Bali saka 'Los Hombres de Paco' luwih cedhak!

Musim Anyar Pria Paco

'Paco's men' dheweke wis dadi salah sawijining seri sing isih ana ing pikirane. Iki minangka taun 2005 nalika pisanan ndeleng trio polisi sing beda-beda urip nanging kekancan wis pirang-pirang taun. Petualangan, kulawargane lan tresnane utawa lara ati bakal enggal nyambung menyang layar cilik.

Dadi limang taun mengko, kaya kabeh perkara ing urip, iki bakal rampung. Pungkasan sing nggawe kita kepengin luwih akeh, sanajan kasunyatane akeh karakter wis ngalami seri kasebut. Saiki dheweke bali kanthi semangat anyar sing bakal bisa dingerteni Antena 3!

Sukses gedhe 'Los Hombres de Paco'

Sanajan kadang-kadang kedadeyan karo kabeh seri, ora mesthi saben musim duwe sukses sing padha. Mula, yen ana paraga sing ninggali, bisa uga penurunan para pamirsa bisa dadi epik. Nanging sejatine yaiku nalika 'anak-anak Paco' tekan televisi, dheweke ndeleng kabeh owah-owahan. Dheweke duwe kabeh sing dikarepake lan humor, emosi, lan romansa sing apik, kabeh ana gandhengane karo genre detektif.. Sajrone musim, karakter anyar uga nambah plot sing ana lan tetep dadi sing paling penting, kanthi crita katresnan lan butarepan anyar. Ana prekara sing nggawe kapentingan umum bisa dingerteni maneh. Kanggo kabeh iki lan liya-liyane, seri iki njaga para pamirsa sing apik lan para penggemar padha sesambat kanggo musim anyar.

Pira musim lan episode sing ana 'Los Hombres de Paco'?

Seri kasebut, nganti saiki, duwe total 9 musim lan kabeh nambah luwih saka 117 episode. Amarga ora kabeh musim duwe episode sing padha. Sawetara seneng banget karo 14 wong kaya musim kaping loro, lan sing paling umum yaiku 12 utawa 13. Ana ing tengah pandemi lan kurungan, April 2020 nalika ana diskusi babagan kemungkinan bali. Syuting diarepake bakal diwiwiti musim panas yen bisa. Paco Tous kaya swara saka salah sawijining karakter pisanan sing ana ing kana. Nanging ora suwe, jeneng sing paling misuwur diwenehake kanggo mbentuk tim sing nate nelukake kita kabeh. Nyatane, ing musim panas taun 2020, Michelle Jenner lan Hugo Silva uga bakal ngonfirmasi penampilane ing musim anyar.

Soundtrack anyar kanggo seri Antena 3

Kita wis ujar manawa para pemeran kasebut tetep dijaga, mula kita bakal ndeleng maneh para protagonis gedhe lan klompok polisi sing paling ora ngerti kabeh, kalebu komisioner kasebut. Nanging yen ana salah sawijining perkara sing ganti, lagu kasebut minangka lagu kasebut. Saiki giliran Estopa, sing dadi pengurus presentasi 'El Madero'. Iki minangka lagu anyar sing bakal miwiti musim anyar 'Los Hombres de Paco'. Sanajan sampeyan mesthi ngelingi klompok Pignoise, saiki Estopa sing bakal njupuk alih kanggo nambah seri seri sing sukses.

Ing endi kita bisa ndeleng 'Los Hombres de Paco'?

Kayane 16 bab anyar bakal dipérang dadi rong musim. Nanging kanggo sing pertama, Bakal diarepake kanggo tayang ing Antena 3, kanthi jadwal Prime Time banjur terus dideleng liwat Atresplayer Premium. Iki kedadeyan karo sawetara seri sing sawetara wektu mengko, kita bisa ndeleng kanthi terbuka. Kanggo apa sing diarepake kedadeyan padha karo 'Los Hombres de Paco'. Amarga ora kabeh wong duwe platform kaya ngono, nanging dheweke pengin ndeleng tim maneh bebarengan, berjuang kanggo kekarepan sing apik lan ngelingi kekarepan sing lawas. Apa sampeyan pengin dirilis saiki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.