Cara nambah hubungan karo awak

Hubungan karo awak sampeyan

La ajining dhiri minangka titikan utama supaya rumangsa kepenak karo awake dhewe lan kanggo nambah sapa sejatine kita. Kita kabeh duwe cacat sing bisa ditambah lan prekara sing apik, nanging kita kudu tetep ngerti karo awake dhewe lan ngajeni sapa sejatine. Dina iki ana akeh wong sing duwe masalah karo awak amarga standar kesempurnaan sing bisa dideleng ing media, mula kita bakal ngobrol karo sampeyan babagan cara nambah hubungan karo awak.

Ngapikake hubungan karo awak minangka langkah sing penting kanggo nampa lan tresna marang awake dhewe. Kadhangkala, awak bisa dadi perkara sing kuwatir lan nggawe kita adoh saka kesehatan mental. Pramila kita kudu ningkatake hubungan iki kanggo sinau kanggo nampa awake dhewe kaya kita, karo barang-barang sing apik lan barang-barang sing ala.

Kepiye ngerti manawa hubungan sampeyan karo awak sampeyan ora apik

Ana pirang-pirang cara kanggo ngerti manawa hubungan karo awak cukup. Salah sijine yaiku mbayangake apa sing bisa dikandhakake awak kepiye kita ngrawat dheweke yen dheweke bisa nyebut. Contone, sampeyan bisa mbayangake dheweke ngandhani yen sampeyan lungguh sedina muput tanpa nindakake kegiatan sing dibutuhake supaya luwih kuat lan luwih sehat utawa kakehan mangan panganan sing wis digawe siap sing gawe lara. Malah sampeyan matesi akeh panganan sing dibutuhake kanggo fungsi sing tepat. Ing kasus iki, salah sawijining kunci yaiku sinau supaya jujur ​​karo awake dhewe. Sampeyan ora kudu ngandhani, nanging sampeyan kudu ngerti kabeh perkara sing mbebayani tumrap awak.

Aja kritik sing ngrusak

Cara nambah hubungan karo awak

Kaya kabeh perkara ing urip, kritik sing mung tujuane ngrusak ora bakal nggawa kita menyang ngendi wae. Nalika ngomong babagan awak iku padha. Kritik kita tanpa sebab utawa mung amarga kita ora seneng karo apa-apa kita ora bakal nggawa kita menyang endi wae, mung sedhih, depresi utawa kuatir, prekara sing kudu kitaindhari. Kita kudu mikir manawa bisa ngowahi, kayata bobot awak, utawa bisa ndhelikake utawa nampa. Ana akeh pilihan, kayata irung sing amba didhelikake nganggo dandanan lan bisa nambah kesehatan awak kanthi olahraga. Kita kudu ndeleng kemungkinan lan banjur ngerti yen kita kabeh ora sampurna, manawa cacat apa wae, mula ora nyebabake emosi ala.

Nampa apa sing ora bakal diganti

Ana pirang-pirang perkara ing awak sing ora bakal owah. Kita ora bisa luwih dhuwur utawa ukurane mung kanthi dipikirake, nanging ora ateges kita ora duwe akeh barang sing apik. Ing kasus iki, kita kudu ngerti yen aja kuwatir kanggo apa sing ora bisa diowahi, amarga iki bakal nggawe rasa ora nyaman ing pikiran. Kita kudu nampa apa sing diduweni lan apa sing bakal urip kanthi seneng. Umume, daya tarik wong uga biasane tetep ana ing sikape lan iki mung bisa ditindakake kanthi rasa percaya dhiri sing apik.

Jaga awak kanthi aktif

Nambah ajining dhiri

Ora mung kanggo nambah hubungan psikologis karo awak, nanging uga kudu ngrampungake. Penting olahraga, aja nganti ngrugekake lan mangan kanthi apik. Ing kesejahteraan fisik sing kita rasakake ora mung bakal mbantu kita dadi psikologis sing luwih apik, nanging uga mbantu kita duwe kapercayan sing luwih apik. Wis kabukten manawa wong sing olahraga kanthi rutin yaiku wong sing luwih percaya dhiri tinimbang sing ora ngurus awake dhewe kanthi aktif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.