Anus utawa pemutihan kelamin

wadon isin

Sanajan kayane ana perkara sing ora dipikirake utawa wong ora peduli, kanggo akeh wanita bisa dadi obsesi. Pemutihan anal utawa kelamin minangka perubahan warna pigmen peteng ing kulit ing sekitar alat kelamin lan dubur kanggo tujuan kaendahan. Kayane sawetara wong nyatane duwe area awak kanthi warna sing luwih peteng iki, mula ora nyenengake mripat sajrone hubungan seksual utawa nalika ndeleng saben dina saben dina lan dheweke luwih seneng nggunakake macem-macem cara kanggo mutihake. iku

Krim sing ngemot udakara 2% hidrokuinon minangka bahan aktif biasane digunakake kanggo nggayuh efek anus whitening.

Yen sampeyan pengin solusi kanggo whitening bagean intim, deleng krim iki

Dina iki, tempek lan labia majora uga tembok tempek, crotch lan uga anus saya rusak amarga wis tuwa Amarga meteng, menstruasi lan uga konstipasi bisa dadi sebab peteng wilayah iki. Amarga alasan kasebut, sawetara wong rumangsa kudu rejuvenasi lan nganyarake area awak wanita sing alus kasebut. Intine proses pemutihan kelamin iki yaiku supaya faraj katon luwih enom lan katon luwih ayu.

Napa kita duwe wilayah sing peteng kaya ngono?

keputihan kelamin

Penyebab sing nyebabake wilayah iki dadi peteng bisa amarga akeh sebab kaya sing kasebut ing ndhuwur, nanging bisa uga amarga: suhu paling dhuwur sing mesthi ditemokake ing wilayah iki amarga mesthi ditutupi, amarga nganggo klambi jero sing ketat banget, amarga kelenjar kringet lan getihen menstruasi (sing bisa dadi peteng amarga uga ngemot beban zat besi), ing antarane sebab liyane.

Mula, akeh wanita pengin ngalami pemutihan anal kanggo nyuda efek kasebut.

Apa prelu duwe kebersihan sing apik?

Pancen penting duwe kebersihan sing apik ing wilayah sing intim, nanging ora mung amarga warna kelamin, nanging kudu nyegah infeksi utawa rasa ora nyaman liyane. Sampeyan kudu duwe protokol reresik sing apik wiwit saiki mukosa bawok banget sensitif lan bisa nyekel pangowahan.

Nalika taun-taun kepungkur saya parah?

Nalika umure wis tuwa, warna kulit saya owah banjur dadi katon peteng ing bawok uga ing area dubur. Kaya sing ora cukup, kita bisa uga asring ngalami inflamasi sekunder amarga diare, sembelit lan malah wasir. Wilayah anal bisa bengkak kabeh wektu,  amarga ngalami tekanan ing pinggiran gluteal lan perianal.

Apa isine produk iki kanggo nindakake whitening anus?

Gabungan asam kayata salisilat (kanthi tumindak superfisial sing asale saka aspirin) lan glikolik (sing nembus luwih jero menyang jaringan lan ora aktif ing dermis tengah nanging bisa nambah produksi kolagen) digunakake kanggo depigmentasi. Kita uga bisa nemokake asam salisilat karo asam trichloroacetic. Nggunakake produk kasebut kanthi konsentrasi dhuwur bisa ngobong lapisan ndhuwur kulit. lan nada peteng ilang amarga scab bakal tiba nalika pirang-pirang dina lumaku. Nanging pitakonane, apa gunane kabeh iki duwe wilayah kelamin sing paling putih?

celana wanita

Suwene suwene whitening anus? Sepira kerepe sampeyan kudu nindakake?

Pemutih anus utawa gedhe bakal nggawe nada area iki luwih entheng nanging nada bakal dadi pasien sing digoleki. Sampeyan kudu nindakake sesi pemutihan saben limalas dina lan udakara wolung sesi bisa cukup.

Kanthi bantuan asam glikolik bisa entuk total whitening, nanging sampeyan kudu nggunakake exfoliator kanggo mbusak sel sing mati lan pelembab kanggo nglembabake wilayah kasebut. Asam-asam kasebut biasane ditinggalake antara 15 lan 20 menit saben sesi, supaya bisa ngasilake efek sing diarepake ing wilayah sing pengin diputih.

Apa regane pemutihan anal?

Kaping pisanan, kudu diarani manawa kudu ana penilaian dening ahli, sadurunge menehi whitening kelamin dhewe. Amarga gumantung saka jembar wilayah sing bakal diobati, mula bakal luwih akeh dhuwit. Sawise dievaluasi, mula anggaran paling angel dibuwang ing saben kasus. Nanging sanajan kabeh iki, kita bakal ujar Yen sampeyan pengin ngerti kira-kira tokoh, udakara 300 lan 400 euro.

Anal biasane luwih murah, nanging mung sithik. Rega iki wis kalebu perawatan uga bius, sing biasane awujud krim lan konsultasi. Perawatan iki rampung nganggo laser sing cukup alus lan sawetara menit kita bakal metu lan meh ora nyaman. Dadi minangka proses sing cukup cepet lan efektif. Elinga yen sawise sampeyan, sampeyan kudu tetep njaga bersih wilayah kasebut kanthi sabun lan banyu, mula cukup saka cukup. Sanajan minangka perawatan invasi minimal, saran liyane sing biasane digawe yaiku area sing diobati ora kena sunar srengenge lan sampeyan kudu nyegah hubungan seksual sajrone seminggu.

Produk alternatif kanggo digunakake ing omah

Nanging yen sampeyan ora pengin nglampahi akeh dhuwit kanggo sesi ing pusat kecantikan, sampeyan bisa milih produk sing kasedhiya kanggo mbantu mutihake vagina sing bisa digunakake ing privasi omah.

Produk sing bisa ditemokake ing pasar kaya krim pemutihan bawok bisa duwe risiko gegandhengan karo panggunaan. Produk pemutihan bisa ngemot bahan-bahan sing mbebayani kayata hidrokuinon. Hydrokinin minangka bahan kimia sing ana gandhengane karo sawetara efek samping.

Penting, supaya sampeyan ora tuku pamutih bawok dhewe tanpa ngerti apa-apa, sing paling penting sampeyan luwih dhisik golek dhokter utawa dokter kulit. Sanajan sampeyan isin ngobrol karo wong liya, luwih becik tumindak kasebut supaya ora ana kejutan utawa reaksi ing kulit.

