Cara nggawe mata ijo kanggo pesta

Dandanan mripat ijo

Bener manawa wanita kudu menehi hasil karo roller coaster emosi minangka akibat saka pangowahan hormonal saben wulan. Lan manawa kepala kita rada rumit lan apa sing dianggep minangka prekara sing gampang dirasakake minangka gelombang masalah. Nanging uga sejatine yen katon apik, kita bakal duwe sawetara sumber daya sing migunani sing mbantu nyorot sing paling apik.

Ora ngono, sing ora bisa nggunakake dandanan kanggo nyorot fitur lan ndhelikake cacat. Apa sing bakal ditindakake wanita tanpa lipstik, lingkaran ireng, lan eyeliner? Kanthi sawetara sumber bisa mandheg dadi memedi sing saiki malih dadi kupu-kupu: wanita ayu sing gelem metu ing jagad kanthi versi paling apik.

Lan luwih akeh yen dadi pesta utawa acara gedhe, wiwit saka koktail nganti pesta utawa pesta. Nalika kanca wis omah-omah utawa sedulur arep ngucapake ya, demam sauntara sing kepengin weruh: kita ngenteni pirang-pirang jam babagan klambi sing bakal kita pakeake ing pesta lan sadurunge nggawe janji menyang hairdresser. Ing sawetara kasus, kita malah njaluk tulung marang seniman dandanan profesional, sawetara sing kanca profesional, sanajan amatir, bisa ngatasi nalika anggaran luwih winates. Yen nyoba, sampeyan bisa malah nggawe dhewe kanthi asil sing apik banget. Tengok karakteristik pasuryan sampeyan lan warna sing apik kanggo ngetrapake kabecikan.

Mripat licik

Angelina Jolie

Sanajan dudu mayoritas, persentase wanita Spanyol duwe mripat ijo Mula saka iku, nalika nekani acara sing hebat, kudune nyorot mata supaya bisa ngasilake nada sugestif lan narik ati iki.

Mripat ijo katon ayu banget, apamaneh yen diiringi bulu mata sing peteng lan semak. Nanging sanajan ora ana, kanthi dandanan sing apik bisa disorot. Yen sampeyan duwe mripat sing ijo, gunakake banjur tindakake tips iki kanggo entuk riasan pesta kanggo mripat ijo perfecto.

Langkah-langkah

dandanan

Yen sampeyan pengin gawe mripat sing ijo Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu nggawe dhasar sing entheng nanging efektif kanggo nyuda cacat lan ndhelikake jerawat lan tandha. Sebarake dandanan kanthi apik ing kabeh pasuryan nganti godhong sing tipis banget.

Banjur kudu ana tutup lingkaran sing peteng, uga dikenal minangka concealer kanggo lingkaran peteng. Gunakake ing ngisor mripat lan uga ing sudhut lambe lan ing area kulit tartamtu, amarga sampeyan bisa mbusak sing ora bisa topeng nganggo dhasar kasebut. Pungkasan, olesake bedhil utawa bubuk brushing, cocok kanggo mbentuk rai lan nyorot tulang pipi.

Sawise tahap awal rampung, saiki wayahe miwiti aplikasi bayangan kasebut. Pilih bayangan putih kanggo dhasar mripat banjur bayangan coklat kanggo area tlapukan. Banjur njupuk bayangan ireng lan lebokake nganggo sikat ing sisih ndhuwur kelopak mata, yaiku balung ing balung. Campur bayangan kasebut kanthi apik kanggo ngasilake kontinuitas. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa ngganti bayangan ireng kanthi warna ungu tuwa.

Njupuk eyeliner ireng lan garis njero lan njaba mripat banjur asap nganggo sikat. Pungkasan, oles mascara ireng banjur cat alis nganggo pensil alis krem ​​amarga iki bakal mbentuk mripat lan nyorot warna ijo.

Elinga yen ide kasebut kudu nyorot tampilan sampeyan kanggo lambe milih warna sing alus, jambon utawa Jambon pucat. Sampeyan uga bisa nggunakake lip gloss.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.