Blueberry lan kue almond

Blueberry lan kue almond

Apa iki minangka salah sawijining kue crumb paling apik sing wis kita lakoni? Ing Bezzia kita cetha yen kue blueberry lan almond iki pantes dadi antarane sing paling apik. Ora mung ana crumb sing alus lan rasa, nanging uga duwe kerak sing renyah kanggo ndhuwur.

Apa ora cangkeme? Ing Bezzia, kita ora bakal nggawe untu dawa karo barang sing ora bisa ditiru ing omah. Jajan iki saliyane enak yaiku a kue gampang banget kanggo nggawe, saka sing cukup kanggo ngukur kabeh úa uga lan njupuk Bowl lan mixer tangan kanggo njaluk arep.

Yen ana sing khusus babagan persiapan kue iki, yaiku baking. Kita wis biasa njupuk biskuit menyang oven lan lali ing menit 45-55. Nanging ing kene, kita bakal mbukak oven nganti kaping pindho. Dadi? Sampeyan bakal nemokake ing langkah dening langkah.

Ingredients

  • 150 g. butter ing suhu kamar
  • 190 g. saka gula
  • 2 tablespoons lemon zest
  • 1 sendok makan jus lemon
  • 1 Ekstrak vanili sendok teh
  • 3 endhog L
  • 90 g. glepung gandum
  • 1,5 sendhok teh bubuk manggang
  • 110 g. kacang almond
  • jiwit uyah
  • 200 g. blueberry

Langkah demi langkah

  1. Panaskan oven nganti 180ºC kanthi kipas lan garis utawa pelumas cetakan (21 × 11 cm.)
  2. Nyampur glepung karo ragi lan cadangan.
  3. Ing mangkuk gedhe utawa prosesor pangan ngalahake butter ing kacepetan dhuwur karo gula, zest lemon, jus lemon lan esen vanilla, nganti entuk campuran krim lan bening.
  4. Sawise tambahake endhog siji-siji, ngantem ing kacepetan medium sawise saben tambahan lan mbayar manungsa waé kanggo ngresiki pinggir Bowl karo spatula.

Blueberry lan kue almond

  1. Sawise endhog digabungake, gabungke glepung karo ragi, almond lemah lan uyah ing telung klompok berturut-turut. Yen luwih seneng, sampeyan bisa nyampur bahan-bahan kasebut sadurunge nambahake luwih nyaman ing telung batch.
  2. Kanggo mungkasi, nambah 2/3 saka blueberries lan dicampur karo spatula.
  3. Tuang adonan menyang cetakan sing wis disiapake lan digawa menyang oven.
  4. Sawise 15 menit wis masak, mbukak oven lan nyebarake blueberries liyane ing permukaan kue. Sawise liyane 15 menit ing lumahing bakal browned, mbukak open lan sijine aluminium foil ing jajan supaya lumahing ora njupuk liyane werna utawa diobong.
  5. Panggang 20 menit maneh lan priksa manawa digawe kanggo njupuk metu saka oven.
  6. Sawise metu, supaya adhem nganti 10 menit kanggo unmold ing rak lan supaya iku rampung cooling.
  7. Seneng kue blueberry lan almond karo kopi panas utawa scoop es krim ing mangsa panas.

Blueberry lan kue almond


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.