Cara nggawe mripat sing ijo

Werna eyeliner kanggo mripat ijo

Apa sampeyan ngerti cara nggawe mripat sing ijo? Dheweke minangka salah sawijining tampilan sing paling sensual lan semangat. Sejatine manawa ing njero ruangan kasebut, kita uga bisa nemokake macem-macem warna ijo, nanging isih ana tips sing paling apik supaya mripatmu luwih intens maneh.

Yen sampeyan nyoba, nanging ora entuk asil sing diarepake, Kita bakal menehi ide sing paling apik supaya sampeyan bisa nggunakake paling maksimal. Dandanan mesthi dadi kanca paling apik ing wayah awan lan wengi lan mbantu kita nambah apa sing dikarepake lan ndhelikake apa sing ora dikarepake. Ayo dadi miwiti bisnis!

Cara nggawe dandanan mata ijo kanthi langkah demi langkah

Tata rias mripat mesthi dadi salah sawijining proses sing kita seneng. Nanging sejatine ora mesthi pas kaya sing diidham-idhamake. Ing kasus iki, kita bakal menehi sampeyan langkah demi langkah sing bakal mbutuhake wektu sithik, mula ayo padha kerja!

  • Nyiyapake kulit iku penting. Mula, elinga olesake pelembab sithik ing pasuryan lan sawise iku fondasi utawa dandanan sing dipilih kanggo acara kasebut. Nalika eyelid, uga ana sawetara primer sing cocog banget supaya bayangan bisa luwih akeh warna lan tahan suwe.
  • Saiki sampeyan kudu pilih paling ora rong warna kanthi warna bayangan sing padha. Sing paling entheng bakal ngatasi kelopak mata seluler lan bisa dicampur kanthi apik.
  • Kanthi warna sing luwih peteng, kita bakal menehi jerone luwih jero kanthi cetha ing mburi mripat sing nyedhaki candhi lan uga ditrapake ing sisih lempitan. Nanging ya, ing wilayah pungkasan iki, kita bakal kabur supaya ora ana garis.
  • Yen nyedhaki luh, warna bakal luwih entheng, mula kita supaya luwih kuat ing ekstrem liyane sing wis kasebut.
  • Yen bayangan ditrapake, saiki wayahe milih eyeliner. Bisa potlot utawa cair lan kanthi iki kita bakal nggambar garis ndhuwur, cedhak karo bulu mata.
  • Ing bagean luh, kita bakal menehi sentuhan illuminator. Sithik banget, mung titik cilik supaya mripat kita murup kaping pindho.
  • Pungkasane, ora kaya nglamar maskara sethithik kanggo menehi volume luwih akeh ing mripat.

Cara nggawe mripat sing ijo

Eyeliner warna apa kanggo mripat ijo

Minangka eyeliner, sampeyan wis ngerti manawa sampeyan bisa entuk kalorone kanthi pensil, cairan utawa gel. Sejatine kita kudu tetep nuruti panglipur. Sanajan ing gel, kita kudu rada kabur supaya ora ditandhani. Nanging iki wis padha karo sing dikarepake. Apa sing sampeyan lakoni yaiku tetep nganggo warna sing paling cetha kanggo ngerti carane nggawe mripat sing ijo.

Werna ireng bakal menehi intensitas banget lan sampurna yen sampeyan milih 'Mripat Smokey'. Gaya asap sing bakal dadi bintang paling apik ing wayah wengi lan acara penting. Yen sampeyan pengin luwih alami, sampeyan bisa milih kanthi alami eyeliner ijo sing negesake tampilan. Werna eyeliner liyane sing ora bisa sampeyan pilih yaiku coklat. Blues utawa nada abu-abu ora disaranake.

Bayangan sing mripat ijo sing rata

Warna bayangan mripat ijo

Kepiye carane nggawe mripat sing ijo lan bayangan apa sing cocog kanggo dheweke? Mesthi wae, luwih saka siji kalakon sampeyan wis takon marang awak dhewe, mula, sejatine warna mripat iki bisa nggawa warna lan warna sing beda-beda. Nanging kita pengin dheweke luwih cerah lan ora, kayane nada emas, ing endi coklat dadi salah sawijining ide sing apik kanggo mripatmu. Nanging uga warna pink minangka sekutu lan ungu sing paling apik. Nanging sejatine manawa sing terakhir iki mesthi ana ing lambene saben wong. Ora amarga dudu nada sing sampurna nanging amarga angel nggabungake kanthi cara sing luwih alami.

Cara nggawe mripat sing ijo kanggo pesta

  • Sampeyan bakal ndhaptar bayangan abu-abu abu-abu ing kelopak mata kabeh.
  • Sampeyan bisa nggawe kontras karo a shade warna aubergine utawa abu-abu luwih peteng. Iki bakal menyang pucuk njaba mripat lan nganti tengah, kabur kanthi apik.
  • Saka tengah kelopak mata menyang saluran luh, warnane dadi jelas maneh. Kanthi sentuhan illuminator ing luh.
  • Lulus sikat sing resik kanggo nyampur kabeh kelopak mata kanthi apik, ngindhari lipatan.
  • Baris nganggo iyub-iyub peteng lan lebokake mascara.

Saiki sampeyan wis ngerti carane nggawe mripat sing ijo supaya bisa dipikirake ing rapat sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.