Apa sing kudu ditindakake sawise hubungan seks karo kanca sing paling gedhe

kanca seks nglirik

Yen sampeyan wis hubungan intim karo kanca sing paling gedhe, sampeyan uga bisa ngarani "kanca sing duwe mupangate" utawa "kanca sing duwe hak tutul." Mungkin dheweke kanca paling sampeyan, nanging sing jelas sampeyan wis ngluwihi wates kekancan kanggo liyane. Sentuhan, rasa sayang, ngelus lan karukunan asring nggawe wong bingung lan mikir yen kekancan sing apik karo kanca sing paling apik bisa dadi katresnan.

Yen sampeyan wis hubungan intim karo kanca sing paling gedhe, umume saiki sampeyan wis kacau lan sampeyan ora ngerti tumindakYen bakal aneh, yen sampeyan kudu terus tumindak normal utawa ngobrol karo dheweke ... Utawa yen sampeyan seneng jinis karo dheweke, bisa uga pilihan sing paling apik yaiku nikmati tanpa kelangan kekancan sing apik. Nanging akeh wong mikir yen seks karo kanca sampeyan sing paling apik bisa dadi rumit ing akun kasebut amarga salah sawijining wong loro bisa jatuh cinta.

kanca jinis

Mikir sing sampeyan wis tangi karo kanca paling cedhak sampeyan, sawise hubungan seks ... saiki dheweke ngerti kabeh babagan sampeyan, uga cara sampeyan numpak ing amben, lan iki bisa uga medeni, bener? Nanging aja gupuh amarga ing ngisor iki bakal dakkandhani apa sing kudu sampeyan tindakake kanggo ngatasi kahanan iki. Kaping pisanan: aja padha sumelang! Sampeyan ora bakal dadi sing pertama utawa sing terakhir sing kedadeyan iki.

  • Tumindak kanthi normal Sadurunge wong liya lan karo dheweke, aja ngrusak rencana kanthi nindakake hubungan seks.
  • Dhiskusi babagan apa sing kedadeyanSampeyan kudu ngobrol lan njlentrehake perasaan utawa kebingungan, nanging sampeyan kudu jujur ​​lan tulus.
  • Mikir yen tenan iku mung jinis utawa yen ana liyane. Apa sampeyan pengin hubungan karo dheweke kaping pirang-pirang tanpa kewajiban? Sampeyan jatuh cinta? Apa sampeyan seneng nanging luwih seneng tetep kekancan? Sampeyan kudu ngresiki atimu.
  • Apa dheweke rumangsa padha karo sampeyan?

Yen sampeyan bingung banget, wenehi wektu kanggo mikir utawa supaya perasaan sampeyan bisa nuntun sampeyan kanthi nindakake apa sing sampeyan rasakake ing kabeh wektu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)