Cara ngilangi mol

Cara ngilangi mol

Akeh wong sing kepengin weruh apa bisa ngilangi tahi lalat ing omah. Nanging jawabane ora mesthi ana sing pengin dirungokake, amarga kudu luwih yakin apa sing diwenehake, luwih becik takon dhokter. Mung dheweke sing bisa menehi pandhuan sing paling terjangkau.

Iku bener ana akeh trik lan mesthine, obat sing bisa ditrapake kanggo pamitan moles. Sanajan, kaya sing wis dakkandhakake, ora lara yen ngerti sethithik babagan apa wae sing ana ing kulit ing kulit. Mesthi sampeyan uga duwe mol ing awak!

Kepiye cara mol bisa dicopot

Sejatine kaya ngono mung ahli dermatologis sing bakal milih perawatan kanggo ngilangi mol ing awak. Sejatine, mayoritas umume ora kudu makili bebaya, nanging kadhang kala uga kita bisa nggunakake teknik tartamtu supaya bisa pamitan. Antarane, ana telu sing paling disaranake utawa, umpamane, sing paling akeh digunakake:

  • Siji tangan, ana operasi, yaiku teknik sing ditindakake kanthi anestesi lokal.. Luwih becik turu ing wilayah kasebut kanthi apik amarga kita bakal ngadhepi tahi lalat sing luwih rumit sing kudu diekstrak mula, operasi kasebut mudhun menyang kasus sing rada ekstrim lan bakal menehi titik aneh. Sanajan, kaya sing wis kasebut, dermatologis uga bakal duwe tembung pungkasan.
  • Laser minangka teknik liyane sing bisa dingerteni saiki ing babagan kaendahan, sing nggawe kita duwe solusi cepet lan meh ora dingerteni. Minangka aturan umum, ora ana bius apa wae kanggo perawatan laser. Iki minangka prosedur cepet lan sampeyan ora bakal duwe bekas lara.
  • Teknik cukur utawa skrap, kaya sing diandharake, wis mbutuhake anestesi lokal maneh, amarga wilayah sing paling cethek bakal dipotong lan iki digunakake nalika mol duwe relief gedhe. Catu sing bakal isih cilik lan meh ora bisa ditemokake.

Nalika tahi lalat dicabut, bekas lara bisa tetep

Kepiye cara ngilangi tahi lalat ing omah

Nyabut mol ora mesthi dadi tugas sing bisa kita kontrol lan kurang ing omah. Amarga kadang kita uga kudu nyinaoni mole dhewe lan sinau ngerti kapan tahi lalat mbebayani utawa ora. Mulai saka iki, kita bakal tetep nggunakake salah sawijining teknik sing bisa dipraktikake ing omah, yen sampeyan ora pengin ndeleng tahi lalat maneh.

Cuka sari apel

Sejatine kita kudu eling yen obat alami ora mesthi padha karo kita kabeh. Nanging isih, salah siji sing paling asring digunakake yaiku cuka sari apel. Ora diraguhi, sekutu kaendahan sing apik amarga diandharake yen bisa detoksifikasi awak, memutihake untu lan uga ngilangi pembuluh vena. Dadi ing kasus iki, uga bakal ngurus pamit kanggo moles. Kanggo iku, coba udan werni katun nganggo cairan iki lan lebokake ing mol sing dipilih, nganti sewengi. Sampeyan kudu mbaleni proses nganti katon apik.

Bawang Putih

Yen kanggo awak iku, kanggo kulit ora adoh banget. Bawang putih migunani kanggo herpes utawa tukak, uga kanggo dermatitis lan uga kanggo kukul utawa kukul sing metu ing saindenging kulit. Ing kasus iki, kita uga bakal nggunakake kanggo ngilangi tahi lalat lan kepiye carane bisa nindakake? Nggih kita kudu ngremukake cengkeh bawang putih lan dicampur campuran ing mol sing kasebut. Tutup nganggo gauze lan wenehi sewengi. Udakara 5 utawa 6 dina sampeyan bakal weruh asile.

