Arnika anti-inflamasi kanggo hematoma saka operasi ing pra lan pasca operasi

El arnica minangka obat alami lan homeopati sing ngemot helenalin, laktonon sing bahan penting kanggo nyiyapake anti-inflamasi kanggo bruises lan bruises. Yaiku, kanggo jotosan lan nalika sampeyan duwe wajah fatal sawise operasi. Biasane disiapake ing apotek sing resep, ing sel getih putih telung puluh, sing larut limalas nganti telung puluh ing cangkem utawa ing banyu kaping pindho saben dina. Sanajan aku uga kasedhiya ing bentuk minyak utawa krim.

Ing globule mbantu njupuk sewulan sadurunge operasi lan sawise operasi Aku yakin sampeyan bisa lan nyuda inflamasi lan memar amarga operasi plastik bisa uga ora bisa ditindakake. Miturut panliten dening Rumah Sakit Militer Pusat “Dr. Carlos J. Finlay " ing Patang puluh lima pasien saka Layanan Bedah Maxillofacial dirawat kanthi diagnosis klinis edema rai traumatik, iku sing paling apik sing bisa ditrapake ing kasus kasebut.

Telung puluh pasien kasebut ing panliten kasebut ditindakakerunic homeopathic kanggo tujuan evaluasi efektifitas obat iki minangka anti-inflamasi. Kanggo sing isih limalas piroxicam diterbitake minangka anti-inflamasi. Pasien dievaluasi ing dina kaping telu, kaping lima lan kaping pitu.

Miturut remisi edema suwe-suwe, dheweke dievaluasi minangka apik, adil lan ala. Arnica homeopatik efektif ing 96,6% lan piroxicam ing 66,7% pasien sing ditliti. Iki minangka tanduran sing tuwuh utamane ing Eropa, Rusia kidul lan Asia tengah lan efektif ing kasus nabrak, bruises lan dislokasi, nyeri rematik, lan pembengkakan kulit.

Arnica misuwur minangka ramuan obat wiwit abad kaping XNUMX, sing wis misuwur ing antarane para petani minangka obat kanggo nyeri otot lan luka. Iki uga efektif kanggo perawatan artritis, kobongan, ulkus, eksim, lan kukul.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.