Apa sing kudu ditindakake yen pasangane adoh

Gelut

Ngelingi manawa pasangane adoh banget minangka salah sawijining rasa wedi sing ana ing sesambetan. Jarak mbaka sethithik, njalari prekara ora padha karo nalika wiwitan sesambetan, nyebabake rasa wedi yen bakal dadi pungkasan.

Ngadhepi perkara kasebut, wong sing melu ora ngerti apa sing kudu ditindakake, Kanggo nyoba supaya kabeh bali dadi padha karo sadurunge. Ing kasus kaya ngono, kudu golek sebab utawa sebab kenapa salah sawijining pihak ing antarane pasangan kasebut dadi adoh saka pihak liyane.

Ikatan ing pasangan

Kanggo pasangan nggabungake lan tuwuh, penting nggawe ikatan. Kudu harmoni tartamtu nalika menehi lan nampa. Yen ora kedadeyan, bisa uga obligasi kasebut bakal mboko sithik lan adoh saka salah sawijining pihak diwiwiti. Supaya ikatan kasebut bakal dikuwati, kudu ana kepuasan saka kalorone pihak ing level emosional lan sentimental. Yen ora kedadeyan, cukup normal yen salah sawijining anggota dadi adoh lan hubungan kasebut mesthi wae gagal.

Panyebab gangguan ing pasangan

Ana sawetara sebab kenapa wong bisa adoh karo pasangane:

  • Wong kasebut nandhang kapitunan wong sing penting lan sedhih. Menawi mekaten, lumrahe tumindake wong kasebut bakal owah drastis lan bisa nuduhake detasemen ing pasangan kasebut. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan kudu menehi kabeh katresnan sing bisa ditindakake.
  • Tekanan sing ditampa kanthi kerja, kulawarga utawa mitra, Bisa nyebabake sawetara jarak ing sesambetan. Yen kedadeyan kasebut, kudu ngobrol karo pasangan lan nggawe kabeh pedoman sing bisa ditindakake kanggo ngatasi tekanan kasebut.
  • Gelut kabeh jam bisa ngentekake wong kasebut milih tetep adoh ing sesambetan. Argumentasi lan gelut ora apik kanggo pasangan, mula luwih becik ngomongake masalah lan menehi solusi babagan iki.
  • Gerah saka infidelity Minangka panyebab umum liyane sing nyebabake wong bisa adoh saka pasangane.

XCONFLICT

Kepiye tumindak yen pasangane adoh

Sawise sabab sing nyebabake distansi kasebut wis dingerteni, luwih becik golek solusi supaya link ora rusak:

  • Penting lungguh ing jejere pasangan lan takon marang dheweke kanthi cara sing tenang kenapa distansi kasebut.
  • Dadi empati karo pasangan sampeyan bisa ngerteni apa sing dirasakake lan bisa ngatasi masalah.
  • Sampeyan ora kudu bangga lan adoh karo mitra. Yen kedadeyan kasebut, kahanan bakal saya parah lan bakal angel banget link kasebut entuk.

Cekakipun, yen pasangan sampeyan adoh, kudu ngerti sebab sing nyebabake motivasi kahanan iki lan coba gawea kabeh bali kaya mbiyen. Ikatan ing pasangan iku penting lan kudu dijaga sabisa-bisa supaya pasangane dhewe ora pisah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.