Kepiye cara dadi bocah wadon Tumblr

Gaya Prawan Tumblr

Apa sampeyan pengin dadi bocah wadon Tumblr?. Ing jagad sing kita urip diubengi karo Instagramer, Youtubers utawa Influencer umume, konsep anyar iki misuwur, yaiku revolusi lengkap. Sampeyan bisa uga isih akeh sing durung ngerti ide anyar iki, nanging sing sejatine yen sampeyan pengin nganyari, sampeyan kudu ngerti.

Kita bisa ngomong bocah wadon Tumblr minangka ikon lan panutan kanggo jutaan remaja. Saiki, sampeyan uga bisa entuk, mung kanthi langkah-langkah sing nuduhake ing ngisor iki. Pandhuan luwih lengkap kanggo ngetrapake kepribadian lan munggah kanthi judhul prawan Tumblr anyar. Apa kita bakal kerja maneh?

Kepiye rasane dadi bocah wadon Tumblr?

Kaping pisanan, kita kudu netepake konsep mode anyar iki. Kanggo dadi Tumblr, sampeyan kudu asli lan nindakake iki, tampilake kepribadian sampeyan. Babagan sing kudu dipikirake yaiku awake dhewe, nanging ya mesthi nambah perkara sing nggawe kita beda karo liyane. Iki dudu babagan nyalin tampilan, dandanan utawa gaya rambut saka selebriti utawa pengaruh liyane, nanging menehi versi sampeyan dhewe.

Kepiye cara dadi bocah wadon Tumblr

Sing paling apik yaiku ora ngetutake merek gedhe babagan fashion. Goleki toko sing luwih cilik, kanthi sandhangan asli lan nyenengake, supaya sampeyan bisa ngrampungake tampilan. Iki tegese, Bocah-bocah wadon Tumblr butuh gaya dhewe amarga asli lan dudu bayangan utawa kopine sapa wae. Dheweke cenderung ngantisipasi tren sing bakal digabung karo orisinalitas sing wis kasebut. Dadi, umume, iku gaya pribadi banget, tanpa aturan sing ditemtokake. Pancen narik perhatian lan sing nggawe kita unik lan mesthi, bocah-bocah wadon Tumblr.

Kepiye cara dadi bocah wadon Tumblr kanthi mode

Ora ana gaya sing ditemtokake. Mode sing sampeyan pilih kudu nggabungake sandhangan trendi karo gaya asli lan beda. Sawetara klambi dhasar sing sampeyan ora bisa kejawab yaiku kaos kotak-kotak, celana pendek denim, atasan potong lan sepatu kets Converse. Apa jinis penampilan sing cocog kanggo gaya iki?. Kadhangkala kita duwe klambi lan kita ora ngerti tenan kepiye carane bisa dikombinasikake, uga ana sawetara conto sing jelas:

  • Celana panjang ceking nganggo klambi kotak-kotak sing longgar.
  • Celana pendek utawa celana kolor lan efek luntur sing bakal digabung karo kaos roket. Sampeyan bisa milih grup musik abot sing disenengi utawa sing duwe frasa lan simbol.
  • Gabungke kathok cekak kanthi pinggang dhuwur nganggo klambi ndhuwur potong lan iringi tampilan iki nganggo jaket dawa tanpa kancing.

Langkah-langkah kanggo dadi bocah wadon Tumblr

  • Elinga yen nganggo celana ketat sampeyan uga bisa nganggo sweter, kanggo gaya santai. Sing paling apik yaiku sawetara iki jembar. Mesthine, elinga yen sampeyan bakal ngrampungake gaya nganggo Converse utawa uga, sawetara Van.
  • Nulungi awakmu saka aksesoris rambut. Gaya hippie utawa vintage minangka salah sawijining solusi paling apik. Dadi, aja lali syal kembang. Salah sawijining gaya paling akeh lan gaya ing gaya iki, dheweke duwe gaya kembang aster.

Gaya rambut lan dandanan bocah wadon Tumblr

Kita kabeh seneng ngowahi gaya rambut. Ya, yen sampeyan Tumblr, apa maneh. Iki minangka prekara sing kudu dipikirake lan gaya iki pancen seneng banget maneka warna babagan potongan rambut uga warna. Rambute biasane dawa, kanthi gelombang tartamtu lan poni lopsided. Nanging kaya sing dikandhakake, kita kudu miwiti saka basis iki, nanging kudu nggawe pangowahan menehi sentuhan sing paling asli. Akeh bocah-bocah wadon kasebut duwe sorotan warna lan pilih update kanthi efek sing dicenthang. Gandhewo minangka alternatif sing apik, yaiku busur sing dhuwur lan rambut sing diklumpukake ing rong busur. Elinga yen kepang, ing kabeh versi, uga bakal mbantu sampeyan.

Gaya rambut Tumblr Girls

Kanggo dandanan, kudu alami banget. Mesthi wae, rada sorot mripat, sing biasane biasane rada gedhe, kanggo njupuk ambane mripat. Dadi, eyeliner lan maskara bakal dadi kanca sing setya. Nanging kosok baline, lambene meh ora bisa dandan. Naturness ndhuwur kabeh!

Data sing kudu dipikirake dadi Tumblr

Saliyane gaya utawa gaya rambut lan dandanan, ana rincian liyane sing kudu dipikirake. Siji tangan, sawise entuk gaya asli, sampeyan kudu nuduhake. Kepiye cara? Ya, matur nuwun kanggo foto. Kanggo iki, sampeyan butuh kamera sing apik. Ditulis manawa Pendekatan "Fisheye", bakal nggawe gambar sampeyan luwih asli. Sanajan sampeyan bisa nyetop maneh, elinga yen iki gaya sing alami banget. Dadi, aja kakehan nggunakake Photoshop!

Apa gaya Tumblr

Ing sisih liyane kamar sampeyan, utawa ing endi sampeyan nindakake foto interior, bakal ana tembok peteng. Kanthi cara sing padha, bakal ana lampu ing tembok uga foto, kewan boneka lan sawetara frasa sing bisa ngidentifikasi sampeyan. Tansah upload lagu kanthi irama sing nuwuhake semangat sing apik lan sing penting, aja nganti kepleset karo irama sing keprungu ing endi wae. Coba goleki grup sing ora mesthi ana ing ndhuwur tangga lagu, amarga maneh kita terusake kanthi orisinalitas tren anyar iki. Apa sampeyan mikir? Apa sampeyan wis dadi bocah wadon Tumblr?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Liz Camila Lopez ngandika

    Cantik, aku pengin ngerti luwih lengkap babagan gaya Tumblr lan jinis gaya liyane, minimalis, mickey, hipster, bohemian info luwih lengkap

  2.   fabiola jaimes ngandika

    aku seneng aku pengin dadi bocah wadon tumblr

  3.   Laura ngandika

    hey aku duwe pitakon, aku bocah wadon lan pengin dadi tumblr
    nanging klambi kasebut bisa nganggo gaya leggin kanthi garis loreng lan kaos mikey
    tulung ayo kontak yen sampeyan bisa menehi email

    1.    Susana godoy ngandika

      Halo Laura!

      Mesthi wae sampeyan bisa nggabungake legging karo sweter, longgar, sanajan nganggo Mickey utawa cetakan liyane sing disenengi. Sampeyan bakal entuk gaya santai kaya sing dibahas ing kiriman. Sing apik yaiku sampeyan duwe akeh pilihan ing gaya mode iki!

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo komentar!