Cara ngganti jedhing kanthi cara sing gampang

Nganyarke jedhing

Jedhing minangka salah sawijining papan ing omah kita butuh luwih akeh gawean lan pangowahan yen pengin dianyari. Nanging sampeyan bisa ngganti tampilan kanthi sawetara sentuhan tanpa kudu liwat karya gedhe utawa proses angel. Pramila kita bisa nyathet sawetara trik lan ide kanggo ngganti jedhing kanthi cara sing gampang supaya kita rumangsa duwe ruang sing beda banget.

Nganyari papan ora gampang, nanging kita bisa nindakake sawetara ide. Ana wong sing bisa ngowahi ruang ing omah tanpa kudu nggawe karya utama, saengga bisa njupuk kauntungan saka apa sing diduweni lan ngirit dhuwit kanggo pangowahan kasebut. Kita bakal ndeleng sawetara ide sing bakal mbantu kita ngganti kamar mandhi kanthi cara sing gampang.

Gunakake cat kothak

Salah sawijining perkara sing mesthi dianjurake nalika ndandani ruang tanpa investasi akeh yaiku tuku cat sing apik kanggo menehi kabeh tangan. Tembok ora mung bakal katon anyar, nanging kita bisa ngganti warna jedhing lan nggawe kabeh urip anyar. Ing kasus iki, kita kudu nggunakake cat kothak yen ana ing jedhing. Ana akeh cat, kanthi matte, satin utawa gloss, supaya jedhing sampeyan katon anyar. Iki minangka salah sawijining langkah pertama sing kudu sampeyan pikirake. Sampeyan bisa ngganti bathtub, area shower utawa kabeh tembok.

Wani nganggo wallpaper kasebut

Wallpaper ing jedhing

Wallpaper minangka elemen sing biasane digunakake ing kamar turu lan uga ing lorong utawa ruang tamu. Nanging umume ora umum yen ndeleng ing area jedhing. Nanging, dina iki yaiku elemen berkualitas tinggi sing uga bisa digunakake ing sawetara bagean jedhing. Yen sampeyan duwe area tembok tanpa jubin, sampeyan bisa njupuk kauntungan lan wani nganggo wallpaper sing apik kanggo menehi jedhing lan warna ing jedhing. Yen jedhing gaya vintage, ide kasebut apik banget lan sampeyan bisa nggawe jedhing dadi papan kanthi gaya.

Ganti sink lan pangilon

Ganti kabinet wastafel

Sampeyan bisa nandur modal ing unit lan mirror sing anyar. Iki minangka bagéyan penting banget ing jedhing sing misuwur lan misuwur. Yen kita ora bisa ngganti prekara liyane, lebokake sink anyar kanthi panyimpenan lan pangilon sing disenengi bisa dadi salah sawijining cara supaya jedhing katon anyar maneh. Kaca depan sing paling gampang, bunder utawa gaya vintaj banget populer. Ing sisih ngisor, sampeyan bisa nyelehake unit panyimpenan kanggo nyimpen barang ing warna cahya sing apik. Ing kasus apa wae, gaya perabotan gumantung karo gaya jedhing.

Tambahake lemah anyar

Iki wis dadi pangowahan sing ora bisa ditindakake kabeh wong, nanging sing sejatine bisa ngowahi lantai kanthi kurang kerja saiki. Sampeyan bisa milih lantai sing nginstal nganggo sistem klik jubin vinil sing niru kayu. Ana ing warna sing apik banget lan nggawe ruangane luwih modern lan saiki mung ditambahake ing lantai sing wis ora ana gayane.

Tambah tanduran

Tanduran kanggo jedhing

ing tanduran menehi warna lan menehi urip kanggo kabeh perkara. Pramila dheweke bisa dadi ide sing apik kanggo dekorasi ruang. Nambah tanduran lan kembang nambah bohemian lan sentuhan khusus ing papan apa wae. Ing jedhing, kita kudu nambah tanduran sing tahan lingkungan lembab sing biasane ana, amarga yen ora bakal tahan. Nanging ana sawetara tanduran sing cocog kanggo papan kasebut.

Gabungke tekstil lan rincian

Liyane sing sampeyan bisa ganti kanthi gampang yaiku tekstil lan rincian cilik, sing uga bakal nggawe prabédan gedhe. Goleki andhuk sing cocog karo sawetara detail lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa kombinasi kasebut menehi koherensi tartamtu ing papan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.