Produk sing mutihake alat kelamin wanita bisa mbantu nyuda kulit supaya katon luwih sumringah lan nyawijikake. karo kulit liyane ing awak sampeyan. Sing apik babagan jinis produk kasebut yaiku sampeyan bisa nggunakake ing omah dhewe, lan yaiku ana wanita (sing biasane) ora kepenak nalika wong liya nutulake tempek kanggo tujuan estetis. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan topik iki, ing kene kita duwe sawetara obat ing omah kanggo whitening kelamin.

rega whitening anal

Cara supaya ora peteng ing wilayah intim

Sejatine manawa nyingkiri peteng wilayah sing intim ora dadi tugas sing gampang. Kaya sing wis kasebut sadurunge, panyebabe bisa beda-beda lan ora kabeh ana ing sangisoré kontrol. Mula, sajrone pirang-pirang taun, kita bisa terus ndeleng, utawa bisa uga kanthi intensitas sing luwih gedhe, ujare peteng. Apa sing ana ing tangan kita supaya bisa nambah kahanan iki?

  • Ing kebersihan intim, kita kudu nyingkiri kabeh jinis produk sing ngemot minyak wangi sing cukup kuat. Sing paling apik yaiku supaya terus digawa nganggo sabun utawa gel sing khusus kanggo perawatan intim. Kita uga bakal nyegah bubuk talcum. Luwih becik dicuci kanthi apik nganggo sabun lan banyu netral PH., kanggo ngresiki awake dhewe nganggo andhuk alus.
  • Sabisa-bisa, sampeyan kudu ngindhari sandhangan sing sempit banget. Amarga iki bakal nyegah getih supaya ora nyebar kanthi cara sing bener. Sejatine yen ngomong babagan klambi sing alus lan elastis, kita ora bakal nemoni masalah kaya kain sing luwih padhet kayata denim. Isih, aja nganggo terus-terusan.
  • Celana jero, gawe katun. Ana prekara dhasar sing kita kabeh ngerti, nanging kadang bisa lali. Napa katun dianjurake ing jeroan? Ya, amarga kain sing bisa dihirup lan iki bakal mbantu kita supaya ora peteng ing wilayah kasebut, saengga ora ana kringete utawa asor ing wilayah kasebut.
  • Minangka wilayah sing sensitif banget, bagean-bagean intim lan area sing ana ing sekitare, kita kudu nyegah gesekan, kayata, nalika olahraga olahraga sing mbutuhake gesekan ing bagian pangkal paha utawa lingkungan. Mula, kita kudu tetep nganggo klambi sing pas supaya luwih kepenak.

Apa whitening anus iku regane?

Pitakon iki pancen narik kawigaten amarga bakal gumantung karo gaya urip sampeyan lan kepiye carane nggunakake dhuwit, amarga sawetara perawatan whitening kelamin bisa larang banget.

Lan, apa gunane pemutihan area bawok? Iki minangka estetis lan sampeyan bisa ndeleng dhewe ing privasi utawa hubungan seksual. Bisa uga sawetara bintang film diwasa milih ngalami pemutihan jinis iki utawa wong liya sing amarga alasan profesional kudu nuduhake bagean pribadi kanthi rutin kanggo motret utawa tujuan liyane, nanging yen alat kelamin sampeyan biasane ditutupi ... apa kudune dikirimake sampeyan menyang perawatan kasebut kanggo nindakake whitening? Lan ora padha kanggo mutihake tempek kayata conto untu sing saben dina dituduhake menyang jagad lan bakal menehi tampilan kesehatan utawa kesehatan sing kurang.

Muga-muga bisa uga, muga-muga kabeh informasi iki mbantu sampeyan ngerti apa sejatine keputihan kelamin. Lan saiki critakake, apa sampeyan bakal bisa ngalami perawatan jinis iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

133 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   salvador ngandika

    Halo, aku duwe jangkrik peteng banget lan sing sejatine, kapercayan awakku sithik banget, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa menehi saran krim sing ngemot kabeh sing sampeyan ucapake, aku kepengin banget golek keamanan, matur nuwun

    1.    Pearl ngandika

      Halo, aku menehi saran yen sampeyan nggunakake CREMOQUINONE CREAM ... LUCU, ING PERTAMA Sampeyan bakal rumangsa mbanting sethithik, nanging iki bakal kelakon nalika sampeyan nggunakake, aku nggunakake saben wengi lan aku ndeleng asil sing apik banget ... Muga-muga bakal mbantu sampeyan

  2.   Sofia ngandika

    Aku nyaranake sampeyan menyang pusat kecantikan sing bisa dipercaya, bakal ngawasi wilayah sing pengin sampeyan putihake, lan bakal menehi saran perawatan lan pirang-pirang sesi sing dibutuhake supaya sampeyan bisa entuk keamanan maneh. Sing paling penting yaiku nggawe tes kanggo ndeleng manawa sampeyan duwe alergi utawa reaksi sing ora disenengi, amarga ing endi sampeyan pengin nggawe area kulit sing sensitif banget.
    Muga-muga bisa migunani banget kanggo sampeyan, lan nulis kanggo ngerti kepiye kadadeane. Untung!

    1.    tania ngandika

      Halo, ing endi bisa tuku asam lan aku bisa perawatan dhewe?

  3.   Virginia ngandika

    Hai
    Aku pengin ngerti apa sampeyan duwe pituduh babagan cara nggawe whitening kelamin lan ing endi sampeyan sinau cara nindakake. Saking sampun matur nuwun sanget.

    1.    arelis navarro ngandika

      Aku peteng banget ing wilayah kelamin, aku sadar banget, aku isin karo pasangane, aku ora duwe sumber daya kanggo nggawe estetika, mula dheweke ngajak aku

  4.   Sofia ngandika

    Halo Virginia, aku ngandhani manawa sistem pemutih iki anyar banget. Pangobatan durung tekan kabeh negara, nanging aja nganti kentekan niat, saiki masalah. Sawise duwe informasi, babagan merek, lan / utawa pusat kecantikan sing nindakake, aku bakal menehi informasi. Matur nuwun kanggo nulis menyang Mujeres con Estilo lan aja mandheg ngunjungi kita!

  5.   kAREN ngandika

    Aku seneng menehi sawetara resep »HOMEMADE» TO WHITEN THE GENITAL ARE PLEASE !!! Aku pancen peteng bagean kasebut

  6.   Sofia ngandika

    Halo Karen! Babagan pitakon sampeyan, sayangé aku kudu ngandhani manawa aku ora duwe resep krasan kanggo mutihake genital, aku nyaranake sampeyan menyang dokter kulit, dheweke bakal bisa ngatasi masalah sampeyan. Aja isin lunga. Saiki aku ora bisa nulungi sampeyan, nanging yen aku duwe warta anyar aku bakal ngubungi sampeyan.
    Matur nuwun kanggo nulis.
    Sofia.

