Apa sing kudu ditindakake kanggo mungkasi mikir babagan mantan pasangan

tandhing-1

Ora gampang utawa prasaja kanggo mungkasi hubungan. Nguripake kaca minangka wektu sing angel kanggo akeh wong, utamane yen sampeyan ora mandheg mikir babagan mantan pasangan sedina muput. Kanggo iki, penting kanggo ngliwati macem-macem tahapan kasusahan lan bisa mbangun maneh urip kanthi cara sing paling apik.

Ing artikel ing ngisor iki kita bakal menehi sampeyan seri saka pedoman sing bisa mbantu lali bab mantan partner.

Ngajeni irama sungkawa

Ing pirang-pirang kesempatan, kesalahan gedhe yaiku nggawe ide kanggo mungkasi mikir babagan mantan mitra. Iku normal sing angel kanggo mungkasi mikir lan entuk iku soko sing bakal njupuk wektu. Sampeyan kudu ngerti carane ngormati irama tangisan lan sabar nganti tekan wektune ora ana pikirane marang mantan pasangan.

Emosi bener lan perlu

Putus karo pasangan bakal nyebabake macem-macem emosi, saka sedhih nganti kangen utawa luput. Iku normal kanggo jinis emosi kedaden lan pramila penting kanggo ngesyahke. Ngidini emosi kasebut minangka kunci nalika ngowahi kaca lan mungkasi perpisahan.

Golek soko sing ngiseni sampeyan karo khayalan

Iku penting kanggo nggoleki soko sing bisa bali khayalan ilang. Apa wae kudu mandheg mikir babagan mantan pasangan lan urip kanthi optimisme lan positif saben dina. Ngganggu dhewe karo hobi utawa kapentingan tartamtu bakal ngidini sampeyan tetep ing swasana ati lan seneng urip.

depresi-amarga-partnership-break-wide

Sampeyan kudu nguripake kaca lan lali bab mantan partner

Sampeyan kudu ngerti carane ngowahi kaca lan ngerti yen siklus wis rampung. Kanggo nindakake iki, ritual simbolis bisa dileksanakake lan hubungane mesthi dipotong karo mantan pasangan. Ritual kasebut minangka kunci nalika mandheg mikir babagan wong kasebut lan bisa nikmati urip anyar.

pindhah menyang profesional

Yen perlu, sampeyan bisa njaluk bantuan profesional. Akeh wong sing ora bisa mutusake hubungan karo mantan pasangan dhewe lan butuh bantuan profesional. Sembarang bantuan iku sethitik nalika nerangake nrima pemisahan lan Nyingkiri sembarang tipe pamikiran bab mantan partner.

Singkate, ora gampang mandheg mikir babagan mantan pasangan. Saben wong beda-beda, supaya ngerti carane ngesyahke emosi sing beda lan ngidini wektu nambani kabeh tatu iku kunci. Penting ora kanggo ngadili dhewe kanthi cara sing negatif kanggo mikir babagan mantan pasangan lan nindakake kabeh sing bisa ditindakake supaya rasa sakit ora tahan suwe. Kadhangkala menehi tandha dhewe utawa nyetel gol tartamtu bisa mbantu ngatasi rasa sedhih. Elinga menyang profesional yen sampeyan ora bisa ngilangi pikirane kasebut saka sirah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.