Bayam, apel lan salad alpukat

Bayam, apel lan salad alpukat

Roti lapis dheweke wiwit ngenggoni papan sing penting ing menu saben dina. Kanthi tekane musim semi lan kenaikan suhu, salad kaya iki saka bayem, apel lan alpukat Dheweke kayane mesthi dadi alternatif sing apik ing meja, apa sampeyan ora setuju?

Kunci salad bayam iki ana ing trikatuka bawang, bahan sing sanajan ora kasebut, menehi sentuhan manis kanggo kabeh perkara. Sampeyan bisa nguatake, kaya kita, nganggo madu lan cuka Modena vinaigrette utawa golek versi sing luwih klasik, miturut kekarepan sampeyan!

Bahan (kanggo 2)

  • 1/2 bawang bombay abang gedhe, dicincang
  • 2 gelas bayem seger
  • 1 alpukat
  • 1 manzana
  • 1/2 jeruk nipis
  • 1 gandum kacang
  • 2 + 3 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 2 sendok cuka Modena
  • 1 sendhok madu
  • Mrica ireng sing anyar diwadhahi secukupe

Langkah demi langkah

  1. Lebokake rong sendok minyak zaitun supaya panas ing wajan lan tumis bawang nganggo panas sedheng nganti tekan warna emas sing apik.
  2. Nalika, ngumbah bayem, garing lan lebokake minangka basis ing sumber.
  3. Cut iku ngiris apel lan cadangan nganggo sendok jus lemon ing mangkuk sing ditutupi bungkus plastik lan kulkas nganti siyap.

Bayam, apel lan salad alpukat

  1. Pil ing avokado, potong banjur wenehake jus lemon.
  2. Gawe vinaigrette ing whisking 3 tablespoons of oil in a Bowl with cuka, madu lan jiwit saka ireng mrico.
  3. Sawise bawang bombay siap, lebokake, apel, alpukat lan kacang ing salad. Banyu karo vinaigrette lan lawakake salad bayem.

Bayam, apel lan salad alpukat


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.