  7.   bianca ngandika

    Aku wong sing kulit putih banget, nanging lambe bawok sing peteng bisa daklakoni lan kenapa duwe kaya ngono, aku ora seneng banget, matur nuwun

  8.   Sofia ngandika

    Hai Bianka! Aku menehi saran, kaya sing wis dakkandhani sadurunge, yen sampeyan luwih dhisik golek dhokter ahli kulit, aja wedi utawa isin, amarga peteng sampeyan bisa disebabake amarga akeh faktor, amarga iki wilayah sing mesthi kita tutupi lan kenceng jeroan, kringet, pigmentasi utawa kurang ... tansah bukak dhokter kanggo ndeleng sampeyan lan nyinaoni kasus sampeyan.
    Muga-muga aku mbantu sampeyan.
    Matur nuwun kanggo nulis kanggo kita.
    Sofia.

  9.   IMELDA MAYA ngandika

    Aku pengin ngerti endi whitening kelamin ditindakake ing kutha Mexico ing Guadalajara
    Gracias

  10.   andrea ngandika

    hello… uga tulisane apik banget lan bisa mangsuli sawetara pitakon, nanging aku pengin ngerti ngendi aku bisa ngrampungake utawa ing endi aku bisa menehi krim.

  11.   Sofia ngandika

    Bocah-bocah wadon, yen sampeyan pengin nulungi, saran supaya golek dhokter spesialis, ing kasus iki bakal dadi dokter kulit lan dheweke bakal menehi katrangan manawa kulit sampeyan cocog kanggo perawatan iki lan ing endi sampeyan bisa nindakake. Amarga ngomong babagan krim, mula ngemot asam lan zat sing bisa nuwuhake kulit.

  12.   maga ngandika

    hello, aku duwe masalah sing padha karo crotch sing luwih peteng lan kasunyatane pancen ala banget sadurunge aku pengin direkomendasikan maneh dening ahli dermatologis sing dipercaya ing kutha iki, muga-muga bisa matur nuwun

  13.   Sofia ngandika

    Halo Maga: Sayange aku ora duwe informasi kasebut, nanging takon marang sedulurmu babagan dokter kulit terkenal.

  14.   Maria ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kepiye carane aku kanggo nelukake bocah lanang lan apa sing bakal dikirim, supaya dheweke ngerti yen aku seneng karo dheweke.

  15.   marisol ngandika

    Halo, sing sejatine yaiku kaca sampeyan katon apik banget kanggo aku amarga wis mangsuli sawetara pitakon sing durung jelas babagan kandhutan

  16.   Zaira ngandika

    Halo, sepisanan, aku seneng karo kaca sampeyan, aja nganti nyopot. Aku takon, apa krim RENUEE ETERNELLE migunani kanggo ngilangi tandha regangan? Aku mikir saka INOVA, aku ora duwe masalah parah, mung kaya telung jangka panjang lan nambah bobot awak, nanging aku pengin ngerti apa bisa sukses kanggo aku? Matur nuwun

  17.   ivi ngandika

    Halo, kaca iki kaping pisanan mlebu kaca iki, apa sampeyan bisa nulungi aku kanthi menehi tips kanggo whitening kelek, matur nuwun sanget

  18.   ivi ngandika

    Kaca kasebut pancen apik banget muga-muga bisa enggal nampa wangsulan, matur nuwun

  19.   Sofia ngandika

    Hai Ivi !!! Kita seneng banget yen sampeyan seneng karo kaca kasebut.
    Aku menehi saran supaya luwih dhisik menyang dokter kulit amarga dheweke spesialis kulit lan dheweke bakal ngandhani manawa produk sing paling apik kanggo jinis kulit sampeyan, ora kabeh kita padha nanggapi amarga uga ana reaksi alergi.

    Matur suwun lan matur nuwun kanggo sampeyan

    Sofia

  20.   melu ngandika

    hola
    Aku pengin ngerti babagan krim kasebut amarga aku, kayadene bocah wadon, alat kelaminku peteng banget, utamane bagean anus, sanajan kulit putih lan ora nyenengake aku, iki ngasorake rasa percaya dhiri. Aku percaya yen bakal wenehi jeneng perawatan sing luwih entheng, ,, Matur Nuwun Luwih Luwih.
    Salam

  21.   Sofia ngandika

    Halo Lunna, sayangé aku ora duwe merek pemutih kanggo menehi, penting banget sampeyan ngerti manawa saben perawatan khusus kanggo saben jinis kulit lan kudu diawasi dening dermatologis. Pramila aku nyaranake sampeyan menyang dermatologis sing dipercaya utawa pusat kecantikan khusus.

  22.   Elena ngandika

    Halo, aku pengin nuduhake apa sing bisa digunakake kanggo aku, kayata ing sawetara kasus, ing kene aku duwe selangkangan, kelek, lan area kelamin kanthi warna peteng sing gedhe banget lan bisa dakkandhani amarga apa sing ngrampungake kahanan iki kanggo aku yaiku krim cangkang Nacar sing gampang lan murah sejatine dakkira bisa digunakake, nanging yen duwe vitamin E saiki trik yaiku nyelehake bagean cilik (sing bakal digunakake kurang luwih 4 dina) ing botol plastik cilik lan rem jus saka jeruk nipis lan aduk nganggo sendok plastik utawa kayu, aja nganti logam, lan lebokake ing saben wengi, aja nyiyapake kabeh isi toples amarga jus ngoksidasi penting banget kanggo njaga bagean sing wis disiyapake kulkas Ya, perlu sabar banget kanggo ndeleng asile, yen sampeyan golek asil langsung, buang saran iki, paling ora butuh sawetara wulan kanggo njlentrehake wilayah kasebut, nanging regane, kulit co Malah lor lan ketiak luwih putih, aku mbaleni butuh wektu lan sabar banget kanggo ndeleng asil, asil sing sejatine migunani. Paling ora, rumangsa luwih "bersih", muga-muga saran iki migunani kanggo sampeyan. Paling apik karsa Salam

  23.   Sere ngandika

    Halo. !! Aku mbayangake aku duwe masalah lan sikilku uga bagean kelaminku lan uga duburku peteng ... Aku isin banget lan sing paling ala yaiku aku duwe regangan ... ora krasa super ala lan aku ora wedi duwe sesambetan ... aku kepiye ???

