Kepiye Cara Nggawe Row Dumbbell kanthi bener

Kepiye cara nggawe dumbbell row

Apa sampeyan ngerti kepiye nggawe larik dumbbell? Wangsulane pancen ya, amarga bisa uga ana kesempatan utawa liyane. Nanging ora mesthi dilakoni, nanging kudu ngrampungake kanthi bener. Dadi dina iki kita bakal ndeleng kabeh perkara sing apik babagan olahraga lan kepiye cara nindakake.

Amarga dayung minangka salah sawijining latihan sing paling lengkap. Mula, iku kalebu kepala sekolah sing hebat lan kudu terus nggatekake. Akeh otot sing digunakake lan bakal dadi mupangate gedhe kanggo awak. Sampeyan ora precaya? Banjur aja nganti lali kabeh sing bakal dakkandhani.

Cara nggawe larik dumbbell, posisi

Primero kita kudu ngadeg lan misahake sethithik, ing dhuwur pinggul. Saiki wayahe nyekel dumbbell ing saben tangan lan nyuda lutut rada. Elinga, gabungake awak kanthi rada maju, nanging tetep njaga sisih mburi kanthi lurus, nanging njaga bentuk, yaiku, tanpa nambah gulu. Tansah katon menyang lemah lan ing titik sing tetep. Sawise kanthi posisi sing bener, mula kita bisa miwiti kanthi olahraga. Penting, aja meksa gerakan apa wae. Amarga iki bisa gawe buri gerah. Dadi, penting kanggo miwiti kanthi bobot lan mundhak, padha karo ambalan baris kita.

Nindakake gerakan kanthi cara sing bener

Saiki, kanthi postur lan dumbbells ing tangan, kita kudu nindakake gerakan lentur tangan. Nanging kita ora bakal nindakake kanthi garis lurus utawa uga munggah, amarga bisa nyebabake masalah tartamtu. Luwih becik menehi gerakan iki kanthi bunder tinimbang fokus ing garis lurus sing biasane dilakoni kaping pisanan nalika nindakake. Sampeyan bakal nggawa dumbbell ing sisih nanging sampeyan bakal ngindhari manawa lengen ing wilayah iki bakal nggawe sudut kurang saka 90º.

Olahraga lengen uga scapulae

Ing olahraga apa wae uyah, salah sawijining perkara sing kudu dilakoni yaiku postur, nanging sejatine. Nanging banjur ing ngaktifake inti bakal akeh mbantu kita. Dadi ing dayung dumbbell dheweke uga ora bakal ditinggal. Yen wis rampung, saiki bakal teka bagean penting liyane yaiku ngangkat lengen nalika uga fokus ing skapula. Sing paling apik yaiku taruhan yen ngrasakake, nalika menehi kontrak. Nanging ya, coba aja nguripake batang kasebut. Yaiku, kita kudu njaga posisi pisanan sing wis kasebut. Kanggo nindakake iki, obahe ora bisa dumadakan nanging kosok baline. Paling ora nganti bisa ngatasi teknik kasebut, mula bakal bisa metu dhewe.

Tangan lan sikut sampeyan dadi protagonis

Nalika ngemu bobot, kita mesthi gampang narik tangan utawa bangkekan tangan kaya ora ana sesuk. Nemokake keseimbangan tartamtu angel, nanging kita bakal bisa nggayuh. Amarga, kita wis jelas yen narik tangan utawa nggunakake kekuwatan, kita bisa ngrusak bangkekan. Dadi, ing kasus iki, apa sing bakal kita lakoni kabeh kanggo sikut lan dudu tangan. Dheweke bakal dadi protagonis lan bakal nggawa kita gerakane lan bakal nggawe kekuwatan luwih akeh tinimbang tangan. Mung wae, kanthi ide iki lan njaga dedeg piadeg sing sampurna, kita bakal entuk asil sing apik. Dadi, kita kudu fokus kabeh ing sikut, sanajan kaya sing kita ucapake, terkadang ora gampang banget. Paling penting, amarga kanthi cara iki, kita bakal luwih akeh nyusahake, nalika ngurus. Kanthi cara kaya tangan, sikut lan scapulae uga bakal akeh sing kudu diomongake. Lan sampeyan, kepiye carane nggawe larik dumbbell?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.