Adus utawa adus? Luwih apik combo sing apik

Gabungan siram lan pancuran Teuco

Nalika nimbang nindakake reformasi ing jedhing (utawa kadhang kala kudu milih rampung ing jubin sing mentas dibangun), bakal ana pitakon sing padha: Pilih bathtub utawa shower. Kaping pirang-pirang keputusane jelas amarga ana masalah ruang sing jelas, nanging sanajan jamban cukup gedhe kanggo bak bak mandi standar, kita njaluk fungsi, tabungan banyu utawa gampang ngresiki pancuran sing ditutup ing layar.

Masalahe yaiku pirang-pirang taun kahanan pribadi kita ganti lan akibate uga kabutuhan praktis dandan saben dinane; Yen duwe anak, bathtub dadi meh penting sajrone taun-taun kapisan, lan yen saya tuwa (utawa kudu ngrampungake), bak mandi standar utawa bathtub tradisional ora cukup amarga ora ngidini lungguh utawa lungguh mulyo. Produsen khusus kanggo mebel kamar mandhi lan barang saniter wis bisa ngrampungake kabeh masalah kasebut kanthi stroke kanthi "gabungan" sing ngidini nggabungake loro unsur kasebut ing siji.

Gunakake campuran Teuco

Salah sawijining perusahaan sing paling sukses kanthi jinis produk iki yaiku Italia Teuco, sing ora mung narik kawigaten ergonomis, fleksibilitas lan keamanan gabungan kanggo kabeh kulawarga (kaya sing bisa dideleng ing gambar), nanging proposal sing peduli banget kanthi estetis, kanthi bunder, sentuhan sing nyenengake lan kehangatan visual amarga bentuk organik lan panel kayu kanthi warna sing beda-beda ditawakake ing level dekorasi.

Loro saka lawang dhuwur sing ngidini gampang mlebu lan nutup kanthi hermetis kanggo nyegah bocor ing kamar mandhi, desain kasebut kalebu kursi tengah-tengah terintegrasi, headrest lan rong area tunyuk. Nanging, sing paling apik yaiku fleksibilitas majelis kasebut, amarga kit angkat ngidini kombinasi dipasang ing lemah, nyingkiri bolongan kanggo nyisipake sistem pembuangan banjur milih posisine kanthi ora jelas ing tembok utawa ing versi tengah (lan uga ing ngarep kaca).

Ba + Bath and Shower in One - Desain Kompak

Kombinasi bisa menehi kontribusi inspirasi lingkungan lengkap jedhing kita lan pengaruhe dekorasi, kayata model kompak iki kanthi gaya minimalis sing dihiasi kothak mosaik antrasit cilik sing ngluwihi aksesoris kamar mandhi. Salah sawijining kaluwihan saka desain iki yaiku layar shower bisa dibukak ing njaba kanggo ngrasakake adus kanthi bebas lan duwe lawang kaca cilik sing pas menyang bolongan kanthi bentuk "u" yen kita kudu ngisi nganti kebak ing wektu istirahat sing dikepengini.

Kombinasi bathtub-shower

Kekasih padusan hydromassage sampeyan ora kudu nyerah pilihan kombo, amarga conto iki saka foto sing dituduhake. Mesthine, ing kasus iki, penting banget kanggo duwe area «ing kokpit» sing nutup kabeh lan nyegah jet sing diarahake supaya ora ngombe kabeh, luwih-luwih yen ana wong liya sing lungguh ing bak mandi! Ana versi sing mung layar pancuran bunder sing disedhiyakake utawa alternatif kompak liyane sing kabeh ditutup kanthi hermetis minangka bath Turki sing multifungsi.

Bak mandi + shower hydromassage

Perumahan ing Bcn - Prabotan jedhing lengkap

Sampeyan malah bisa ngluwihi combo dobel lan rencana 4 ing 1 disesuaikan yen kita duwe anggaran sing apik utawa bisa uga kepeksa nuduhake papan karo jamban dormitorio, mula entuk transparansi lan cahya alami. Sawetara studio arsitektur mromosikake panggunaan mebel serbaguna sing nggabungake shower, bathtub lan wastafel, nggunakake kabeh keliling sing nggawe jamban kanggo lemari, wadhah utawa rak sing ngatur kabutuhan higienis kurang saka 3 meter persegi. Kemewahan Resor paling apik tanpa ninggalake omah, utawa bobote yen ing jangka panjang iku larang regane.

4 ing 1 combo

Bak mandi bocah kanggo adus

Yen proposal sing disajikake nggawe kita getun amarga ana pembaharuan pungkasan sing mutusake kanggo nggawe bak mandi dadi shower, aja gupuh amarga ana solusi liyane lan kadang asil kasebut malah nyenengake: Ing pasar ana macem-macem model bathtub lempitan utawa dicopot sing dipasang ing nampan shower, supaya bocah bisa adus gelembung sing apik sing nggawe diffuser jet "wedi" dadi selang pengisi.

Biasane kalebu colokan pembuangan, bisa uga lelunganDheweke ngakoni bobote bocah 2 utawa 3 lan bisa digunakake nganti bocah-bocah umur 5 utawa 7 taun, gumantung saka barang lan ukurane. Mbok menawi produk iki ora nyedhiyakake kemajuan teknologi utawa nilai estetika saka desain sadurunge, nanging kanggo anak-anake, bisa uga kombinasi sing pasti (lan kanggo kita lega sanajan kita kudu basah ... kanthi harfiah).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Laura padilla ngandika

    Halo, artikel iki menarik banget. Apa dheweke sengaja duwe alamat suplier bathtub ing Mexico City? Matur suwun sanget. Matur suwun lan salam