  24.   Lili ngandika

    hello, aku duwe resep.kanggo ngenthengake kulit lemon. sendok saka

  25.   Sofia ngandika

    Halo bocah-bocah wadon !!! Ana akeh resep-resep krasan kanggo ngencerake kulit, nanging ing area bawok lan anal sensitif banget, mula mung saranku kanggo golek dokter kulit lan dheweke bakal bisa ngatasi masalah sampeyan.

    Katresnan lan ambung kanggo kabeh.

    Sofia

  26.   sindy ngandika

    Hola
    SOFIA, bebener sing aku seneng banget ngunjungi kaca iki, lan mesthi bakal dikunjungi kanthi konsisten. HEY INGIN PUN PITUTURA RESEP KANGGO NGAPILake CELULIT, KEBENERAN ORA ENGKAL DIKENANG LAN AKU DILAKSAN DENGAN OLAHRAGA, nanging aku ora weruh asil. Matur Nuwun

  27.   sandra ngandika

    Aku pengin ngerti manawa selulit, tandha regangan, lan bagean ireng alat kelamin ilang lan yen resep kanggo krim cangkang mutiara

  28.   Sofia ngandika

    Halo Sandra !!! Selulit bisa ilang, nanging sampeyan kudu ngati-ati banget ing panganan, hidrasi lan sampeyan kudu nindakake kegiatan fisik kanthi periodik, iki minangka cara kanggo ngilangi selulit. Pencahayaan kulit uga bisa ditindakake, bisa ditindakake sajrone pirang-pirang sesi, nanging iki sawetara, sampeyan kudu nindakake perawatan maneh. Tandha regangan minangka bekas kulit, sampeyan bisa nambah sing isih abang, nanging ora bisa diilangi.

    1.    Valeria ngandika

      Bakal dadi pangowahan sing apik

  29.   Dan ngandika

    Halo, aku pengin takon babagan regangan, pacarku wis nyoba pirang-pirang prekara lan ora nyuda apa wae lan sebaliknya dheweke tambah akeh, aku seneng dheweke kaya iki, nanging dheweke wis trauma banget amarga tandha regangan, dheweke uga brunette banget lan dheweke isih luwih apik tinimbang bocah-bocah wadon liyane, dheweke teka uga nyebutake operasi, apa jinis operasi, sing aku bisa takon babagan iki lan yen dheweke ngerti klinik ing Puebla, Meksiko sing bisa daklakoni, Aku seneng banget, utawa apa saran saka perawatan liyane

  30.   Sofia ngandika

    Halo dan! Aku pitutur marang kowe: tandha babagan iku bekas saka kulit. Tandha regangan bisa diobati lan ditambah, nanging sayangé ora ngilangi kanthi lengkap.

    Yen pacar sampeyan duwe tandha regangan abang, wektu iki kanggo nambah, coba gunakake krim khusus kanggo tandha regangan lan konsisten banget. Yen dheweke rawan, sampeyan bisa nggunakake krim kanggo wanita sing hamil kanggo menehi nutrisi kulit, sing apik banget lan bisa nyegah tandha regangan.

    Ing babagan garis-garis putih, tegese wis tuwa lan luwih angel dikilangke. Luwih becik, deleng dhokter ahli kulit, dheweke spesialis kulit lan bakal menehi krim sing cocog kanggo nambani.

  31.   Moni ngandika

    Jinis spesialis apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo nindakake depigementasi area kelamin lan anal

  32.   Sofia ngandika

    Halo Moni, spesialis sing paling apik yaiku dermatologis, uga ana pusat kecantikan sing nindakake.

  33.   Isabella ngandika

    Aku seneng duwe perawatan iki, nanging ing kutha ora ana sing bisa ditindakake, ing kasus apa wae aku seneng banget amarga aku ora seneng banget karo wilayah sing peteng, rasane ora kepenak

  34.   NELIDA ngandika

    HELLO, AKU GAMPANG NGALAMI AKU NGOMPOK ING NGISOR IKI KANGGO RESEP LUCU. Ngresiki Area Karo Ninggalake AIR OXYENEN KANGGO KERING NEMPEN KRIM DERMISA Nanging NEMUKI ING ING DESAIN VAGINA LAN TAUN KANG GERAK DERMARO IKI ORA NGAPAK Karo DERMARUCose. LEMBAB SABUN MULA NEMU LOTI BEDUCEN. RESULTAT CEMERLANG. Aku nyaranake nindakake 2 kaping saben dina. ING KABUPATEN ASHI luwih cepet mula aku nggunakake PRODUK liyane sing luwih alus. Muga-muga sampeyan duwe asil sing apik.

  35.   patu ngandika

    Halo, nanging apa sampeyan bisa ngucapake obat sing dakgawe kanggo awakku dhewe, lakoni kanthi ati-ati kabeh, aku kudu memutih alat kelamin lan bagian njero tempek, matur nuwun

  36.   Karla ngandika

    Halo, aku pengin menehi katrangan apa jenis krim utawa losion sing bisa digunakake kanggo mutihake area genital

  37.   Luisa ngandika

    Halo, aku pengin ngerti luwih akeh babagan iki, ing endi bisa nggawe whitening utawa krim sing kudu tuku

  38.   elena ngandika

    Aku duwe puting sing peteng banget lan aku pengin ngerti apa uga ana sing njlentrehake

  39.   karolina alonso ngandika

    Halo !!
    Aku nemokake artikel sampeyan babagan whitening genital sing menarik banget, amarga aku pengin nggawe prekara ing wilayah kasebut ... Aku ora ngerti apa sampeyan bisa menehi informasi luwih lengkap ... babagan sepira biaya perawatan, sing bisa dakpethuk. utawa karo wong sing bisa ngatasi masalah cilik kasebut utawa yen bisa daklakoni ing omah ... tulung aku njaluk tulung akeh amarga aku sedhih banget amarga mikir yen bakal omah-omah lan aku ora pengin calon bojoku ndeleng aku kanthi swasana rada peteng ... tulung tulung !!!! AKU NINGGALAKEN AKU AKU carola_jerp@hotmail.com

  40.   Romina ngandika

    Halo! Aku pengin ngerti produk sing bakal dituku kanggo nindakake perawatan iki.
    Matur nuwun sanget!

