Cara nambah pola dekorasi

Prints ing dekorasi

Senajan Gaya Nordik wis tekan omah Lan wis dadi gaya sing pengin diterusake, sejatine ana luwih saka papan putih lan dhasar. Cetakan lan warna bisa ditambahake ing dekorasi kita amarga ana unsur liyane kanggo nggawe gaya. Unsur iki mbantu kita menehi warna lan nggawe lingkungan khusus ing ruangan apa wae.

Kita arep menyang nemokake carane pola bisa ditambahake ing dekorasiamarga ana akeh cara kanggo nindakake. Pola nyampur angel nanging bisa uga ditindakake amarga bisa dadi ide sing apik kanggo nggawe sing unik. Gagasan bisa beda-beda lan kreatif.

Tembok pola nganggo wallpaper

Cara nyampur pola

Yen sampeyan wis ngusulake nambah wallpaper ing tembok lan narik kawigaten, sampeyan mesthi bakal nggoleki pola sing pola lan warna banget. Jinis wallpaper iki cocog kanggo tembok sing paling apik tenan, nanging bisa mateni dekorasi liyane. Kontras perlu kanggo nyorot, kayata sofa, kanthi warna sing narik kawigaten tumrap peran kasebut. Saliyane, yen sampeyan pengin nambah warna liyane ing kamar, sampeyan bisa milih sing ditampilake ing kertas supaya kabeh bisa digabung kanthi apik. Sampeyan angel nambah pola liyane sing bisa dideleng ing kertas kasebut, nanging sampeyan bisa nggunakake tutul cilik kayata ing karpet utawa bantal.

Campur bantal

Yen sampeyan pengin seneng-seneng menehi luwih akeh kepribadian ing ruangan, mula sampeyan bisa nyampur pola ing bantal. Iki minangka rincian cilik, nanging yen digabung bisa menehi tampilan luar biasa ing papan sampeyan. Jinis campuran iki kayane angel nanging trik yaiku milih warna sing padha utawa sing cocog, saliyane cetakan sing duwe gaya sing padha, yaiku, ora kanggo nggabungake vintage karo geometris, kayata. Kelet loro utawa telu warna lan pilih bantal kanthi gaya sing cocog. Kajaba iku, minangka rincian sing bisa sampeyan ganti saka wektu ke wektu kanggo muter warna lan pola kasebut.

Print utama

Tambah pola ing omah

Salah sawijining perkara sing bisa sampeyan lakoni nalika nambah pola ing omah sampeyan yaiku milih pola siji sing beda karo liyane lan gunakake minangka pola utama. Bisa uga pola sing katon ing wallpaper, ing karpet utawa tirai gedhe, amarga wilayah sing amba cenderung bisa narik perhatian liyane. Saka pola kasebut sampeyan bisa nggawe dekorasi liyane. Yen kita ora trampil nyampur, luwih becik pilih pola lan tambahake sawetara warna pola kasebut ing sisa dekorasi.

Fokus karo gamut warna

Pola sing beda-beda kanggo omah sampeyan

Milih warna cetakan uga angel. Salah sawijining aturan sing kudu kita tindakake yaiku kudu tetep tetep ing nada sing padha. Bisa uga nada medium, nada pastel utawa nada kuwat nanging kabeh padha gabung yen ana ing jajaran sing padha. Nggoleki inspirasi, kita bakal nemokake ide kanggo nyampur klompok warna kanthi gampang. Uga bahan tekstil bisa padha, contone, yen milih sing nganggo beludru, tambah sofa nganggo bahan iki.

Siji warna lan pola sing beda

Cara nyampur cetakan ing omah

Sampeyan uga bisa nggunakake ide liyane. Babagan nggunakake palet warna sing padha nanging kanthi pola sing beda. Yaiku, nggunakake contone warna biru utawa kuning kanthi nada sing beda lan pola sing beda. Iki minangka ide sing nyenengake supaya sampeyan gampang nggabungake pola sing beda-beda amarga bisa nggunakake warna amarga padha nuduhake. Iki minangka inspirasi liyane sing bisa mbantu kita menehi warna lan nyenengake ruangan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.