Cara nyingkirake cegukan

amarga kita duwe gangguan, amarga diafragma

¿Cara nyingkirake cegukan? Kita kabeh wis ngalami sawetara gangguan nalika aku kudu nindakake sewu tangan supaya bisa cepet. Mung sawetara dina kepungkur ana crita sing nyebar virus: ana bocah lanang sing nemokake kepiye nyingkirake cegukan ing mung 12 detik

Sejatine manawa umume kita ora cenderung nandhang sengit, nanging kasunyatane jarang banget. Nanging, kita kudu ngerti manawa akeh wong sing nandhang sangsara kanthi kronis gangguan

Apa sing diarani hiccup?

Kanggo sinau cara ngilangi cegukan, luwih dhisik kudu ngerti babagan apa sing kudu dingerteni lan ngerti sebab-sebab sing ngasilake. Hiccup katon nalika udhara liwat kanthi cepet lan kanthi ora sengaja liwat tali swara, ngasilake swara sing cukup dhuwur sing kita eling. Iki kedadeyan nalika diaphragm, otot sing ana ing sangisore paru-paru kasebut kontraksi kanthi ora sengaja lan dikandhani dening penutupan glottis, saengga nyebabake swara cekak lan landhep.

Durung ketemu panyebabe sing nyebabake, sanajan ana sawetara kabiasaan sing bisa milih tampilan:

  • Mangan kakehan
  • Mangan panganan pedhes
  • Ngombe ombenan berkarbonasi
  • Ngulu cepet-cepet panganan utawa ngombe
  • Duwe ngguyu utawa nangis
  • Nduwe perubahan suhu sing ndadak

trik kanggo mbusak hiccups ing 12 detik

Cara nyingkirake gangguan ing 12 detik

Ing umume kasus, cegukan ilang kanthi cara sing padha, ana akeh obat ing omah sing wis diwarisake saka generasi ke generasi lan sing kita kabeh ngerti. Nanging, kanggo dina iki kita nggawa trik definitif kanggo nyingkirake gangguan mung 12 detik.

Lali mbuwang pirang-pirang menit ambegan, ngombe kuwalik, sing ujug-ujug medeni sampeyan lan kabeh perkara sing wis kita coba sawetara wektu kanthi tumindak nekat.

Bocah lanang sing biasane nandhang kacilakan rata-rata patang kaping seminggu nemokake solusi kanggo kabeh wong, utawa paling ora dheweke ujar utawa paling ora cara iki bisa digunakake kanthi sampurna. Sing serangan biasane umure rata-rata pirang-pirang menit Lan saben-saben dheweke nandhang sangsara, tingkat stres dheweke saya tambah.

Kepala lan gerakane, dibantu karo akal budine lan bosen nyoba nggawe cegukan, dheweke nemokake solusine. Dheweke wiwit nahan ambegan lan wiwit mlaku ngubengi ruang tamu, dheweke mikir arep nglakoni mulet nalika isih nyekel udhara lan siyap-siyap nyelehake tangan ing ndhuwur pigura lan maju maju. Kaya sing dituduhake ing foto ing ndhuwur.

Hiccup ilang sawetara detik. Punggung kudu dibengkokake, siji kudu ramping nganggo bobot awak lan mbukak bingkai lawang. Iki posisi kudu disimpen sajrone 30 utawa 60 detik nalika hawa ditahan ing paru-paru. Luwih becik, gunakake udhara sing cukup lan tahan nalika olahraga.

Cara nyingkirake gangguan karo trik lan obat liyane

Wong iki makarya kanthi sampurna karo metode iki sing muncul amarga nekat, kapinteran lan kasempatan, nanging kita uga bakal ngrembug babagan trik liyane kanggo ngerti carane mbusak hiccup, sing ora nate nandhang sawetara opsi kanggo tumindak ing kasus kasebut.

cara mbusak hiccup nganggo jeruk nipis

Mangan wedge wedge

Yaiku perkara "ngapusi" awak. Nggawe irisan jeruk nipis nyebabake kabeh perhatian kita kudu ana asam sitrat lan selera rasa kita bakal siyap kanggo ngrasakake rasa kasebut, kanthi cepet ngilangi gangguan. Kanggo nambah rasa, sampeyan bisa nambah gula sethithik kanggo sing kurang wani.