  41.   edith ramirez ngandika

    Aku ngerti babagan kaca sampeyan lan aku pengin ngerti ngendi aku bisa njupuk krim iki amarga penting banget kanggo aku minangka wanita, aja nganti aku gagal, matur nuwun

  42.   ana santana ngandika

    Penting banget kanggo aku ngerti ngendi aku bisa nggawe kelamin kelamin lan anal, kajaba kanggo mutihake. nulungi !!!

    gdl

  43.   KAREN ngandika

    Aku pengin sampeyan ngandhani yen sampeyan ngerti ngendi aku bisa nindakake whitening genital, uga waxing intim ing kutha utawa ing Veracruz. Matur suwun.

  44.   Mercedes ngandika

    banget disengaja, aku pengin ngalami pemutihan anal, tulung rekomendasi pusat sing apik ing kene ing Las Vegas, NV, aku uga duwe puting peteng, aku pengin ngerti apa ana krim sing bisa ngencengi, matur nuwun

  45.   nathe ngandika

    Aku pengin ngerti ing endi golek asam kasebut lan apa bisa ditrapake ing omah utawa kudu lunga menyang endi wae ...
    Apa ditrapake nganggo soko0do0nes?

  46.   apik tenan ngandika

    Aku minangka wanita kulit putih umur 48 taun, nanging alat kelamin duwe warna peteng, aku kuwatir ndeleng aku kaya iki, aku ora nemokake solusi kanggo mutihake, aku pengin ngerti apa sing bisa daklakoni.

  47.   Maru ngandika

    Halo, aku pengin ngerti regane regane lan ing endi papan perawatan iki spesialisasi, tulung, penting banget kanggo aku, amarga aku pengin.
    Saking sampun matur nuwun sanget.

    Mariana.

  48.   Adrian ngandika

    Aku pengin ngerti luwih akeh babagan subyek whitening genital, kaya kabeh bocah wadon sing wis nulis aku duwe masalah sing padha, apa bisa kathok utawa benang Brasil nggawe wilayah anal luwih elek? matur nuwun sanget kanggo kawigatosan.

  49.   Adrian ngandika

    Aku pengin ngerti manawa nggunakake kathok utawa utas Brasil nggawe wilayah anal dadi luwih parah. matur nuwun awit kawigatosan

  50.   celeste ngandika

    Aku pengin ngerti apa ana krim khusus sing kudu dakpateni kanggo perawatan iki utawa ngirim ing papan sing spesialisasine ing endi. Matur nuwun

  51.   nancy ngandika

    Halo, aku pengin ngerti cara nyoba produk iki

  52.   coraline ngandika

    Halo, sawetara jeneng krim pemutih anal… utawa salon nalika nindakake prosedur iki ing Kutha Mexico…. ndhesek aku sithik.

    Matur suwun lan salam !!!

  53.   joyce ngandika

    Hai, piye kabarmu? Aku saka Mexico City lan aku pengin ngerti kepiye carane supaya krim iki bisa whiten alat kelamin utawa bisa tuku bahan iki ing toko obat lan jumlah zat
    Matur nuwun, muga-muga tanggepan cepet

  54.   lia ngandika

    Halo ... Aku seneng banget karo penjelasan babagan depresi kelamin ... lan aku pengin ngerti endi sing bakal daklakoni? 'Matur nuwun ..

  55.   maria ngandika

    Halo, aku saka Venezuela, aku konsultasi karo dermatolog kanggo krim kanggo nyuda ketiak lan area kelaminku lan nyaranake CLARIFEL kanggo panggunaan dermatologis nggunakake 3 bengi saben taun lan nganti saiki aku ndeleng asil sing apik yaiku nyuda crotch cukup.

    1.    TANAH SEA ATLAS ngandika

      Halo Maria, sampeyan sing nggunakake krim kasebut, kepiye bisa entuk? Bakal dadi lobi kanggo golek, kanca, sampeyan bisa mbantu menehi informasi babagan El Salvador DENIZE

  56.   tati ngandika

    Aku pengin ngerti kepiye carane entuk krim kasebut

  57.   maria banderas ngandika

    Halo, babagan peteng ing wilayah kelamin, amarga aku duwe masalah sing padha, nanging aku mikir bisa uga aku kudu ngatasi lan ngatasi masalah lan rasa ora aman sing nggawa sampeyan, amarga kasunyatane ana sing nglarani nanging apik banget Alternatif kanggo nambah tampilan kelamin sing dakkarepake manawa gynecologist uga bisa ngatasi masalah iki?

  58.   brenda ngandika

    cah wedok iku CLARIFEL UTAWA CLASIFEL ??? : S

    1.    TANAH SEA ATLAS ngandika

      OLA BRENDA Sampeyan sing duwe jeneng amarga sampeyan ora nulungi aku njaluk kris marang aku, sampeyan bisa takon yen padha ngekspor menyang papan liya kaya EL SALVADOR Nolak

    2.    sonia ngandika

      Ngendi aku bisa njupuk krim ing apotek, aku saka Monterrey Mexico…. iku nganggo resep

    3.    sonia ngandika

      Ngendi aku bisa njupuk krim ing apotek, aku saka Monterrey, Meksiko nganggo resep

  59.   Melida fernandez ngandika

    apa jeneng produk pemutih iki, lan ing endi sampeyan nindakake bagean kasebut kanggo mutihake area kelamin

  60.   abigail ngandika

    Hai, aku seneng banget karo saran sampeyan, nanging aku pengin ngerti ngendi aku bisa nemokake papan kanggo nggawe whitening ing antarane sikilku wiwit aku manggon ing New York

  61.   Dalia ngandika

    Aku duwe bagean kelamin sing peteng banget lan aku isin karo pasanganku, aku pengin ngerti ing endi bisa tuku pemutihan kelamin utawa yen duwe jeneng khusus. tulung tulungana aku

  62.   yaky ngandika

    Kepiye cara supaya bisa nambani perawatan kasebut lan ing endi lan pira regane sing penting?

  63.   sandra ngandika

    Halo, aku pengin ngerti carane entuk produk lan pira sing metu. Matur nuwun sanget

  64.   fiorella ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen ana produk kanggo mutihake kelamin lan kelekku, aku butuh banget, tulung tulung aku

  65.   Manis ngandika

    Halo, iki keputihan genital iki menarik, aku pengin ngerti ing endi utawa carane ngrampungake perawatan iki lan biayane.

  66.   Manis ngandika

    Aku seneng yen sampeyan bisa menehi informasi babagan perawatan sing aku minat, aku saka kutha, aku ora ngerti apa dheweke nindakake ing endi wae, tulung aku, iku bakal dadi sesuatu sing apik sing bakal ngowahi uripku akeh lan mesthine bakal ngilangi trauma sing gedhe banget.

