Babbaki fashion, tenan sing ageman Putri Leonor

Babbaki spring-summer 2022

Akhir minggu kepungkur kita yakin manawa akeh sing ngunjungi katalog Babbaki. Perusahaan Spanyol nggawe berita utama kanggo busana putri eleanor ing nedha bengi wis tradisional sing kulawarga kraton Spanyol seneng ing Majorca saben mangsa panas.

Pewaris ngagem rasukan dawa dasi-dye kanggo janjian sing ora luput saka perhatian lan ora butuh wektu suwe kanggo ngerti yen iku kagungane koleksi spring-summer 2022 saka teken. Koleksi sing kudu ditemokake kanthi lengkap. Apa sampeyan ora ngancani?

Busana dasi sang putri

Sing dipilih dening putri yaiku desain dawa sing digawe saka kain cairan titik katun tangan-dicelup kanthi teknik tukang tie-dye. Busana kasebut uga narik kawigaten amarga garis leher sing nyabrang, simpul ngarep lan lengen kupu-kupu. Sing disenengi? Nyuwun sewu, nanging klambi saiki wis entek!

Babbaki spring-summer 2022

Koleksi SS22

Busana sing dipilih Leonor nggambarake banget semangat boho Babbaki ngombe saka. Lan iki, minangka Beatriz lan Andrea Pérez-Mas, sing tanggung jawab kanggo perusahaan kasebut, wis menehi komentar ing wawancara, muncul kanthi tujuan nggawe gaun musim panas lan tunik kanggo wanita sing pengin nganggo gaya lan kenyamanan.

Babbaki spring-summer 2022

Umume sandhangan digawe saka katun Bengkel kerajinan India, lan dicap kanthi teknik Block Print, nggunakake pewarna alami. Mangkono pola lan werna, utamane biru lan jambon, njupuk peran utama ing koleksi iki.

Ing Bezzia, kita seneng ewu loreng kaftan ing garis kasebut lan busana sing dicithak kanthi kerah klambi lan alus dikumpulake ing tutup. Uga rok midi flared karo print ireng sing bisa ditemokake ing katalog dheweke lan mesthi, dasi-die sugih milih dening putri.

Apa sampeyan ngerti fashion Babbaki? Dolan maring situs web lan temokake katalog lengkap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.