Ballerinas, alternatif sing apik kanggo dina musim semi sing entheng

Busana musim semi karo ballerinas

Para penari yaiku a lemari klambi sing kita antisipasi taun iki bakal seneng popularitas tartamtu. Paling ora kaya ngono yen kita ndeleng pameran busana sing ngumumake tren musim semi-musim panas 2022 iki lan sing dicelupake nalika gabung karo tampilan sing terkoordinasi.

Ing musim semi, nalika temperatur wiwit anget, para penari bali maneh. Dheweke nindakake iku, ya, kanthi cara sing wicaksana, amarga sanajan dianggep kepenak, iku dudu sepatu sing kita senengi. Nanging, sapa sing bisa nggabungake menyang gaya tanpa wates kaya sing kita usulake dina iki.

Para penari yaiku a sepatu warata karo desain umume prasaja. Sing nganggo warna netral lan desain polos utawa nganggo topi kontras biasane sing paling populer. Nanging, kanthi warna-warna cerah sing ndominasi kabeh tren musim iki, bisa dadi alternatif liyane kanggo nambah warna ing rasukan kita.

Busana musim semi karo ballerinas

Kepiye carane nggabungake penari?

Cowboys Padha, tanpa mangu, alternatif apik kanggo miwiti karo. Khusus, jins ceking lan jins sing rada flared kanthi desain sing dipotong. Gabungke iki nganggo kaos dhasar lan tambahake warna ing rasukan karo para penari kanggo entuk titik mbrontak.

Busana musim semi karo ballerinas

Sawetara celana lipit putih lan pola sudhut uga partner banget. Digabungake karo jaket tweed sing cendhak lan ballerina sing terkoordinasi kanthi jempol sing kontras lan sampeyan bakal entuk gaya elegan kanthi titik vintage sing cocog kanggo saben dina.

Napa ora nggabungake ballerinas menyang tampilan trendi? An set terkoordinasi ing werna padhang Digawe saka rok utawa celana pendek lan jaket tweed, bakal dadi potongan bintang ing lemari klambi musim panas iki. Lan sampeyan bisa gabungke karo sandal tumit lan ballerinas.

Iki mung sawetara gagasan, ing gambar sampeyan bisa ndeleng sawetara liyane kanggo nggawe rasukan spring karo ballerinas.

Gambar- @dewahoya, @elborn_official, @erinbtindsley, @clairerose, @stephaniesdhmachtl, @wearepalola

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.