  67.   Maria ngandika

    Hai, aku saka vzla lan aku isih nemoni masalah sing padha. wilayah kelaminku peteng banget. Apa sing sampeyan nyaranake ?? Cepet-cepet

  68.   marisol ngandika

    Halo, aku pengin menehi katrangan marang papan sing bisa ditindakake kanggo perawatan aku wis putih banget, nanging ing area sikil lan area kelamin, aku peteng lan ora seneng. duwe akeh kompleks Aku butuh pitulung sampeyan, aku saka San Martin Buenos Aires, matur nuwun.

  69.   Myriam ngandika

    Salam. Halo kabeh. Aku wong Kolombia sing berbasis ing Lima Peru lan pitutur marang kowe, ing Spa aku nindakake perawatan kasebut kanthi asil sing apik banget, luwih-luwih kita wanita seneng ndeleng wilayah kasebut kanthi resik lan jelas.
    Aku ngarani ing Whitening Body estetis kanggo ndhelikake, nanging sejatine aku langsung menyang area bikini, selangkangan, ing antarane bokong.
    Aku nggunakake dhisik kabeh kukus ozon kanggo mbukak pori-pori, banjur oles krim whitening adhedhasar 2% hydroquinone lan pas nganti 15 nganti 20 menit gumantung karo reaksi kulit, aku nyopot banjur pindhah menyang hidrasi nganggo krim pelembab kanthi vitamin E.
    Aku ngongkon dheweke nyiyapake krim kanggo dhukungan ing omah lan bisnis rampung.
    Sesi kasebut bisa dibaleni maneh ing kabin saben 15 dina supaya wilayah bisa pulih amarga sensitif banget.

    Dene krim kasebut, sampeyan bisa ngirim menyang laboratorium kanggo nyiapake kanthi ahli.

    Ing kasus apa wae, dheweke kudu mesthi nyoba tes cilik kanggo ndeleng kepiye kahanane, ora kabeh wong duwe sensitivitas sing padha.
    Aku ngarepake pitakon sampeyan liwat email.
    Salam lan aja nuwun sewu, umume duwe wilayah peteng kasebut.

    1.    yanet ngandika

      Halo Myriam..Aku saka Lima lan seneng ngerti ngendi aku bisa nindakake jinis perawatan iki. Aku ngirim email marang kowe yenny1984_20@hotmail.com Thanks!

    2.    Diana Carolina ngandika

      tulung aku alamat alamat spa sampeyan dcarolina_polanco@hotmail.com

    3.    TANAH SEA ATLAS ngandika

      Kita seneng karo informasi sampeyan, nanging sampeyan bisa menehi katrangan liyane babagan spa sampeyan, lan asil saka klik sampeyan

    4.    Hanna Hernandez ngandika

      Halo, aku tertarik karo perawatan iki. Apa sampeyan menehi informasi spa sampeyan?

  70.   Dania ngandika

    Halo.-
    Pancen aku duwe bagean intim sing peteng, lan nglereni aku saben nalika menstruasi rampung, saben aku luwih elek. Aku pengin ngerti apa sing paling apik sing bisa aku lakoni kanggo menehi perawatan sing luwih apik, kayata pemutihan.
    thanks.

  71.   Maria Rico ngandika

    Halo, aku saka Venezuela, Maracay, lan aku pengin sampeyan nuduhake papan sing cedhak kanggo konsultasi. Matur suwun, Gusti Allah mberkahi sampeyan nuduhake warisan sampeyan. wong kaya sampeyan iku sing dibutuhake ing jagad

  72.   ora ngandika

    Halo, aku pengin ngerti arep tuku krim utawa produk khusus kanggo whitening anal lan kelamin, matur nuwun

  73.   ora ngandika

    Aku pengin ngerti ing ngendi dheweke nindakake perawatan whitening kelamin lan anal. Aku saka Buenos Aires, Argentina. Matur suwun.

  74.   Gery ngandika

    Halo! Aku seneng banget karo artikel iki !! Muga-muga sampeyan bisa menehi informasi babagan ngendi aku bisa tuku produk iki! Ngendi aku kudu lunga utawa sapa sing kudu dakubungi, aku ngurmati tanggepan sing cepet!
    matur nuwun 🙂

  75.   karlita ngandika

    Aku seneng banget karo perkara kasebut, nanging aku pengin ngerti jeneng perawatan kasebut amarga penting banget amarga aku duwe kapercayan sing murah banget amarga iki muga-muga bisa mbantu aku matur nuwun

  76.   nicole ngandika

    Aku butuh informasi babagan papan sing bisa dakenggo Aku manggon ing North Carolina, matur nuwun.

  77.   pip ngandika

    Halo, aku ngerti manawa artikel kasebut ditulis sadurunge, nanging ora bisa nemokake referensi liyane. Aku pengin ngerti ing bagean endi ibukutha federal, Buenos Aires, apa dheweke nindakake whitening jinis iki? utawa krim merek apa sing bisa dak tuku kanggo iki lan kepiye cara ngetrapake?
    Gracias!

  78.   tania ngandika

    Aku saka Mexico City. Ngendi aku bisa njupuk krim utawa ing klinik apa aku bisa njupuk perawatan kasebut ...
    Gracias

  79.   kurang ngandika

    Lan pinten regane saben bagean lan dununge dununge? Matur Nuwun

  80.   anita ngandika

    Hai aku saka venezuela. Lan kaya akeh sampeyan, aku duwe masalah sing padha .. Wilayah bikini peteng banget, aku meh ora menyang pantai amarga iki lan aku putih. Aku seneng komentar myriam, aku pengin ngerti email sampeyan! Yen ana bocah wadon saka Venezuela ngerti lokasi perawatan kasebut lan regane regane, tulung tulung aku. Matur nuwun kanthi sanget .. Iki emailku: anitax_tk@hotmail.com

  81.   REBECA ngandika

    Halo, jenengku Rebeca lan aku menehi saran supaya sampeyan menehi papan ing Meksiko kanggo nindakake prosedur pemutihan. Kaping pisanan, Thanks.

  82.   MICHELLE ESPINOZA ngandika

    Halo, apa ana papan ing kutha kanggo perawatan iki ???.
    Gracias!

