Bedane hubungan serius lan "roll"

saperangan

Yen sampeyan pacaran karo wong sing anyar, sampeyan bakal duwe emosi tanpa wates. Nanging yen sampeyan wis kenal sedhela, mesthine sampeyan bakal mikir babagan jinis hubungan apa, apa hubungan sing serius utawa bisa uga sampeyan mung "muter" sing sederhana? Penting sampeyan ngerti cara mbedakake supaya sampeyan ngerti sisih endi lan kanthi cara iki sampeyan bisa milih manawa hubungan iki cocog karo sampeyan utawa ora.

Amarga dudu panganan sing enak yen pacaran karo wong lanang lan mikir yen bab kasebut serius nalika kasunyatane kanggo bocah lanang kasebut, sampeyan mung «muter» utawa petualangan sederhana. Nanging apa bedane hubungan serius karo "roll" sing sederhana? Aja lali amarga bisa nerangake ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa ngilangi keraguan saiki.

Apa sampeyan prioritas?

Luwih becik mbuwang wektu bebarengan minangka wong sing beda-beda, nyatane, iku sehat yen bisa njaga kepentingan sampeyan dhewe (lan utamane identitas sampeyan dhewe). Nanging yen pasangan ora nggawe sampeyan prioritas utawa ora mikir mbuwang wektu senggang karo sampeyan, bisa uga dheweke main game lan ora antusias babagan "hubungan" sampeyan. Apa sampeyan pantes dadi suspense kanggo wong sing ora ngerti carane nganggep sampeyan minangka prioritas?

Apa sampeyan ngerti kulawarga lan kanca-kancane?

Yen sampeyan karo wong sing ana hubungan serius, sampeyan bakal dadi bagean saka kulawarga lan kanca. Nanging, yen sampeyan durung nate ketemu karo kulawarga utawa kanca lan jarak adoh ora dadi masalah, mesthine sampeyan bakal ora rumangsa dadi bagean saka dheweke utawa kulawargane, ora saiki utawa mengko.

Apa sampeyan ngomong babagan masa depan?

Apa sampeyan bisa mbayangake masa depan tanpa anak sampeyan? Apa sampeyan ngobrol babagan rencana ing mbesuk kaya preinan, kulawarga utawa urip bebarengan? Yen bocah lanang sampeyan ora pengin nyritakake utawa ngalihake perhatian nalika pengin ngobrol babagan masa depan, amarga kabeh ora ana ing dalan sing bener. Sampeyan pantes wong sing nresnani sampeyan ing jaman saiki, ing tembe mburine lan pengeling-eling!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)