Carane ngomong pamit kanggo pasuryan kesel

Bosen banget

Apa sampeyan duwe pasuryan kesel saben dina? Banjur iku wektu kanggo pamit dening totoan ing tips paling. Iku bener sing ana akeh krim ing pasar, lan kita uga bakal nggunakake sawetara, nanging sadurunge iku, iku worth totoan ing owah-owahan tartamtu ing tumindake sing bakal nggawe kulit kita nambah lan karo lemes sing kita kasebut.

Kadhangkala ora mung mripat lan bengkak sing bisa ngrusak dina. utawa minggu. Nanging uga bakal dadi kulit sing bisa dideleng tanpa cahya lan bunderan peteng ing sangisore mripat sing nyegah kita ninggalake warna kasebut dadi peteng sing isih nggawe kesel luwih jelas. Saiki iki wayahe definitif kanggo break karo kabeh iki. Temokake!

Ngaso liyane lan luwih apik

Ya, gampang ngomong nanging ora gampang ditindakake saben dina. Amarga kaping pirang-pirang ora mung gumantung ing awake dhewe, sanajan akeh sing kudu ditindakake. Wis wayahe turu, sing aku yakin sampeyan duwe. Coba turu sawetara menit luwih awal saben dina, nyisihake ponsel utawa piranti liyane setengah jam sadurunge turu, uga adus panas.. Iki minangka sawetara langkah sing bisa mbantu ngendhokke awak lan kanthi mangkono, nggawe Morpheus ngunjungi kita. Amarga ing liyane iku kabeh dhasar saka pasuryan lan kulit luwih sumringah. Wiwit nalika turu nalika nganyari sel, uga oksigenasi. Ora mung kanggo iku nanging kanggo kabeh awak, sing mesthi nangis metu kanggo istirahat sing.

Ngaso kanggo pamitan kanggo pasuryan kesel

Aktifake sirkulasi kanthi pijet

Kanthi pijet, saliyane kanggo ngaktifake sirkulasi, kita uga bakal bisa nada lan mbusak garis ekspresi uga entuk asil sing luwih enom lan seger kanggo kulit kita. Nduwe kabeh mupangat kasebut lan liya-liyane, mula sampeyan kudu nggabungake rutinitas kecantikan saben dinane. Pijet bisa ditindakake kanthi pucuk driji lan njupuk kesempatan kanggo aplikasi sawetara jinis lenga utawa krim supaya luwih gampang. Elinga yen dheweke bakal bunder lan tansah munggah, amarga iki cara kita njupuk kauntungan lan pamit menyang kerut sing bisa katon.

Tansah nang ing hidrasi

Hidrasi kudu tansah ana ing urip kita. Ing tangan siji, kita bakal aplikasi externally thanks kanggo krim utawa topeng. Amarga kanthi cara iki rai bakal katon kanthi luwih entheng. Nanging kita ora bisa lali ngombe banyu sing cukup saben dina, amarga kulit uga bisa nggambarake sawetara masalah saka njero. Mula, tetep terhidrasi utawa terhidrasi mesthi dadi salah sawijining solusi sing paling apik kanggo dipikirake. Mesthi, yen sampeyan duwe wektu angel ngombe banyu akeh, sampeyan bisa tansah bantuan dhewe karo infusions, contone, utawa banyu karo lemon.

hidrasi kanggo kulit

Es utawa banyu adhem banget kanggo pamitan pasuryan sing kesel

Pamit kanggo pasuryan sing kesel uga bisa ditindakake kanthi obat omah. Mesthi sampeyan wis ngerti trik saka es batu, kang, nalika liwati Bakal entuk efek langsung kanthi ngencengi kulit lan ngilangi bengkak.. Kanthi cara sing padha, sampeyan uga bisa ngumbah rai nganggo banyu sing adhem banget, amarga efeke meh padha. Ngaktifake sirkulasi, nutup pori-pori lan uga rada mbentang pasuryan. Apa maneh sing bisa dijaluk?

Timun kanggo mripat

Kanggo mripat khusus lan kanggo bunderan peteng, ana akeh obat omah sing bisa ditemokake. Nanging tanpa mangu-mangu, irisan timun sing anyar dipotong lan bisa ngaso sawetara menit karo wong-wong mau iku salah siji saka solusi paling apik kanggo ninggalake konco pasuryan kesel. Sampeyan bisa nyelehake kabeh irisan ing mripat, kaya sing wis kasebut, utawa dipotong setengah dadi sabit kanggo nyelehake bunderan peteng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)