Cara mbusak goresan saka sepatu kulit

tutup sepatu kulit sing wis dipakai

Aku yakin sampeyan seneng sepatu kulit, sapa sing ora seneng ngrasakake rasa nyaman lan enak saka bahan iki? Sepatu kulit minangka sepatu sing bakal suwene sampeyan amarga tahan, angger sampeyan ngerti carane ngurus kanthi ati-ati. Ana akeh wong sing, amarga ora nggunakake akeh dhuwit kanggo jinis bahan iki, luwih seneng nggunakake dhuwit kanggo tuku sepatu kulit tiruan, nanging mengko dheweke getun lan tuku sepatu kulit sing apik sanajan regane luwih akeh.

Sepatu kulit luwih larang tinimbang jinis sepatu liyane, nanging regane larang banget. Sanajan mesthine, yen sampeyan nggunakake dhuwit kasebut kanggo alas kaki, paling ora sampeyan kudu suwe banget! Sepatu kulit sampeyan ngerti dheweke ora bakal ngulungake sampeyan amarga dheweke ora bakal ngilangi wiwitane pangowahan lan ora bakal uwal saka gaya amarga kulit bakal dadi tren.

Sepatu paling apik

Sepatu kulit ngisolasi sampeyan saka adhem kanthi efisiensi sing apik lan bakal dadi sepatu sing nyaman, mula sikil sing nuntut, sepatu iki kanggo sampeyan lan investasi sampeyan regane larang. Uga nalika sampeyan duwe sepatu kulit suwene lan wiwit katon lungse utawa goresan, apike sampeyan mbalekake materi liwat perawatan tartamtu kanggo gawe sepatune katon anyar maneh lan nikmati kaya dina pertama, nanging luwih kepenak tinimbang sadurunge!

wanita sepatu kulit coklat

Goresan ing sepatu kulit

Goresan ing sepatu kulit asring banget lan gesekan cilik bisa nyebabake tandha sepatune sing ora apik. Kadhangkala langkah sikil ing dalan kanthi ora ngati-ati wong sing liwat uga cukup kanggo ngrusak alas sampeyan. Nanging bok manawa gampang ngobati jinis goresan ing sepatumu. lan sampeyan bisa ndhelikake lan nyilikake kanthi perawatan sing beda. Nanging kepiye carane sampeyan ngilangi goresan ing sepatu kulit?

Nyuwun pamit kanggo goresan ing sepatu kulit sampeyan

Kanggo tandha cahya

Nalika goresan ing sepatune cukup alus, mula bakal cukup kanggo ngusap kain sing isine sithik minyak sayur mung ndhuwur ngeruk. Kulit bakal nyedhot lenga lan goresan bakal ilang. Yen sampeyan duwe tandha utawa goresan, uga cara sing apik kanggo ndhelikake sandhangan kasebut.

Kanggo tandha sing luwih jero

Saliyane, yen goresan ing sepatumu wis ditandhani, sampeyan bakal weruh manawa tekstur kulit malah wis ganti lan bisa uga ujung-ujung goresan katon ora rata. Ing kasus iki, sampeyan bisa ngusap kain nganggo lanolin ing rayon, ngetutake arah pinggiran supaya alus kulit lan ndhelikake gorengan sepatu.

Ing sawetara kasus, lanolin bisa rada peteng kulit, mula sampeyan kudu ngeculake area kanthi kain lan gerakan alus.

kothak wong sepatu kulit

Trik kanggo ngresiki goresan ing sepatu kulit

Nanging saliyane sing dakkandhakake, uga ana trik gedhe kanggo ngobati goresan ing sepatu kulit. Sawise ngerti, sampeyan mung kudu milih trik sing paling cocog karo sampeyan, amarga sampeyan luwih seneng utawa amarga bahan kasebut luwih gampang kasedhiya ing omah. A) Nggih sampeyan bisa njaga sepatune kaya kulit sing resik, fleksibel lan kanthi kulit sing resik banget Aja kelangan detail!

Supaya dheweke tetep resik lan bebas gores

  • Gosok nganggo penghapus noda lan tandha sing ngrusak permukaan sepatu sampeyan
  • Aplikasi sethithik odol ing bagean isih tandha. Gawe pasta gigi menyang kulit nganggo kain sing alus lan resik, banjur usap reregetan.
  • Ayo tiba sawetara tetes pembersih kaca utawa remover kuku kuku sing ora ana aseton ing reregetan sing wangkal lan sawise menit copot pembersih kaca nganggo swab kapas kanggo nyopot.
  • Pungkasan, busak noda apa wae sing tetep nganggo spons alus sing dibasahi banyu (nanging ora udan!), Ati-ati aja ngrusak kulit. Sampeyan bisa ngilangke kelembapan nganggo kain garing sing resik.

Copot goresan saka sepatu kulit

  1. Sijine sawetara sele minyak bumi, minyak mineral, utawa minyak zaitun ing area alas kaki kulit sing kena pengaruh lan resiki nganggo kain empuk.
  2. Pindhah kain ing bunder kanthi alon lan alon-alon. Ngilangke produk sing berlebihan kanggo nyegah tekstur berminyak sing isih ana ing sepatu. Iki bakal nyegah goresan ora bisa retak lan bisa mbusak goresan.
  3. Sawise lan pungkasan sampeyan bisa nambah sawetara sepatu ing sepatu cocog karo warna kulit lan gosok nganggo swab saka katun utawa goresan, supaya alus kanggo ndhelikake goresan.

Obat ing omah kanggo mbusak goresan ing sepatu kulit

Yen sawise tekan titik iki ing artikel, sampeyan ora puas karo solusi sing dakwenehake supaya sepatu kulit sampeyan kondisine apik, aja kuwatir amarga isih duwe lengan tangan lan aku pengin menehi omah obat supaya sampeyan bisa ngilangi goresan utawa lipatan ing sepatu sampeyan lan sampeyan bisa seneng alas kaki sampeyan luwih suwe.

mens_derby_shoes.jpg

Cuka putih lan banyu

Campur cangkir nganggo banyu 50% lan cuka putih 50% lan celupake pojok kain microfiber (supaya ora ngeculake jeruk). Banjur gosok nganggo bagean kain iki ing noda sepatumu, banjur resiki maneh nganggo gombal lembab banjur garing nganggo kain garing nomer telu (uga mikrofiber).

Jus jeruk nipis

Jus jeruk nipis uga apik kanggo nyopot goresan ing sepatu kulit, nanging sampeyan kudu ngindhari panggunaan kanthi berlebihan banjur bisa nyebar Vaseline sithik lan garing banget.

Muga-muga kabeh tips kanggo ngresiki sepatu kulit bisa ditrapake kanggo sampeyan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.