Biru listrik, warna modern lan wani kanggo omah sampeyan

Biru listrik, werna kandel lan modern

Yen sampeyan are looking for a werna karo kang menehi a cathetan modern lan wani menyang omah sampeyan, Ora usah dipikir maneh, warnane biru listrik. Kita ora bisa ujar manawa iki minangka warna tren Peri banget, Pantone's Color of the Year 2022, luwih elek mesthi dadi alternatif sing apik kanggo nggayuh ruang sing kebak kapribaden

Apa ruang tamu sampeyan butuh percikan? Sampeyan ora ngerti carane nambah karakter menyang kamar turu putih tanpa investasi gedhe? Yen sampeyan wani karo soko flashy, biru listrik iku bakal dadi sekutu gedhe. Sampeyan bisa nglukis tembok utawa lawang kanthi warna iki yen sampeyan pengin ngilangi kabeh utawa nggunakake kanthi luwih wicaksana ing perabotan cilik utawa obyek seni. Ing Bezzia, kita nuduhake sawetara ide karo sampeyan dina iki.

Bisa uga katon kaya warna sing angel digabungake menyang dekorasi omah kita, nanging sebaliknya; biru listrik iku werna banget Versatile lan nggabungke sampurna karo akeh werna liyane. Werna sing nggumunake, ora bisa dipungkiri, lan mulane penting kanggo ngerti sepira kita pengin menehi risiko utawa kepiye wani, amarga suwe-suwe bisa kesel.

interior wani

Ruang tamu, ruang makan lan kamar turu Iku kamar kang kita bisa muter biru iki tanpa wedi lan kita wis fokus ing artikel iki. Apa sampeyan butuh ide kanggo nggabungake menyang siji lan liyane? Dina iki sampeyan bakal nemokake ing pilihan gambar kabeh inspirasi sampeyan kudu nindakake.

Ing ruang makan

Deleng gambar ing ngisor iki ora ana keraguan: kursi padha dadi alternatif sing paling populer kanggo nggabungake biru listrik ing ruang makan. Apa ora dadi ide sing apik kanggo nglukis utawa ngemas kursi lawas nganggo warna biru listrik? Supaya sampeyan bisa menehi wong urip kapindho lan entuk tutul modern lan kandel ing kamar panedhaan ing wektu sing padha.

Nggabungake biru listrik menyang ruang makan

Apa sampeyan nggoleki alternatif sing luwih asli? Bet ing lukisan badut ing meja ing werna iki utawa wani sijine lemari biru jejere meja kayumu. Lan aja ragu-ragu kanggo nglukis tembok kanthi warna iki yen sampeyan pengin menehi pinunjul ing ruang makan ing ruang sing gedhe kayata pawon utawa ruang tamu.

Ing njero kelas

Ruang tamu biasane dadi kamar paling gedhe ing omah, sing ngidini sampeyan wani karo barang sing nggumunake. Apa ora ngecet tembok Utawa lawang ing njero warna biru listrik? Iku bakal gawe kaget, ora ana sangsi babagan iki. Apa yen sampeyan nyamar lemari TV ing tembok sing dicet biru iki? Iki minangka ide sing apik banget ing ruang tamu kaya sing ana ing gambar kanthi jubin peteng lan tembok lan perabotan sing padhang.

Werna ing ruang tamu

Sofa, kursi utawa pouf minangka alternatif liyane kanggo nggabungake warna modern lan wani iki ing ruang tamu. Lan sampeyan bisa nindakake iku preduli saka gaya kamar iki sampeyan bisa ndeleng ing gambar ndhuwur. Asil kasebut wani nanging yen sampeyan nggunakake warna netral minangka pelengkap, sampeyan bakal ngencengi ruangan.

Karya seni lan tekstil Iki minangka cara liya kanggo nyakup sapuan sikat biru tanpa ngebotake. Selimut ing sofa kanthi nada abang, vas ing meja kopi utawa cetakan geometris ing tembok bisa uga cukup kanggo sampeyan.

Ing kamar turu

Headboard biru listrik bakal bisa ngowahi kabeh kamar turu. Sawise kabeh, iki minangka tembok utama kamar, ing ngendi kabeh mata biasane diarahake. Apa sampeyan pengin menehi risiko luwih akeh? Paint utawa nutupi tembok ing biru lan nambah bantal ing werna padha ing amben kanggo nggawe sawetara lampahing.

Kamar turu kanthi unsur biru listrik

Sampeyan uga bisa nggabungake biru iki liwat sprei, kanthi selimut utawa plaid ing amben nganggo klambi putih. Putih, tanpa mangu-mangu, minangka salah sawijining warna kanggo nggabungake biru listrik, nanging ora mung siji; nuansa cilik ing kabeh abang, jeruk, mustard utawa ijo, Dheweke bakal pas karo siji iki.

Apa sampeyan seneng biru listrik? Apa sampeyan wani nggabungake ing dekorasi omah sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.