Napas kanthi bantuan tas kertas

Iki kalebu ambegan menyang tas kertas kanthi bola-bali. Tingkat saka karbon dioksida mundhak akeh ing getih lan bakal nggawe cegiren mandheg.

Tambah diafragma

Sampeyan kudu nyedhot oksigen kanthi alon-alon nganti sampeyan ngerteni ora ana hawa sing mlebu ing paru-paru sampeyan. Sampeyan kudu nahan hawa iki 30 detik banjur alon-alon ngetokake. Iki minangka latihan sing kudu diulang kaping pirang-pirang supaya awak santai lan diafragma bunder kanthi bener.

carane ngluwihi diafragma kanggo mbusak hiccup

Coba sendok sawetara panganan ing ngisor iki

Mangan sendok gula, butter cocoa, nutella, butter peanut, utawa madu bakal luwih gampang supaya hiccup mandheg uga kepinginan rasa legi. Saenipun, lebokake sendok kasebut lan lebokake ing cangkeme nganti pungkasane nguntal kanthi alus. Tumindak iki nyebabake sampeyan ngasilake saliva luwih akeh nyebabake diafragma santai.

trik omah. Panganan sing dijupuk kanggo ngilangi cegukan

Cara sing wis dingerteni kabeh

Rong obat iki ora bakal gagal, paling ora angel dicoba, sing durung nate krungu yen ngombe banyu adhem lan ngulu tanpa ambegan, bakal ngilangi gangguan, utawa liya-liyane nahan ambegan anggere bisa utawa ngombe ombenan kanthi reyot.

Iki minangka trik sing sejatine ora kita ngerteni saka endi, nanging kita kabeh wis ngerti. Penasaran banget ing donya hiccup, sanajan kita kudu eling yen bagean saka populasi luwih rentan marang serangan kasebut lan pancen ngganggu. Amarga alasan iki, disaranake yen cegukan terus bertahan nganti pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina njaluk saran medis.

mbusak hiccup ing bayi

Ing wong enom, lan luwih fokus bayi lan bayi umume umume wong-wong kasebut nandhang kasusahan, amarga iki ora perlu kuwatir uga. Yaiku a tumindak tanpo pekso awak manungsa sing pisanan ora serius, nanging nalika kedadeyan terus-terusan.

Apa sampeyan ngerti luwih akeh obat sing bisa ngilangi gangguan? Coba critakake kepiye cara ngilangi gangguan ing kasus sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

19 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Ignacio ngandika

    Sawetara sistem kasebut bisa uga digunakake ..., aku ora prelu nyoba, aku mesthi nindakake perkara ing ngisor iki: Ing gejala pisanan, yaiku ing IP pisanan (paling nomer loro ..., aja ngenteni maneh), nyekel tangan ing bangkekan tangan liyane, ora masalah tangan endi, sampeyan ora prelu remet ... kaya-kaya arep ndeleng pulsa.
    Kayane ora bisa dipercaya, nanging wiwit pisanan sampeyan njupuk tangan nganggo tangan liyane, sampeyan ora bakal "mandheg" maneh, yen bali amarga wis suwe (luwih saka rong IP) kanggo nyekel bangkekan. Cara iki wis daktindakake nganti pirang-pirang taun lan bisa digunakake sanajan kita nindakake karo wong liya. Salam «José»

  2.   Anita ngandika

    Aku kesengsem amarga pancen sukses kanggo aku.

    Maca artikel iki ing kasur, kasunyatane nyebabake saya malas ngetutake surat kasebut, aku mung ngrangkul tangan nganti ndemek tembok lan meksa maju lan nuli hard lan muter maneh lan nemen yen 10 detik cegukan ilang, dheweke duwe luwih saka 1 jam karo cegukan.

