Cara dekorasi ruang tamu kanthi tanduran

Dekorasi karo tanduran

Tanduran ora mung makhluk urip sing nulungi kita nggawe ruangan sing luwih sehat lan luwih istimewa, nanging uga kalebu hiasan. Ing akeh kamar ing omah sing bisa dipasang tanduran, luwih-luwih yen kita ora duwe teras utawa kebon sing kudu diduweni. Luwih becik ditambahake sawetara warna karo tanduran supaya ruang tamu luwih ditrima.

ing tanduran dekorasi ing area ruang tamu bisa diselehake ing pirang-pirang panggonan. Penting, sampeyan kudu ngerti endi sing kudu dilebokake supaya ora ngganggu lan hiasan. Yen sampeyan pengin nambah tanduran ing omah, aja ragu-ragu nyelehake ing ruang tamu supaya ruangane kepenak lan apik.

Cara ngrawat tanduran ing ruang tamu

La area ruang santai minangka ruang umum sing digunakake sajrone pirang-pirang jam. Pramila babagan nggawe area sing nyaman banget supaya bisa kepenak. Tanduran mbantu kita nambah anget ing papan apa wae. Kanggo nyekel, kita kudu ngerti jinis tanduran lan perawatan sing dibutuhake. Amarga kita kudu prune, pira kita kudu ngombe utawa yen butuh lampu langsung utawa ora. Penting banget, kita mung milih tanduran ing njero ruangan, yen ora bisa urip ing njero omah.

Tambah kaktus ing ruang tamu

Dekorasi karo kaktus

ing kaktus ing area ruang tamu minangka ide sing apikSanajan gedhe banget, kudu dijaga supaya kewan utawa bocah ora cilaka. Kaktus iki cocok kanggo kabeh jinis lingkungan. Ing ruang tamu nggawe ruang kanthi kepribadian sing akeh. Dekorasi boho, gaya Nordik utawa gaya California sampurna kanggo nglengkapi panggunaan kaktus kasebut, luwih-luwih yen ukurane gedhe. Kaktus ora mbutuhake ati-ati banget, amarga kudu duwe banyu sithik lan ora dipotong utawa prekara kaya ngono, mula yen kita durung ngerti babagan tanduran, mula ide sing paling apik.

Gawe pojokan tanduran

Dekorasi tanduran kanggo ruang tamu

Yen sampeyan kaya gaya santai karo tanduran, ide sing apik yaiku nambah sudhut karo tanduran. Gunakake lemari utawa malah lemari buku kanggo nyelehake tanduran kanthi tataran sing beda-beda. Sampeyan bisa nambah ing area sing padhang banget, cedhak jendela. Sudut tanduran sampurna ing omah lan uga ngidini kita ngurus kanthi luwih gampang. Sampeyan bisa nggunakake perabotan lawas, amarga kanthi cara iki bakal luwih apik. Yen sampeyan nyelehake pirang-pirang tanduran ing sudhut, sampeyan bisa nyampur, milih sawetara sing beda, nggawe komposisi sing apik.

Tanduran ing kranjang anyaman

Tanduran kanggo ruang tamu

Kranjang anyaman dadi misuwur amarga wis ana bahan alami sing nambah sentuhan anget ing omah. Pramila ing pirang-pirang kesempatan digunakake kanggo nutupi panci lan menehi sentuhan khusus. Yen sampeyan arep tuku tanduran gedhe, sampeyan bisa nggunakake jinis kranjang iki kanggo area ruang tamu. Sawetara duwe pompon utawa dicet mula cocog kanggo dekorasi ing sandhing tanduran.

Nggantung tanduran ing ruang tamu

Tanduran sing digantung

Cara liya kanggo nyelehake tanduran ing area Lounge ana tanduran gantung. Ana potongan crochet sing bisa digantung lan katon apik banget, sanajan mbutuhake luwih akeh gaweyan amarga sampeyan kudu masang gantungan lan uga masang pot, sing ora bisa gedhe banget. Jinis pot kasebut digunakake kanggo misahake ruangan utawa kanggo dekorasi tembok lan plafon. Minangka ide sing cocog kanggo mbantu kita nggunakake tanduran ing pirang-pirang panggonan ing kamar lan nggawe hiasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.