Cara kanggo mbusak rambut rai

Rusak rambut rai

El rambut rai uga ana ing wanita lan saya umum ngomong babagan iki lan golek cara kanggo mungkasi. Biasane rambut hormonal, digandhengake karo sawetara ketidakseimbangan utawa sing katon kanthi cara normal, ora kuwat banget utawa akeh. Nanging, ana akeh wanita sing pengin ngilangi rambut sing ora dikepengini ing panggonan kaya pipi utawa dagu.

Ana akeh cara kanggo ngilangi rambut rai, jinis rambut sing katon asring banget tinimbang sing kita pikirake ing kabeh jinis wanita, sanajan rambut cerah utawa alus. Pramila kita kudu ngerteni jinis metode apa sing kudu digunakake kanggo bisa ngilangi rambut iki ing pasuryan sing ora dikarepake.

Cukur area kasebut

Nyukur rambut rai

Iki minangka metode sing akeh wong nggunakake amarga cepet lan murah. Nanging, akeh wanita sing ora ngandel karo metode iki, amarga rambut tuwuh sawetara dina uga menehi kesan yen tuwuh saya kuwat. Sampeyan kudu nggunakake cara jinis iki sok-sok amarga ora dianjurake banget kanggo rambut rai. Rambut sing apik sing bisa tuwuh luwih kuwat nalika cukur. Kajaba iku, sensasi nalika rambut tuwuh ora kepenak ing area kayata praupan sing katon alus banget. Mula dadi salah sawijining cara sing paling cepet nanging ora paling disaranake.

Mesin listrik

Cara liya iki bisa migunani banget ing pirang-pirang kasus. Yen duwe akeh rambut rai sing pengin dicopot, bisa dadi pilihan sing apik. Yen kabeh rambut sing pengin dicabut minangka ide sing apik amarga mesin kasebut njabut tanpa ngrusak kulit. Cocog kanggo kulit sensitif, sanajan bisa uga ana redness lan uga luwih nyeri tinimbang cara liyane. Nanging, yen duwe rambut akeh sing ora bisa dideleng, rambut uga bakal ditarik lan bisa diaktifake, mula tuwuh saya kuwat, sing ora disaranake. Iki minangka metode sing bisa dipercaya lan gampang digunakake.

Waxing

Waxing

Cara iki ora mesthi disaranake amarga narik lan panas, sing bisa nyebabake kulit. Kulit ing pasuryan sensitif banget, dadi waxing bisa dadi cara sing ora bisa dipilih kabeh wong. Yen kita duwe kulit sensitif utawa masalah kayata kukul utawa rosacea, luwih becik nyingkiri. Yen kulit kuwat, kita bisa nggunakake utawa nggunakake pita lilin kadhemen sing ora pati agresif. Lilin minangka cara sing apik banget kanggo area wajah, amarga kita bisa nyelehake ing area tartamtu, nanging uga bakal ngilangi rambut sing ora katon. Apike yen duwe wilayah tartamtu kanthi rambut rai sing kudu ditarik.

Mbebayani

Cara iki mesthine paling asring digunakake amarga kita kabeh duwe pinset lan meh kabeh padha rambut rai bisa dikendhaleni. Ora ana rambut sing metu, mula pinset ngidini kita ngetokake rambut sing tliti kanthi presisi, supaya ora narik wong liya sing kurang katon lan kita ora pengin ngaktifake supaya bisa metu kanthi kuwat. Tweezers minangka cara sing murah banget sanajan rada angel, amarga kita kudu ngetokake rambut siji-siji.

Threading

Rambut rai nganggo utas

Apa sing ditindakake teknik anyar iki pancing rambut rai nganggo benang banjur jupuk. Gampang, cepet, lan murah, dadi cocog kanggo rambut rai. Iki minangka salah sawijining sing paling anyar digunakake lan paling disaranake kanggo area pasuryan, amarga ora nyebabake iritasi kaya metode liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.