    Penjelasan sing apik lan migunani banget !!!!!

  3.   Francisco ngandika

    es muy Bueno

  4.   Jose Arturo Reyes Castro ngandika

    Cara iki bisa digunakake kanggo aku. Matur nuwun sanget

  5.   dgomez ngandika

    Wis sukses kanggo aku !!!! Matur nuwun Dheweke wis hiccupping sajrone 3 jam lan ora ilang ...

  6.   JcDiaz ngandika

    Thanks, sanalika bisa digunakake kanggo aku, aku wis pirang-pirang jam lan wiwit nyoba kanggo aku

  7.   AbiDai ngandika

    Pacarku tangi karo cegukan, aku ndeleng internet. Aku maca, nindakake lan langsung lunga! Aku nyaranake !!

  8.   jose angelino rosa polanco ngandika

    yaiku adhiku dudu kita wis duwe seminggu k duwe lan ora bisa turu
    Aku wis kuwatir, dheweke wis menehi suntikan lan ora ana apa-apa
    angelinojosepolanco@hotmail.com

  9.   Matius esparza ngandika

    Luar biasa bisa digunakake kanggo kula !!! Jam Disney kanthi gangguan lan pamitan iki!

  10.   SAINT IGNACIO DE LOYOLA ngandika

    Kaca kasebut minangka fiasco sing lengkap, mesthine kudu nyedhiyakake awake dhewe kanggo sing liya

  11.   Andres Garcia ngandika

    Kaping pisanan lan jujur: iku bisa digunakake kanggo kula. Aku wis nyedhot rong dina suwene aku bisa ngilangi kanthi nahan ambegan utawa ambegan menyang tas, nanging bakal katon sawise sawetara menit.
    Nindakake lawang wis dicopot ing 45 detik. Muga-muga ora bali maneh.

    Kapindho lan minangka kritik konstruktif: yen sampeyan ujar ing paragraf pisanan yen cegiren ilang ing 12 detik, kenapa sampeyan ujar ing sabanjure yen sampeyan kudu nahan postur kasebut suwene 30 utawa 60 detik? Sampeyan ora ngerti yen kontradiktif lan ora serius yen tetep ana inkongruitas.

    Semono wae, matur nuwun amarga wis ngumumake sistem kasebut, aku ora ngerti lan aku wis bisa sukses. Nanging kudu serius lan ganti kontradiksi kasebut.

    Sugeng matur nuwun malih.

  12.   Sabri ngandika

    Barang sing apik kudu dihargai. Lan cara iki paling cocog kanggo aku. Matur nuwun sanget ^^

  13.   Mariav ngandika

    A. Trik sing apik kanggo ngilangi cegukan yaiku ngapusi ing jubin ing punggung sampeyan lan dhengkul ditutup ing dada lan tahan postur iki 2 menit. Tangan suci

  14.   GRACIOUS ngandika

    LUCU KERJA KANGGO AKU, KUDU ORA SANGKAT JAM KANGGO HICCUP INI DALAM PEJABAN WOWIT Nuwun sewu

  15.   Joserigoberto ngandika

    Mariav,. matur nuwun sanget kanggo tip sampeyan
    Kasedhiya banget kanggo aku, butuh udakara sakjam nganggo kaleng kasebut lan ora bakal ilang.
    Matur nuwun amarga wis ketemu, lan aku bakal menehi rekomendasi kanggo wong sing ngalami gangguan nalika nggawa aku, haha,

  16.   Hector Sosa ngandika

    Matur suwun, sampeyan nylametake nyawaku.

  17.   Gambar placeholder Carlos Arteaga ngandika

    Mung ambegan ambegan lan ora ana maneh

  18.   Matilde ngandika

    Aku mung duwe permen karet peppermint lan ical.
    Muga-muga bisa mbantu sampeyan !! Semoga sukses !!

  19.   Paula perez ngandika

    Aja noda wong sing ngulurake tanganku lan dakundur maneh yen pancen cocog karo aku