  83.   yaica ngandika

    Halo, aku pengin ngerti endi whitening kelamin, ing bs.as (Argentina)

  84.   michel martinez ngandika

    apik banget .. Aku pengin ngerti luwih lengkap babagan subjek 🙂

  85.   mnnn ngandika

    Halo, aku wis nemokake krim sing dituduhake kanggo whitening kelamin tanpa hidrokinin (amarga aku wis maca komponen iki duwe kanker ??) Krim kasebut diarani Pink Daisy lan regane udakara 45 euro kanthi biaya pengiriman. Aku nggawe transaksi liwat PayPal, amarga ngono aku luwih tenang. Aku wis pesen dina iki lan butuh wektu udakara 2 dina, saiki isih tes apa efektif utawa ora.

    1.    mariel ngandika

      kepiye sampeyan nindakake krim kasebut ??? Aku pengin tuku sing padha

  86.   Luis ngandika

    Halo Quetal, aku ngerti kaca iki kanggo wanita, nanging masalahe uga ana ing pria, pranyata anggota saya peteng, sanajan wong sing kulit normal, ora ngerti tikus, nanging aku pengin krim lan Cara ngatasi masalah iki amarga mengaruhi aku nalika duwe privasi .. matur nuwun lan emailku peru_chanka@hotmail.com Matur suwun sanget ... ..

  87.   ADRIANA ngandika

    SAKING SAKING MONTERREY, NL Nanging ing endi aku bisa nindakake prosedur kasebut utawa yen ana kreme apa sing diarani lan ing endi aku tuku?

    1.    CHIN GOLITO ngandika

      Aku duwe endhog putih lan asma ireng, aku pengin kowe nulungi aku supaya bisa golek bunder

  88.   Barbara ngandika

    Apa ana pusat kaendahan ing Caracas-Venezuela sing praktik whitening kelamin? Matur nuwun

  89.   Marian ngandika

    Aku pengin ngerti apa sing bisa digunakake kanggo ngrampungake wilayah kelamin lan ketiak

  90.   Oscarina ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa krim Beducen bisa digunakake kanggo ngilangi cacat kulit ???

  91.   lupita ngandika

    Aku seneng panjelasan kasebut, nanging aku pengin dheweke ngandhani apa ana krim utawa salep utawa sabun amarga ide wong liya sing ndeleng aku katon ora kepenak.

  92.   jlo3 ngandika

    Halo .. Aku kabeh umure 25 taun lan pengin ngerti saka ngendi aku bisa njupuk krim soi saka ... Amerika Serikat ... lan sejatine aku durung entuk solusi quiatr kasebut bintik-bintik kelamin lan anal ireng minangka isin kanggo ehh dianggep pirang-pirang perkara ... emailku jack.y.20@hotmail.com Ya, dheweke pancen apikan banget, tinggalake aku link, ohh, pesen sing kudu digoleki, aku arep matur nuwun banget lan Gusti Allah bakal mbayar sampeyan amarga sampeyan pengin nulungi wong liya ... 🙂

  93.   maquis ngandika

    Babagan sepira regane kanggo ngirim pangobatan ing ngisor iki

  94.   Guest ngandika

    HELLO, INGKANG KENE ngerti, yen ing BARRANQUILLA HYA KLINIK ESTETIKA ING KANGGO NGAPAK WILAYAH GENITAL MY ... Matur Nuwun…

  95.   Daniela ngandika

    Aku butuh pitulung kanggo ngilangi noda-noda iki sing ngalangi aku ora pengin miwiti sesambetan amarga rasa isin sing diwenehake karo wilayah intimku, sing bisa nulungi aku, tinggalake email sampeyan, aku bakal ngurmati kanthi tulus 🙁 🙁

    1.    andry ngandika

      Kanggo ngerteni luwih lengkap: Obat Estetika Martín Carrillo. Kantor Calle 104 # 14A-45 501. Telp. 257 2443, Bogotá. Martincarrillo.co

  96.   Caro ngandika

    Bocah-bocah wadon, hidrokuinon iku karsinogenik. Buktine, sanajan ing komunitas Eropa, adol krim adhedhasar komponen iki ora diidini.

  97.   John putih jnr ngandika

    Aku Yohanes, aku nampani kowe kabeh ing jagad iki lan kuil utawa solusi sing dakkarepake kanggo Sampeyan Yen apa sing ora nate ngubungi sampeyan, aku bakal kelakon karo kekuwatane para leluhur. Aku pengin sampeyan ngerti manawa aku ana ing kene kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah apa wae sing bakal sampeyan adhepi, aku wis luwih akeh ngewangi wong luwih saka 55 taun saiki, aku pengin menehi ngerti manawa aku duwe udakara 7000 Mbantu Ngatasi Wong masalah ing macem-macem negara lan dheweke ora nate mandheg ngundang aku matur nuwun marang gaweyan sing daklakoni kanggo dheweke, gaweyanku sing apik wis nyebar ing pirang-pirang negara amarga dheweke ndeleng karya sing apik lan mbantu aku nyebar ing saindenging jagad. Aku pengin ngerti yen wayahe aku sesambungan, coba pikirake kabeh masalah sampeyan amarga aku ngerti yen dheweke wiwit nggarap mantra, dheweke bakal wara-wara karo kabeh wong ing kene yaiku alamat email dheweke sing ngubungi aku
    (Nabibaz@gmail.com). Apa sampeyan ngalami skripsi utawa masalah,

    Apa sing dibutuhake EX supaya bisa bali kanthi cepet

    Hadiah sing sampeyan pengin tresna sampeyan kaya sampeyan sadurunge

    Apa sampeyan nandhang penyakit TIME

    Apa sampeyan ngadhepi masalah finansial?

    Apa sampeyan golek kerjaan sing apik?

    KOWE ORA KANGGO PEMILIK RUMAH

    INGGIH GRATIS KELAS GRATIS

    APA KOWE DUWE ING ASU

    APA KOWE BINTANG LAN Pengin POPULER ING Jagad iki

    KANGGO KOWE KAYA

    Apa sampeyan pengin bisnise tetep PINDAH

    Apa sampeyan duwe perusahaan apa wae lan pengin nggedhekake

    APA KOWE NGANGGO SUAMI ATAU Garwa NING DUNYA

    Apa sampeyan ngadhepi MASALAH NIKAH

    Apa sampeyan angel golek HAMIL saka bojomu

    Apa sampeyan ngalami Aborsi INVOLUNTER ING WAKTU PUNYA

    Apa sampeyan pengin bersaing karo game lotre apa wae

    Apa sampeyan ngadhepi SUSAH

    KANG KANG ANA ANA ANA ANA

    APA KOWE SUKSES ING APA KANGGO NGANGGO TANGAN

    IKU ANAK ANAK ATAU Bocah BRA STRA BRA

    Apa sampeyan ngadhepi manipulasi sihir

    KANGGO KANGEN DIPENCANGI TRESNA Kuat GADHARI ORA BOYFRIEND

    Apa sampeyan duwe hubungan sing ora umum

    KANGGO MAGIS APA KANGGO DIPERLAKEN KANG KENE

    Apa sampeyan angel milih pasangan urip?

