Cara mbusak kuku ing sandhangan

obat kanggo ngresiki reregetan kuku

Enamel minangka protagonis sing bisa pamer manikur sing paling apik. Kita gabungake kanthi warna lan pola nanging tanpa kita sadhar, kadang kita bisa nyelehake irungnya. Apa sampeyan ngerti cara mbusak kuku ing sandhangan? Sadurunge nyekel tangan lan mikir yen kabeh wis ilang, kita kudu crita akeh.

Amarga njabut polesan saka sandhangan bisa dadi rumit, nanging kita bakal sukses. Sampeyan ora prelu pamitan karo kaos utawa celonone sing disenengi amarga pucuk kuku sampeyan wis tiba. Sampeyan mung kudu totohan karo langkah-langkah lan trik ing ngisor iki sing diwenehake!

Cara mbusak polesan saka sandhangan tanpa aseton

Sejatine yen pengin ngilangi kuku, kita nggunakake aseton. Amarga mung sekaligus, kita bakal pamitan warna utawa desain utawa manikur tren sing wis ngancani kita. Nanging ing prekara iki, kita ngomong babagan sandhangan, kain lan kita pengin luwih ati-ati. Dadi ing titik kapisan iki, kita bakal ndeleng cara mbusak kuku ing sandhangan tanpa aseton. Tulis kabeh amarga bakal nglayani sampeyan akeh!

Kanthi kertas sing nyerep

Yen semir saiki ambruk lan isih udan, mula sing bisa sampeyan lakoni yaiku nyelehake serbet utawa selembar kertas pawon sing nyerep ing ndhuwur. Iki bakal nyebabake cat bisa nembus kertas. lan luwih gampang dicopot saka kain sampeyan. Nanging ati-ati, aja nyeret utawa nggosok amarga bakal nyebar enamel. Kanthi tumindak iki sampeyan bakal mbusak jumlah maksimal, nanging ora ateges sampeyan kudu wisuh sandhangan kasebut kanthi banyu anget.

Lebokake sepotong es

Nalika reregetan wis udan, kaya sing wis disumurupi, umume bisa nyebar sithik. Mula, luwih becik nyoba kanggo ngencengi. Kepiye carane bisa nindakake? Nyelehake potongan es sing dibungkus nganggo kainoo kompres Yen sampeyan ndeleng manawa wis kenceng, sampeyan bisa gores kanthi pucuk kanthi alon-alon banjur copot strip sing ana godhonge.

Cara mbusak kuku ing sandhangan

Pangusir serangga

Ya, semprotan sing mesthi ana ing tangane nalika mbuwang serangga, bisa uga dadi kanca paling apik kanggo mbusak enamel saka sandhangan. Sing paling apik sampeyan bisa nindakake yaiku lebokake sithik menyang gombal utawa sikat untu sing wis ora digunakake maneh. Banjur, kalebu rubbing ing reregetan, nanging tanpa overboard manawa klambi sing dimaksud alus.

Cukur rambut

Kanthi cara sing padha karo semprotan serangga, tekane liyane obat sing paling khusus. Amarga babagan taruhan kanggo sawetara sing ana ing omah, kayata hairspray. Prosedur iki padha karo sing kasebut, amarga kita kudu ngetrapake lacquer sethithik banjur gosok. Sampeyan bisa nindakake maneh ing sikat untu supaya bisa asil sing luwih apik.

Wêdakakêna talcum

Liyane obat sing paling disaranake yaiku. Yen sampeyan wis ngilangi keluwihan nanging reregetan isih ora metu, mula olesake bubuk talcum. Ayo turu sewengi lan esuk sampeyan bakal menehi sikat sikat lan ngumbah klambi kaya biasane.

Kita bakal nyoba supaya ora nggosok banget lan nyoba dhisik ing bagean cilik sandhangan, yen ora tahan karo sawetara bahan. Dadi, kita ora bakal ngrusak.

