Air mancur kebon, hiasan lan santai

Air mancur kebon

Air mancur wis ana ing sejarah a potongan dhasar ing kebon. Unsur hiasan sing ora mung nambah karakter, nanging uga nyumbang kanggo nggawe lingkungan sing tenang lan reflektif amarga gumune banyu.

Ing mangsa panas kaya kita, banyu mancur kebon uga alat kanggo nggawa kesegaran ing ruangan ruangan iki. Sebab kepingin lebokake banyu mancur ing kebon sampeyanmula akeh banget. Minangka faktor sing kudu sampeyan pilih kanggo milih.

Faktor sadurunge sing kudu dipikirake

Sampeyan ora bakal antisipasi apa-apa yen sampeyan miwiti golek banyu mancur kebon tanpa dianalisis sadurunge ing endi sing pengin dilebokake lan ciri apa sing sampeyan goleki. Kemungkinan ing pasar ora ana enteke lan takon dhewe pitakon sadurunge miwiti bakal nyepetake telusuran.

Air mancur kebon

  1. Sampeyan arep nyeleh ing endi? Ing tengah kebon utawa tembok?
  2. Apa sampeyan luwih seneng sumber kerja khusus utawa model prefabrikasi?
  3. Gaya apa sing sampeyan goleki kebon? Klasik, kontemporer, Mediterania, minimalis, alami ...
  4. Apa swarane sumber iku penting kanggo sampeyan? Tingkat aliran lan dhuwure jet banyu bakal mengaruhi jumlah swara saka sumber kasebut.
  5. Apa sampeyan bisa nyambung menyang banyu sing mili? Apa sampeyan gelem kerja utawa luwih seneng nggunakake mekanisme operasi liya?

Njawab pitakonan kasebut bakal mbantu sampeyan ngatur jinis font sing paling cocog kanggo kebon sampeyan. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyaring telusuran lan tekan banyu mancur kebon sing luwih cepet kepinterane. Banjur, ing antarane kemungkinan nyata, desain lan anggaran bakal mbantu sampeyan njupuk keputusan pungkasan.

Jinis air mancur kebon

Yen sampeyan wis nyoba mangsuli pitakon, sampeyan ora bakal angel ngira yen ana akeh faktor sing bisa dideleng kanggo ngelasake banyu mancur kebon kanthi macem-macem jinis. Nanging, dina iki kita mung bakal fokus ing loro, sing nganggep paling penting: kinerja lan materi.

Miturut gaya / materi

Bahan utawa set bahan sing digawe banyu mancur kebon netepake gayane. Umume banyu mancur gaya klasik digawe saka watu, uga gaya Mediterania kaya biasane nampilake elemen keramik.

  • Air mancur watu: Air mancur watu alami digunakake sajrone sejarah minangka elemen fokus ing kebon. Potongan ukiran lan patung kanthi tradhisional ngrebut pusat kebon sing paling elegan. Sing duwe cekungan utawa palung, minangka tradisional, wis nghias tembok omah-omah ing negara gedhe. Loro-lorone kasebut ditondoi kanthi larang regane.

Air mancur watu klasik

  • Pancuran ubin: Jenis air mancur biasane digawe saka beton lan dihias karo kothak. Ing budaya Arab, dheweke duwe bentuk bunder lan motif warna-warni; Iki minangka sumber sing umume ditemokake ing Spanyol kidul. Nanging, sampeyan bisa nggawe jinis font liyane saka kothak, font kanthi estetika sing luwih modern. Piye carane Nggunakake garis lurus lan kothak kanthi nada ireng lan putih.

Pancuran ubin

  • Sumber logam: Suwe-suwe, banyu mancur logam entuk patina sing khas banget kanggo menehi karakter. Ing logam sampeyan bisa nemokake banyu mancur palsu kanthi estetis klasik, nanging uga liyane digawe saka potongan logam sederhana sing entuk estetis sing luwih modern lan cocog banget ing kebon minimalis utawa inspirasi oriental.

Air mancur logam

Kanggo operasi

Aspek penting sing kudu dipikirake yaiku jinis operasi banyu mancur. Umume sing duwe motor listrik sampeyan bisa nyambung menyang kisi utawa mbukak liwat batere utawa panel surya. Elinga yen gumantung ing ngendi sampeyan pengin nyelehake banyu mancur, nyambungake menyang jaringan listrik mbutuhake karya tambahan lan ngunggahake biaya.

Karo jinis banyu mancur apa sing pengin sampeyan dekorasi kebon?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.