Lubang geni ruangan kanggo menehi anget ing teras utawa kebon sampeyan

bolongan geni njaba

Apa sampeyan ngusulake ing pungkasan musim panas pungkasan yen taun iki sampeyan bakal ndandani ruangan ruangan? Mulai nggabungake unsur-unsur sing ora mung nambah kapribaden nanging uga nggawe luwih fungsional. Item kaya bolongan geni njaba sing kita usul dina iki.

Braziers persis apa sing sampeyan goleki supaya bisa nambah wektu sing sampeyan gunakake kebon utawa teras. Dheweke dadi patung ing wayah awan lan nggawe ruangan ruangan katon anget ing wengi adhem Musim panas. Atur ukuran lan gaya menyang ruangan ruangan sampeyan lan nggawe bedane!

Alasan kanggo nggabungake brazier menyang ruangan ruangan sampeyan

Apa ana sing ilang saka ruangan ruangan sampeyan? Kadhangkala kita duwe perasaan kasebut nanging ora jelas babagan apa sing kudu digabung supaya bisa ilang. Pit geni bisa dadi apa sing sampeyan goleki- Mesthi wae, ana akeh alasan kanggo pengin nggabungake desain ruangan ruangan sampeyan:

Ing teras. plataran lan kebon

  1. Iku ngidini njupuk kauntungan saka ruangan ruangan uga ing bengi paling adhem ing mangsa panas.
  2. Madhangi patio lan kebon ing wayah wengi, nyedhiyakake cahya sing intim lan anget.
  3. Padha dadi unsur watara kang kumpul keluarga.
  4. Padha nambah pribadine lan anget kanggo desain luar angkasa
  5. Sing ngobong kayu utawa areng Padha bisa digunakake minangka Panggangan. Nyatane, paling desain nggabungake siji.

Jinis brazier

Kita bisa nggolongake brazier miturut bahan sing digawe utawa bentuke. Nanging, kita wis mutusake kanggo milih hibrida sing nyoroti jinis brazier sing paling populer, loro sing bakal luwih gampang ditemokake.

Metallic karo wangun bunder

Ing wayah awan padha tumindak kaya patung ing taman lan nalika srengenge surup, dheweke dadi brazier, nggawe potongan sing sampurna kanggo dekorasi teras, teras utawa kebon. Lubang geni sing dilapisi bubuk ireng elegan sacara spasial, sanajan desain teroksidasi sing paling cocog kanggo ngowahi kepala lan nambah sentuhan avant-garde ing ruangan ruangan kasebut.

 

Braziers njaba logam

Braziers logam kanthi wangun bunder utamané cocok kanggo dekorasi papan ruangan cilik wiwit sampeyan bakal nemokake designs saka 51 centimeter ing diameteripun sing bakal luwih gampang kanggo sampeyan kanggo ngganti menyang iki. Sampeyan mbutuhake, ya, papan cilik liyane kanggo nyimpen kayu bakar sing bakal dibakar.

Liyane kauntungan kanggo njupuk menyang akun braziers logam iku padha diakses sacara ekonomi; sampeyan bisa nemokake saka € 150. Kajaba iku, padha luwih entheng tinimbang alternatif liyane, sing bakal ngidini sampeyan ngganti papan nalika sampeyan kudu nggunakake kanthi cara liya.

Batu bioetanol braziers

Siluet modern lan garis resik saka bolongan geni watu bakal nambah gaya ing sembarang ruangan ruangan, gedhe utawa cilik. Panganggone bioetanol minangka bahan bakar, bakal nggawe nggunakake luwih prasaja lan resik.

bioetanol brazier

Sampeyan bisa nemokake iki jinis braziers karo wangun bunder utawa persegi dowo. Mantan utamane nyenengake ing ruangan ruangan kanthi swasana santai lan akrab. Sauntara persegi panjang sing ditutupi watu, nyedhiyakake estetika sing luwih canggih.

braziers persegi dowo

Preduli saka rancangane, pit geni ruangan iki kebak watu nggunakake loro ukuran lan werna iki kanggo muter karo gaya. Watu kasebut dimaksudake kanggo ndhelikake kompor sing, saliyane biotenaol, bisa digunakake karo bahan bakar liyane. Umume brazier duwe wiwitan manual, nanging uga bisa ditemokake kanthi wiwitan listrik. Ing rega apa? Siji, mesthi, luwih eksklusif.

Externally digawe saka beton utawa watu, braziers iki luwih abot tinimbang braziers logam. Sing luwih gedhe dirancang kanggo duwe a panggonan tetep ing taman, dadi sampeyan kudu mikir kanthi ati-ati babagan carane nggabungake menyang desain.

Sawetara bangku terus-terusan, sawetara sofa kebon utawa sawetara kursi kanggo ngubengi brazier ruangan lan ngatur ruangan ruangan sampeyan. Sampeyan ora butuh luwih akeh kanggo nikmati wengi musim panas. Ngaso ing cahya rembulan utawa nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca bengi panas watara geni lan sihiré.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)