    Apa sampeyan pengin wong tuwa dadi BANGGA KOWE

    BUTUH EJEKI LINDUNG

    Apa Sampeyan NGALAMI GAGAL lan KECIL KANGGO APA. (ECT)

    Yen sampeyan ngadhepi masalah utawa skripsi, sampeyan mung kudu njaluk kontak karo email (nabibaz@gmail.com) lan iki bakal dadi mango kanthi kuat lan oracle lan leluhurku ana ing sisihku, aku pengin ngrampungake nekseni kanthi cara sing padha karo wong liya sing wis dak rewangi. Aja ngirim wong sing nandhang sangsara lan nggawe bisu amarga masalah sampeyan bakal dakatasi kanthi cepet. Aku nampani sampeyan bali menyang kuilku. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan pengin pitulungku, kirim email lan aku bakal enggal dirampungake . Mangkene alamat emailku ((nabibaz@gmail.com) matur nuwun ..

  98.   Jazmine ngandika

    Halo, aku kasengsem njlentrehake wilayah genitalku, regane regane lan ing endi dununge?

  99.   sebastian ngandika

    ing mexico produk sing bisa digunakake kanggo ngenthengake bokong lan pria kelamin

  100.   yaddy ngandika

    TEMA APA APA APA Luwih Apike Q, BISA Duwe ARAH LAN LAIN-LAIN ING NGANGGO .... :(,

  101.   janeth ngandika

    Halo, aku tuku krim ing kene ing Texas lan diarani pemutih anal lan aku tuku eBay online ..amazon dll lan aku pitutur marang kowe yen aku wis nggunakake suwene 15 dina lan asile apik banget lan muga-muga komentarku bakal mbantu sampeyan loro, krim kasebut murah 20 dlr

  102.   Rossy ngandika

    Aku nggunakake kembang aster jambon, aku wis nggunakake seminggu lan aku apik lan wiwit ndeleng asil sing aku tuku ing eBay

  103.   Ivette ngandika

    Aku pengin ngerti alamat sing nggawe whitening laser ing Barranquilla

  104.   Arianny ngandika

    Aku saka Republik Dominika. Jenengku aldonza lan sing daklakoni pancen apik banget

  105.   Rut Castillo ngandika

    Hellooo!, Aku umure 13 taun lan sejatine aku butuh obat obat kanggo njlentrehake kabeh bagean intim wiwit .... Aku bocah wadon kulit cekak nanging kabeh bagean intim saya peteng ...... lilin Iku akeh kulit sing marahi kulit lan nggawe aku kaya iki ... peteng nanging ... nanging kabeh bagean intimku peteng uga bagean mburi lan aku ora pengin ana krim sing disaranake, sing dakkarepake yaiku obat kaserol sing bisa daklakoni lan aku bisa nglumuri aku dhewe tanpa kudu ngandhani sapa wae yen aku nggunakake obat pot kanggo mutihake kabeh bagean intim!… .MOHON!… Matur nuwun!

  106.   Mark Williams ngandika

    Apa sampeyan butuh utangan? Yen mangkono, hubungi kita liwat markfunds002@live.com kanthi informasi ing ngisor iki.

    Jeneng: …….

    Negara: ……

    Kahanan: ……

    Quantity:…

    Durasi:… ..

    Tel:… ..

  107.   jaqueline ngandika

    Endi sing njupuk sabun utawa krim kasebut?

  108.   Peter ngandika

    Amarga ana wong sing kuldi ireng, Gusti Allah! Pira komentar! Lan yen awak liyane wis disamak nganti ireng banget ,? Iki solusi! Utawa dheweke entuk tato? Ana luwih akeh pilihan tinimbang ngilangi jeruk nipis ing kanal anal, sing uga bisa nyebabake pengalaman ala. Kanthi lampu mati uga bisa digunakake, kajaba sampeyan seneng ndeleng piring nalika mangan yen sampeyan ngerti apa tegese. Untung!

  109.   Beni ngandika

    Aku mung tuku krim cremoquinone. Aku pengin ngerti kepiye cara ngetrapake krim iki. Ya, aku bisa aplikasi ing wayah wengi lan ngumbah esuk. suwene suwene?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo Beni, sing ideal yaiku maca leaflet krim, mesthine kabeh bakal rinci. Salam.

  110.   fany ngandika

    Pitakonanku yaiku apa persis kaya asam glikolik sing bisa ditemokake ing apotek utawa duwe jeneng liyane?

  111.   hilda ngandika

    Halo, aku butuh pitulung. Apa sing kudu dilakoni kanggo memutih area imtinal? Aku putih lan bageanku peteng. Aku duwe kompleks karo bojoku. sadurunge

  112.   eliana ngandika

    Halo, piye kabarmu? Aku uga kaping pisanan ngetik kaca iki, aku duwe masalah lan kuwatir banget ora putih utawa coklat, aku ngerti yen bagean pribadi njupuk warna putih, padha karo depigmentasi, Umure 48 taun, jebule kaya ngempalake rereget

  113.   eliana ngandika

    tulung aku kuwatir banget

  114.   Bren ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, amarga aku manggon ing Jerman lan aku duwe masalah sing padha ... Nyuwun pangapunten, sanajan ora ana pacar sing ndeleng aku hubungan seks.
    Aku ora duwe kulit putih nanging ora coklat, nanging yen bedane warna katon nyata ... apa sampeyan ngerti krim kanggo wilayah intim sing bisa dak tekan ing kene amarga resep sing paling dibutuhake, aku uga pengin resep kasebut bisa tenan ora preduli regane.

  115.   Beeth ngandika

    Halo, aku umure 14 taun lan kapercayan awakku kurang, aku ora seneng nganggo jedhing amarga duwe selangkangan, area pulbis peteng lan uga area anal, lan aku ora ngerti arep ngandhani ibu kanggo nggawa aku menyang dhokter, apa sampeyan bisa menehi saran? Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake

  116.   Belgia ngandika

    Lan ing endi perawatane?

  117.   odet ngandika

    Apa sing disaranake krim pemutih?