iki, penting kanggo nemokake salon sing duwe spesialisasi ing warna. Amarga wong-wong iki nyinaoni anatomi rambut lan bisa ngowahi warna tanpa ngrusak serat rambut. Amarga iku, produk bisa gampang ditemokake, nanging ing tangan ahli bisa dadi bilai dimensi epik.

Ngilangake rambut ing omah kanthi produk alami

Saiki, yen sampeyan pengin ngencengi nada coklat alami tanpa nggunakake bahan kimia, sampeyan pancen beruntung. Amarga bisa ditindakake kanthi konsisten, miturut sawetara pedoman lan sing luwih penting, ngerti yen mukjijat ora ana. yaiku, rambute ireng utawa coklat peteng ora bisa diencerake kanthi obat ing omah.

Dadi, sing sepisanan yaiku ngerti jinis rambut sampeyan lan nampa kasunyatan. Werna sing bisa diencerake karo produk alami yaiku rambut sing diwarnai. pirang werna peteng, coklat lan awu. Utamane yen sampeyan miwiti saka dhasar prawan, sing ora luwih saka rambut tanpa pewarna. Elinga yen luwih akeh pigmen rambut sampeyan, luwih angel kanggo ngenthengake nada rambut. Saiki kita ngerti sapa sing bisa ngresiki rambute kanthi produk alami, ayo ndeleng apa sing kudu ditindakake kanggo nggayuh.

Kanthi jeruk nipis

lemon kanggo rambut

Lemon minangka pemutih alami sing digunakake kanthi asil apik kanggo ngresiki omah. Iku uga sah kanggo mbusak sawetara reregetan, utamané yellowish. Kajaba iku, iku produk alami sing ngidini kanggo ngencengi rambut kanthi cara sing nggumunake. ya wissampeyan mung kudu tindakake langkah iki lan baleni sepisan seminggu kanggo asil sing luwih cepet.

  • remet 3 lemon, yen sampeyan duwe akeh rambute utawa rambute dawa, remet 4 unit.
  • Saring jus lan nyampur karo setengah liter banyu.
  • Kanthi diffuser rendhem rambute rampung, nindakake untaian dening untaian kanggo mesthekake yen kabeh rambute udan merata.
  • Ninggalake kira-kira 30 menit, luwih becik ing srengenge kanggo nambah efek lemon.
  • Kanggo mungkasi, wisuh rambut kaya biasane aplikasi topeng banget moisturizing kanggo nyegah rambute saka garing metu kakehan.

Cuci rambut nganggo chamomile

Chamomile kanggo rambut

Iki mbok menawa cara sing paling dikenal, sing digunakake dening wanita pirang-pirang dekade kepungkur kanggo nambah warna rambut lan sumorot. Lan ora muspra iku tetep obat sing akeh digunakakeamarga pancen efektif. Saliyane ngencerake warna rambut, sampeyan bakal entuk hidrasi sing cerah lan spektakuler. Iki sing kudu ditindakake kanggo ngresiki rambut nganggo chamomile.

  • Siapke rong sachets saka chamomile ing tuwung gedhe banyu. Sampeyan bisa nggunakake kembang chamomile yen pengin.
  • Ayo infus kelangan mudhun supaya ora ngobong kulit lan aplikasi langsung menyang rambut karo diffuser, supaya sampeyan ora boroske prodhuk.
  • Saiki sampeyan mung kudu supaya rambute garing alamiah, njobo lan yen bisa ing srengenge.
  • Sawise wisuh rambute biasane lan nggunakake topeng apik kanggo moisturize rambute.

Sampeyan bisa ngganti obat kasebut sajrone seminggu kanggo nyepetake asil. Sithik-sithik sampeyan bakal weruh carane rambute katon luwih entheng, padhang lan padhang. Lan yen sampeyan pengin kanggo nambah lightening lan nambah asil, sampeyan bisa nambah jus lemon lan infus chamomile menyang topeng utawa kondisioner biasa. Mangkono, saben-saben sampeyan wisuh rambute sampeyan bakal shading werna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.