Tahu lan jamur gratin cannelloni

Tahu lan jamur gratin cannelloni

Dina iki ing Bezzia kita adaptasi resep cannelloni tradisional menyang panganan vegan. Asilé yaiku tahu lan jamur gratin cannelloni sing gambar ora ditrapake. Cannelloni garing ing njaba kanthi ngisi enak banget.

Bawang, lada, wortel, jamur lan tahu, iku bahan saka isine. Isi sing sampeyan uga bisa nyiyapake karo protein sayuran liyane kaya tempe, kedele bertekstur utawa kacang polong bertekstur kanggo menehi sawetara conto, supaya ora nglairake sampeyan.

Lan kanggo nggawe sajian sing beda saben dina, sampeyan uga bisa muter saos. Gratin nganggo keju vegan mung sing dibutuhake kanggo nyuguhake sajian sing apik, nanging yen sampeyan uga nambah saos digawe saka santen kaya iki utawa béchamel vegan ... asile bakal sepuluh. Apa sampeyan wani nyiyapake?

A kanggo 12-14 cannelloni

  • 2 sendok makan minyak zaitun
  • 1 bawang cilik, dicincang
  • Wortel 2, disigar
  • 1/2 lada lada ijo, disigar
  • 1/2 lonceng abang, disigar
  • 10 jamur, disigar
  • 200 g. tahu, disigar
  • Sal
  • Mrica
  • 4 sendok makan puree tomat
  • 1 sendhok teh tomat tempel
  • 1/2 sendok teh paprika (manis lan / utawa pedhes)
  • 14 piring cannelloni

Kanggo saos

  • Santen 3 gelas
  • Jiwit pala
  • Uyah lan lada kanggo rasa
  • 80 g. keju vegan parut sing bisa larut

Langkah demi langkah

  1. Ing wajan nganggo rong sendok minyak tumis bawang, mrico lan wortel suwene 8 menit.
  2. Banjur tambahi jamur lan tahu lan masak sawetara menit nganti jamur wernane diwarnai.
  3. Tambah tomat, aduk lan masak suwene rong menit nganti ilang bagian banyu.
  4. Rampung nyiyapake ngisi, uyah lan mrico secukupe, tambahkan paprika lan campuran.
  5. Saiki masak piring cannelloni ing panci kanthi banyu asin sing akeh miturut pandhuane pabrike.
  6. Sawise mateng lan dikuras, nyelehake sendok isi ing saben wong, gulung banjur lebokake cannelloni ing salah siji utawa luwih piring sing aman.

Tahu lan jamur gratin cannelloni

  1. Yen wis rampung, nyiyapake saos dadi panas ing panci santen nganggo pala, uyah, mrico lan setengah keju, nganti integrasi.
  2.  Tuang setengah saos liwat cannelloni, nyebarake keju sing isih ana lan tuangake saos sing isih ana. Saos kasebut ora kudu nutupi cannelloni, nanging kudu nganti paling ora 2/3 saka dhuwur.
  3. Gawa menyang oven sing wis digawe panas lan gratin suwene 10-15 menit utawa nganti emas.
  4. Sajeni tahu panas lan gratin cannelloni jamur.

Tahu lan jamur gratin cannelloni


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.