Cara mbusak polesan saka sofa kain

Sandhangan minangka protagonis, ya, nanging Apa sing kedadeyan yen sampeyan nggambar kuku ing kursi lan gulung aneh tiba? Mesthi sampeyan wis kedadeyan amarga kita wis ndeleng wajah sing wis digawe nalika maca. Ya, uga ana sawetara langkah sing kudu dipikirake yen kedadeyan maneh:

  • Yen sampeyan ngerti yen ambruk, mula kita kudu mbatalake sabisa. Yaiku, sampeyan bisa nulungi teken oranye utawa malah sendok sing ana ing tangan sampeyan.
  • Banjur eling trik kertas. Sampeyan bakal nyelehake ing reregetan nanging ora nganggo rubbing supaya terus digunakke.
  • Sampeyan mengko bisa ngrendhem kain ngresiki nganggo produk kain pelapis khusus. Kita bakal nindakake iki nalika reregetan wis ora cair maneh.
  • Acetone mesthi dadi obat sing apik kanggo noda enamel nanging ora mesthi kain. Mula, luwih becik nyoba ing pojok sing ora katon. Sampeyan ngenteni supaya garing lan yen ora ana kedadeyan, lembabake werni katun banjur lebokake noda kanthi lembut. Aja seret! Coba sabar lan baleni proses kasebut. Ati-ati, yen kain wis rusak ing papan sing sampeyan nyoba, banjur pilih remover kuku sing ora ana aseton.
  • Campuran soda lan banyu uga cocog kanggo sofa lan rereged enamel. Sampeyan lembabake kain ing njero banjur pencet ing rereged supaya nresep polesan kuku. Mbaka sithik sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye cara ngilang. Saiki sampeyan ngerti cara nyopot cat kuku saka sandhangan!

Trik kanggo mbusak enamel saka sandhangan

Cara mbusak polesan saka sandhangan poliester

Sepira sampeyan wis ngerti, nalika ngomong babagan poliester, kita nggawe serat sintetis sing kalebu kain sing umum lan umum digunakake. Dadi, bisa uga sandhangan sing wis diwarnai iki digawe saka kain kasebut. Banjur kita bakal milih cara sing paling cepet lan paling dipercaya. Nanging ati-ati, kita kudu tliti kanthi tliti label lan nyoba ing area cilik supaya ora kejutan pungkasan.

Ing kasus iki, ayo nyelehake tetes aseton ing rereged. Amarga jumlah kasebut cukup kanggo nutupi enamel. Cepet apa sing bakal kita lakoni yaiku ngusap kain garing supaya nresep enamel. Yaiku, kita nambah aseton banjur garing nganggo kain kasebut. Tansah ngindhari rereget luwih. Yen sampeyan ndeleng manawa durung rampung, sampeyan bisa nindakake perkara sing padha nanging hidrogen peroksida. Ya, iki minangka pilihan liyane sing ora cocog kanggo kabeh kain, amarga kita wis menehi komentar, nanging kita kudu ngerti manawa bisa nggunakake, asile bakal ngejutake kita luwih saka sadurunge. Siji cara utawa liyane, sampeyan bakal bisa pamitan noda jinis iki, nanging kadang-kadang, kita kudu rada gigih.

Cara mbusak cat kuku saka sandhangan kanthi cepet

Kaya sing dideleng, kacepetan ora mesthi ngiringi trik kaya saiki. Kadhangkala kita kudu mbaleni proses nganti ora ana tandhane. Mula, ide iki bakal mbantu kita akeh. Lebokake serbet kertas sing nyerep banjur sandhangan pasuryan. Yaiku, kanthi noda menyang serbet kasebut. Maneh lan ing sisih liyane, kita bakal ngliwati bal katun kanthi aseton utawa hidrogen peroksida. Sampeyan kudu kaping pirang-pirang nganti sampeyan ndeleng enamel ora noda maneh serbet, amarga wis ilang. Isih nggunakake remover noda lan ngumbah klambi kaya biasane. Apa sampeyan duwe trik sing pengin menehi kontribusi?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.