Cara dekorasi nganggo gaya boho vintage

Boho antik

La campuran gaya nalika dekorasi Iki minangka salah sawijining perkara paling apik sing bisa kita lakoni, amarga menehi kamardikan luwih akeh nalika golek inspirasi. Sampeyan uga bener manawa gaya kadang-kadang disatukan lan angel dingerteni tanpa gaya liyane. Contone, gaya vintage pancen ana ing wong liya kayata industri utawa gaya boho. Ing prekara iki, kita bakal nemokake cara dekorasi kanthi gaya boho vintage.

El gaya boho vintage nggunakake pesona lan gampang gaya bohemian bebarengan karo sentuhan khusus potongan-potongan vintage sing nduweni sejarah lan karakter. Tanpa diragukan, iki minangka salah sawijining campuran sing paling disenengi amarga bisa nggawe lingkungan kanthi kepribadian lan gaya sing ora bisa dibandhingake.

Werna ing jagad boho

Gaya boho antik

Mungkin sing paling angel dicampur lan digabung karo gaya dekorasi boho yaiku warna, amarga ora mung campuran. Ing gaya Nordik, akeh nada dhasar digunakake lan ing pangertene iki luwih gampang, nanging ing jagad boho katon luwih santai kanthi nada sing biasane anget. Dheweke bisa campuran nada bumi, sawetara warna abang, coklat, jeruk lan malah biru utawa ijo. Kabeh gumantung karo jumlah warna sing pengin ditambahake. Amarga ana akeh kebebasan, kita bisa nggunakake nada sing beda-beda lan seneng-seneng. Mesthi wae, kita kudu ngungsi saka kakehan, amarga yen duwe warna sing akeh, pungkasane bisa kesel. Gunakake nada dhasar kayata nada putih lan kuning sing rusak lan nambah tekstil kanthi cetakan lan warna sing apik.

Tanduran iku penting

Cara dekorasi nganggo prabotan modern

Tanduran minangka tambahan sing apik kanggo dekorasi lan omah, nanging kanthi gaya boho vintage meh mesthi ana. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem pot, sawetara nganggo gaya vintaj, kayata terra cotta, kanggo nyampur gaya. Tanduran gedhe utawa kaktus iku cocog. Sampeyan uga bisa nggantungake sawetara tanduran nganggo pot crochet, sing wis modis maneh lan cocog kanggo nyampur gaya iki. Sampeyan bisa nggawe sudhut sing kebak tanduran.

Sentuhan eksotik

Bohemian lan gaya vintaj

Ing boho chic, kita duwe sentuhan santai nanging uga refleksi gaya urip bohemia, ing endi budaya lelungan lan eksotik duwe ruang. Mula ing pirang-pirang acara, kita bisa ndeleng budaya saka budaya liya kanthi gaya iki. Yen sampeyan uga milih sing apik, sampeyan bakal duwe sentuhan sing sampurna. Aja wedi nyampur lan milih potongan sing disenengi, sanajan dudu tren, amarga iki semangat gaya iki.

Potongan-potongan vintage

Ana macem-macem ide kanthi gaya vintaj, nanging sing penting, barang sing asli lan antik sing digoleki, sing durung dibaleni maneh utawa ora mung salinan sing lawas. Iki sampeyan bisa nelusuri ing jejak, amarga sampeyan bisa nemokake potongan sing apik banget, kanthi sejarah lan kapribadhiane dhewe-dhewe. Milih potongan sing istimewa yaiku gaya klasik, amarga sampeyan ora pengin omah kaya omah wong liya, adhedhasar tren, nanging ana sing unik lan beda.

Aja kesusu dekorasi

Gaya boho antik

En el gaya boho vintage potongan kudu istimewa, mula bisa uga kita ora bisa nemokake kabeh sekaligus. Penting, butuh wektu kanggo milih potongan-potongan lan rincian, kanggo nggoleki barang-barang sing disenengi kanggo nggawe swasana sing sampurna ing omah. Sawise duwe prabot dhasar, sampeyan bisa njupuk wektu kanggo nggoleki rincian cilik, saka vas nganti tekstil nganti kaca. Ora ana gaweyan nalika nemokake potongan-potongan vintaj amarga apa sing dikarepake durung mesthi katon dhisik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.