Bridgertons: Musim Loro Saiki Dikonfirmasi!

Adipati kesusu

Bridgertons wis dadi salah sawijining sukses gedhe kanggo nutup taun 2020. Musim kaping pisanan ditampilake ing Natal ing taun kasebut, isih pirang-pirang wulan isih ana wong sing ngomong babagan plot lan karakter utamane. Mula, sawise sukses banget ing crita periode iki, bisa ngenteni cicilan nomer loro.

Mesthi wae, samesthine nalika menehi komentar kanthi apik, nanging apa sing ora disenengi umume masarakat, yaiku Adipati Hastings ora bakal ana ing musim kaping loro sing ditunggu-tunggu. Ya, iki jeruk nipis lan wedhi liyane, mula kita durung ngerti kepiye kabeh pengaruhe bakal sukses ing bagean kapindho, sing wis diwiwiti njupuk.

Kepiye musim kaping loro saka seri Netflix

Tanpa mlebu menyang spoiler, kita jelas manawa salah sawijining stroke dhasar sing nggawe kita tresna karo musim kaping pisanan yaiku kisah katresnan. Adipati lan Daphne tresna banget lan ngalahake alangan tartamtu supaya bisa bebarengan.. Dheweke ngadhepi pirang-pirang masalah, antarane yaiku anak. Nanging kita ora bakal maju liya, kanggo kabeh sing durung nate weruh.

Kanggo sementara, kita sing ngerti, kita kudu ngerti kepiye crita sing apik iki bakal diterusake, nanging kayane ora bakal kaya ngono. Musim anyar ora bakal diterusake saka sing pertama, nanging saiki bakal fokus karo anggota Bridgerton liyane lan bakal dadi kakang. Amarga sampeyan wis ngerti, buku kasebut ana gandhengane karo buku. Dadi, kita bakal ngerti kepiye cara adaptasi supaya Daphne sing enom ora desahan karo Adipati lan uga kosok baline. Kayane Anthony bakal njupuk peran kepemimpinan kasebut lan bakal seneng karo katresnan anyar lan crita utawa rahasia anyar.

Syuting The Bridgertons

Kapan Bridgerton musim 2 metu

Isih esuk banget kanggo dibahas nalika The Bridgerton musim 2 bakal metu. Wiwit syuting diwiwiti musim semi iki. Kita ngerti kepiye angel banget nalika njupuk crita kaliber iki, amarga apa sing mesthine nganti pungkasan taun iki 2021 utawa bisa uga wiwitan taun 2022, kita ora bakal duwe warta gedhe antarane tangan kita. Ya, ditunggu-tunggu banget, nanging iki bakal menehi kita wektu kanggo nyerna manawa salah sawijining protagonis utama ora bakal ana ing film kasebut lan rilis mbesuk.

Praupan anyar ing The Bridgerton?

Kayane urip dhewe, ana sing mangkat lan sing liyane teka kanthi kekuwatan. Ing The Bridgertons ora bakal beda. Wiwit sanajan, Regé Jean-Page ora ana ing pemeran, Simon Ashley teka. Kayane iki bakal dadi katresnan anyar Anthony, yaiku anak sing nomer siji saka kulawarga. Mesthi wae, kayane crita kasebut malih akeh emosi lan romansa, uga kekuwatan. Nanging sejatine drama kasebut uga nggegirisi kaya sadurunge. Campuran luwih saka bledosan sing ndadekake kita pengin luwih akeh kanggo pratinjau sethithik. Dianggep manawa karakter liyane, kulawarga sing paling disenengi, bakal diterusake kanthi suwene maneh. Nanging sejatine manawa pancen yakin, kita isih kudu ngenteni.

Bridgerton Musim XNUMX

Pamit Adipati

Ya, kita akeh negesake, nanging dheweke pancen pancen dadi tokoh utama lan iki biasane ora kedadeyan ing seri sing sukses, jaringan sosial wis dadi aktor. Mula, ing Instagram kita wis ndeleng kepiye Adipati dhewe pamit sukses sing gedhe, nganti saiki. Kayane dheweke mung mlebu siji musim, mula dheweke ora bakal terus dadi part, nanging dheweke mesthi menehi tembung apik kanggo kanca-kancane lan kerja apik sing menehi pangakuan internasional. Apa sampeyan kepengin dadi musim kapindho?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.