Mas

Yen ana salah sawijining produk sing akeh mupangate kanggo awak, rambut lan kulit, yaiku madu. Sanajan wis nggawe kopling, sing sejatine ing kasus iki kita bakal nggunakake kanggo entuk asil paling apik karo mol. Nanging elinga manawa luwih murni, uga asil sing luwih apik. Dadi kita mung bakal nggunakake jumlah sithik, sing bisa nutupi mole dhewe, maneh kita kudu nutupi kanthi apik lan ngenteni sawetara menit. Kanggo efektifitas sing luwih gedhe, sampeyan bisa nggunakake ing wayah esuk lan ing wayah wengi lan sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye warnane dadi padhang.

Kulit gedhang

Minangka woh sing biasane ana ing omah, ora ana masalah nalika njupuk uga kulit. Kanggo iku, kita kudu ngethok cangkang cangkang lan diselehake ing mol. Luwih becik ditindakake ing wayah wengi, amarga obat iki ora perlu dibilas, mula saya suwe saya suwe, saya apik. Pancen alami lan kita bisa mbaleni saben dina yen pengin, supaya bisa ndeleng asil kasebut kanthi cepet.

Kepiye sampeyan bisa ngilangi tahi lalat ing omah

Apa sing kedadeyan yen ana sing ngilangi tahi lalat?

Sejatine yaiku yen dhokter ahli kaya dhokter biasa utawa dermatologis nganggep sampeyan kudu ngilangi tahi lalat, iku kudu sampeyan lakoni. Amarga yen wis dibuwang kabeh, dheweke ora bakal bali maneh. Bener manawa sing dikethok bisa tuwuh maneh, nanging ing kasus apa wae, ora ana kedadeyan sing bakal kedadeyan amarga bakal dadi proses sing paling alami. Tegese, ing kasus iki, ora ateges dheweke ala amarga tuwuh. Iku mung perkara sing alami yen wis dibusak, nanging ora sadurunge, sadurunge. Keraguan kasebut uga asale saka mol sing ana rambut ing njero. Dheweke istimewa nanging ora liya. Kajaba iku, disaranake supaya rambut kasebut dikethok tinimbang ora diangkat nganggo lilin, yen bisa dadi radang utawa kena infeksi.

Kapan dheweke ngilangi tahi lalat isih ana bekas lara?

Sadurunge kita wis mbahas sithik topik kasebut, nanging ora angel yen kita wis jelas banget. Amarga mung kita bakal bakal luwih tenang yen wektu kasebut bakal pamitan karo mol sing aneh. Mula bakal mesthi gumantung karo jinis perawatan sing dipilih supaya bisa ngilangi wulan. Nanging Nalika ngomong babagan operasi sing kudu ngekstrak oyot sing jero, insisi kasebut bakal menehi tandha kaya bekas.

Nanging kudu diarani yen bisa uga merek paling minimal. Kaya sing wis dingerteni, sawise ngilangi proses pasca operasi lan ing kana kita kudu ngobati tatu kasebut miturut pandhuan dhokter. Apa sing bakal nggawe perawatan kasebut uga penting ing aspek pungkasan. Minangka aturan umum, yen sampeyan isih duwe tandha, minimal bakal minimal, mula angel dihargai. Dadi, kita aja kuwatir masalah iki nalika ngilangi tahi lalat.

Obat marang moles

Apa sing kedadeyan yen sampeyan ngilangi tahi lalat saka rai

Bener ora kabeh mole padha. Kita ngerti manawa warna lan bentuk utawa finish bisa katon ing kabeh kulit. Mula ana salah sawijining nganggep mole bulging. Dadi, yen sampeyan duwe pasuryan, bisa uga sampeyan wis ndemek utawa ing kasus pria, yen sampeyan wis ngeculake pisau nalika cukur. Yaiku, bisa uga paling umum yen kita cilaka. Nanging yen sampeyan tekan titik iki, sampeyan aja gupuh. Sejatine ana mitos sing ujar manawa yen getihen wis elek utawa bisa uga ala yen kita ngrusak, nanging ora.

Yen sampeyan wis kasebut, sampeyan bakal ora kepenak amarga luka sing ditinggalake, nanging ora ana sing mikir yen bisa uga ana sing ala ing kulit. Yen wis nyebabake sampeyan akeh rasa ora nyaman, luwih becik konsultasi lan dhokter ahli kulit mutusake apa sing bakal dibuwang.

Apa sampeyan duwe mol? Apa sampeyan wis ngilangi utawa pengin mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.