Carane miwiti latihan barbell

latihan barbell

Latihan nganggo barbell minangka salah sawijining pilihan sing paling apik sing kudu digabungake menyang latihan. Ing tangan siji, amarga bakal mbantu kita ngembangake otot, nanging ora mung iku, nanging kita bakal nambah postur kita, kita bakal entuk luwih keluwesan lan malah bakal ngilangi stres, sing perlu banget.

Dadi, kanggo kabeh iki lan liya-liyane, kita kudu miwiti latihan barbell minangka salah sawijining latihan kekuatan sing paling umum. Nanging ya, sampeyan butuh sawetara tips kanggo miwiti. Wiwit, kaya biasane, ing wiwitan kita ora bakal ngontrol teknik kasebut, latihan sing bisa ditindakake utawa bobot sing kudu ditambahake. Kita pitutur marang kowe kabeh lan liyane!

Anget sadurunge latihan barbell

Kita kudu tansah tetep anget-up ing pikiran. ¿Kenapa penting banget? Amarga thanks kanggo dheweke, suhu kita mundhak sithik lan kita bakal mesthekake yen ciloko bisa ditinggalake.. Otot bakal adaptasi karo gerakan lan akibate, uga kanggo gaweyan sing ditindakake. Dadi, dheweke ora bakal kejiret lan bakal nglawan luwih akeh. Dadi, ngerti pentinge iki, sampeyan ngerti yen sampeyan ora bisa nindakake tanpa nindakake pemanasan sing tepat. Mula, obahe lengen, pundhak lan malah mburi bakal kondusif kanggo miwiti.

Nindakake latihan barbell

Pilih latihan sing bakal ditindakake lan praktik eksekusi

Sanajan umume kita ngomong babagan latihan barbell, bener yen ana sawetara latihan dhasar. Ing tangan siji, ana squats langgeng sing tansah ngiringi kita lan karo bar padha ora bakal adoh konco. Langkah kasebut minangka usulan liyane, uga deadlift, nyelehake bar maju kanthi cara sing dikontrol.. Tanpa dilalekake sing dikenal minangka 'Hip Thrust' ing ngendi pinggul nduweni peran utama. Saben wong duwe eksekusi supaya ora meksa awak lan ngalami penyakit. Dadi yen sampeyan milih olah raga dhewe, sing isih ana yaiku posisi awak kanthi cara sing bener lan tanpa ketegangan.

Miwiti cahya

Sampeyan wis ngerti yen iku liyane saka TCTerms dhasar. Malah yen sampeyan ndeleng carane partners sijine akèh bobot ing loro-lorone saka bar, aja tiba ing kesalahan sing yen sampeyan lagi miwiti metu. Amarga iku dudu sing paling apik. Kanggo miwiti, iku tansah luwih apik kanggo nindakake tanpa bobot lan mung karo bar. Supaya sampeyan bisa nindakake latihan kanthi cara sing luwih kontrol. Nalika sampeyan duwe, banjur ora kaya nambah bobot sethithik. Sampeyan mung kudu ngrasakake apa sing ditindakake lan kudu sabar, amarga kabeh bakal teka. Kita ora bisa pindhah saka 0 nganti 100 tanpa seneng 10, 20, lsp.

Barbell squats

latihan ing ngarepe pangilon

Kapan bisa ora ana sing kaya duwe pangilon ing ngarepmu. Pancen mesthi luwih apik yen duwe ahli sing bisa nuntun kita. Nanging yen ora, kita kiwa karo pilihan pisanan saka pangilon. Iki ngidini kita bisa ndeleng carane kita nindakake latihan, yen kita mlengkung maneh, yen kita meksa bagean awak, etc. Kanthi cara iki kita bisa mbenerake kabeh sing ora katon bener. Iki minangka cara kanggo latihan lan bisa mbenerake kesalahan.

Istirahat uga minangka bagian saka latihan sampeyan

Kadhangkala kita miwiti amarga kita pengin ndeleng asil sanalika bisa lan ora bisa. Luwih becik mlaku langkah demi langkah nanging nindakake kanthi bener. Mulane, kita kudu ora kesusu, njupuk wektu lan ing ndhuwur kabeh, ngaso lan akeh. Amarga yen kita ngliwati latihan, frekuensi lan malah bobot, bisa dadi kontraproduktif kanggo awak. Disebutake yen istirahat sing apik meh utawa penting kaya latihan sing wis ditindakake. Awak kudu pulih kanggo dina anyar. Mula, luwih becik njupuk kanthi gampang nalika miwiti latihan nganggo barbell.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.