Cara mbusak rereget tomat

Copot reregetan tomat

Mbusak rereget tomat bisa uga angel banget, luwih-luwih yen rereged kasebut ana ing kain alus utawa yen garing banget. Tumindak kanthi cepet penting banget kanggo ngilangi rereget tomat rampung. Nanging, sanajan sampeyan ora ngerteni noda saiki lan wis pirang-pirang jam, kanthi sawetara trik sampeyan bisa ngilangi kanthi lengkap.

Sampeyan uga kudu nimbang jinis tomat sing ngasilake noda, amarga tomat alami ora padha karo saos tomat. Saos adhedhasar tomat kayata saus tomat, saliyane konsentrat tomat, ngemot minyak, rempah-rempah, lan minuman keras. Dadi, langkah-langkah kanggo ngetutake bakal beda-beda ing saben kasus. Dipuntedahaken sampeyan bakal nemokake sawetara tips kanggo mbusak rereget tomat.

Copot reregetan tomat alami

Copot reregetan tomat

Tomat alami luwih gampang dicopot, amarga ora ngemot bahan-bahan utawa bahan tambahan liyane sing nyebabake noda. Nanging, prosedur kasebut beda yen sampeyan nyoba mbusak rereget tomat sing seger, tinimbang noda sing wis garing. Ing kasus pisanan sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Pisanan dicopot panganan liyane kanthi sendokYen klambi kasebut alus, aja meksa nggunakake serat.
  • Lebokake klambi ing sangisore banyu adhem, supaya bisa mlaku saka njero klambi nganti njaba.
  • Nglamar sawetara deterjen mesin cuci piring lan gosok nganggo driji.
  • Bilas nganggo banyu adhem nganti umpluk deterjen rampung dicopot.
  • Nerusake menyang ngumbah klambi biasane

Yen rereged tomat alami garing, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah kasebut kanggo nyingkirake kanthi lengkap.

  • Dampen a kain katun kanthi cuka putih reresik
  • Kanthi tliti olesake ing rereged tomat nganti ngilangi rampung.
  • Bukak nggunakake macem-macem area kainIki bakal nyegah tomat pindhah menyang bagean sandhangan liyane.
  • Bilas nganggo banyu adhem lan wisuh ing mesin cuci kaya biasane.

Trik kanggo mbusak rereget tomat goreng

Copot reregetan tomat

Saos tomat rangkep ngemot luwih saka siji bahan, saengga ngilangi sing ora dikarepake luwih angel. reregetan sandhangan. Kanthi luwih cepet tumindak sampeyan, luwih gedhe sampeyan ngilangi rereget tomat. Dadi yen sampeyan nemokake noda tomat goreng ing klambi sampeyan aja nganti ditinggal ing kranjang umbah-umbah ngenteni umbah-umbah. Tindakake langkah-langkah kasebut lan sampeyan bisa mbusak rereget tomat saka klambi sampeyan.

  • Ing panampa nyampur baking soda karo banyu sithik. Sampeyan kudu njaluk tempel pari kanggo ngresiki reregetan.
  • Nyebar pasta soda manggang ing reregetan lan ninggalake udakara 15 menit.
  • Wektu liwati, mbusak dicampur lan mbilas nganggo banyu adhem.
  • Baleni langkah iki nganti rereged tomat wis ilang kabeh.
  • Pungkasan, ngumbah klambi kaya biasane ing mesin cuci.

Tips liyane

Tumindak kanthi cepet iku penting, nanging sampeyan duwe risiko nggawe keputusan sing salah lan bakal luwih rumit. Salah sawijining naluri pisanan nalika entuk noda tomat yaiku nggunakake serbet kanggo nyisihake sisa-sisa, sing mesthi wae kesalahan. Napkin luwih nyebar noda lan ngewangi supaya bisa diresiki nganggo serat kain.

Ing kasus kasebut, luwih becik nggunakake sendok utawa piso kanggo ngilangi sisa-sisa panganan, tanpa bebaya noda nyebar. Sampeyan uga ora nggunakake pengering nalika wisuh klambi tomat sing wis tomat, amarga panase mbantu noda supaya apik ing serat kain kasebut. Nalika ngumbah klambi, wenehake supaya garing ing iyub-iyub supaya ora panas saka reregetan lan supaya luwih angel dicopot.

Pungkasan, yen sampeyan duwe noda tomat ing sandhangan sampeyan lan ora ana trik sing cocog kanggo sampeyan, aja putus asa. Sadurunge nyoba opsi liyane, malah sawetara produk remover noda ing pasar, ngenteni kanggo mbusak solusi sadurunge. Yaiku, wisuh klambi banjur garing kabeh. Banjur sampeyan bisa nyoba trik liyane tanpa bebaya ngrusak sandhangan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.