Cara nggawe mripat cilik

Nggawe mripat cilik

Yen sampeyan duwe mripat cilik sampeyan mesthi pengin nggawe khayalan yen luwih gedhe, soko sing mesthi bisa ditindakake kanthi dandanan. Yen ana sing apik babagan dandanan, yaiku supaya kita bisa nutupi utawa ndhelikake sawetara cacat lan nambah bagean liyane ing pasuryan kanthi mung sawetara sentuhan, warna lan trik. Dadi ayo ndeleng cara nggawe mripat cilik, jinis mata sing kudu ditambah.

ing mripat cilik bisa dadi protagonis dandanan sampeyan uga. Saiki fitur-fitur kasebut bisa dimodifikasi yen kita ngerti kepiye, nyorotake kebaikan sing ana ing rai. Ing kasus iki, ana sawetara trik sing bisa mbantu mripatmu katon luwih gedhe mung kanthi nggunakake dandanan kanthi cara sing bener.

Cahya ing sakubenge mata

Kanggo nyorot mata cilik, ora mung penting dandanan sing digunakake, nanging uga sing digunakake ing pasuryan ing mripat, amarga bisa mbantu dheweke katon apik. Sampeyan kudu nggunakake concealer ing area bunderan peteng kanggo madhangake bagean iki lan saengga bisa nambah efek mripat dandanan. Ing penerangan uga mbantu kita menehi luwih akeh cahya menyang wilayah iki kanggo narik perhatian. Langkah-langkah kasebut kudu ditindakake sadurunge miwiti dandanan mata, amarga dadi basis.

Aja bayang-bayang peteng utawa matte

Bayangan mripat

Apa bayangan jinis iki nggawe mripat luwih cilik. Nada matte ngilangi sinar lan mula ora nggedhekake wilayah kasebut, mula luwih becik digunakake bayangan sing duwe efek iridescent utawa logam, saengga bisa nggambarake cahya lan mripat katon meneng, dadi gedhe. Uga bayangan peteng nggawe mripat katon luwih cilik. Saiki mripat sing asap kebak wewayangan peteng ing wayah wengi ditinggalake, amarga katon paling padhang lan amba, katon bayangan sing awan awan lan wengi.

Gunakake bayangan cahya

Loro-lorone ing wilayah ndhuwur lan ing ing ngisor iki sampeyan kudu nggunakake nada cahya lan mudo. Jinis shade ing bayang-bayang mbantu mripat katon luwih jembar. Yen dheweke uga duwe sentuhan cemlorot, sampeyan bakal duwe bayangan sing ideal kanggo mripatmu luwih jelas. Luwih becik nggunakake bayang-bayang kasebut ing sisih tlapukan seluler nanging uga ing sisih ngisor, kanggo nggedhekake mripat.

Eyeliner

El eyeliner uga bisa digunakake kanggo katon dawa mripat. Gunakake garis ireng kanthi ireng lan sampeyan bisa nggunakake klasik dandanan sing apik iki. Luwih becik ditindakake tanpa ana ing sisih ngisor, nanging ing sisih ndhuwur garis sing lancip sing dawa ing pungkasan bakal mripat katon luwih rapuh lan luwih gedhe. Temenan nggawe garis sing apik mbutuhake latihan lan eyeliner sing tepat, nanging efeke apik banget.

Garis banyu kosong

Garis banyu

Garis banyu minangka sisih ngisor mripat, wilayah sing asring dicet ireng nganggo eyeliner. Nanging, iki saiki wis ora modis lan ndadekake mripat katon luwih cilik. Trik kanggo mripat sing wis cilik lan pengin nambah yaiku nglukis garis iki eyeliner putih sing wicaksana lan efektifnalika nggedhekake mripat.

Sorot alis sampeyan

Mripat cilik

Ora mung penting kanggo nyorot mata, nanging uga alis, wiwit saiki bantuan iki kanggo nggawe pigura tampilan lan kanggo menehi kapentingan. Wilayah alis minangka bagean sing nggawe mripat uga katon meneng. Yen wis ditetepake kanthi apik, dheweke bakal mripat lan nggawe dandanan katon luwih apik, kabeh dadi mripat katon luwih gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.